• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: To nevadi, to je zalezitost par hodin :) Kdyz to do Pandy nefunguje, tak Cata dungy jeste jo? Je to cim pozdejsi dung, tim vice repky, nebo muzu chodit Deadmines?
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS_PRIEST: v kazdem ne. Od pandy nahoru uz to nefunguje. Ale da se to chodit zpetne. Treba grindovat northrend HC nebo timewalk.
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Tabard, http://www.wowhead.com/item=45574/stormwind-tabard .. V každém dungu bude házet repku k stormwindu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Nedokazal byste nekdo poradit, jak na repku se Stormwindem? Potrebuju exalted ale uz nemam snad zadny questy. Jsem loremaster ale stormwind reputaci nevim nijak zvysit. Neni nejaky item nebo quest, ktery by mi to umoznil nahnat?
    ZUSKIN
    ZUSKIN --- ---
    Nehleda nekdo holy paladina na Mythic HFC? Armory: Manhere (Burning Blade)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    diky :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SUCUBIS: já tyhle věci hledám přímo na armory, přijde mi to nejpřehlednější
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    zdravim, nevi nekdo o nejakem addonu, jenz by mi ve hre ukazal seznam petu a mountu a hracek co mam i nemam a kde je ziskat ? tak nejak pekne serazene, jako to drive delal atlas (ale nevim, ktera jeho soucast a uz ho nemam)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Já to vím už předem. Natož taková skákavá arkádová svině :o) Ale ten příběh v jejich intro questech si projdu, to vydržím kvůli příběhu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jo taky verim ze hodne lidi laka DH ale uvedomi si ze melee neni pro ne.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Je fakt, že my nejsme tak HC, takže se běžně přehodí někdo na alta pokud setup raidu ten den zrovna nevyhovuje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: to je pravda, ale pak platí to co jsi psal o příspěvek níž - má prostě smůlu a místo v raidu pro melee není
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: To je právě to, čeho se trochu bojím. Že prostě zmizí užitečná classa z raidu úplně, což by znamenalo, že než další DH, budeme místo původního hráče třeba toho mága shánět jiného, který mága hraje jako maina. Ale tak snad se to nebude tak moc stávat. Hodně doufám v to, že si lidi odehrají tu úvodní část pro DH a pak ho zahodí.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: Protoze nemuzes vzdy bez problemu zamenit melee za ranged. Ten problem resime ted, ze mame malo rangedek v raidu a je fakt ze kdyby se nas mag rozhodl ze chce hrat DH tak bychom to pocitili no.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: proč na úkor? Většinou se jedná o lidi co by v raidu byli stejně jen s jiným charem
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: no na ukor toho, kym byl ten DH predtim :-D
    Samozrejme muzou vzniknout komplikace ala typek byl Mage a chce byt DH, ale v tu chvili bych asi preferoval ty hrace predtim. Neco jako sorry kamo, ale nebudem kickovat nase roguny jen proto, ze uz te nebavi Warlock.

Spise cekam, ze na DH pujdou primarne melee a tank hraci, protoze ono porad rozdeleni podle preferenci je nejcasteji Tank / Heal / Melee / Ranged.

A nerikam, ze nenastane vyjimka, myslim ze i tu nekdo psal ze chce menit z Locka na DH, ale tak to asi nebude uplne bezne ze by nekdo prepl na uplne jiny herni styl.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jasně, že ve finále to neudělá každý. Ale třeba monky máme 2-3 a to už je na na 20man raid tak nějak (přes) limit. Když se do toho vecpe další classa, tak je jasné, že ten raid pojme maximálně 3 DH a to na úkor někoho jiného.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: no a k tomu porovnání máš ty warcraftlogs co jsem ti postoval včera. Nahraj si tam svoje logy a můžeš jednoduše analyzovat a porovnávat svůj výkon se stejně vybaveným druidem odjinud, najdeš jich tam stovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam