• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: nijak zvlast. Vezmi si, ze mam addony na minimape, a kdyz tam ma clovek 5+ kolecek, tak se to neda poradne zorganizovat tak, aby to neprekryvalo nejaky default ui element.

nakonec sem nasel neco takoveho http://mods.curse.com/addons/wow/mbb a prijde mi to daleko prehlednejsi (je to rozbalovaci)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak to uz je vrchol uchylnosti :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nevite nekdo o addonu na organizaci addonu na minimape? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hlavne absence farmy pri crossrealm raidovani mi prijde trosku stupidni.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RUSTFIZZLE: Neraiduju už od září a mounty nesbírám, tak asi budeš muset kondolovat někomu relevantnějšímu.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    ETHAN: Kus zpátky se u nás na streamu někdo ptal na guildu na A WH/TH, tak jsem ho poslal na GPTM s tím, ať pozdravuje, a Waikata z toho měla vtipný moment. :D

Ale upřímnou soustrast k absenci farmy mounta z Archimonda.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RUSTFIZZLE: Tak jo, ale málokdo si vzpomene (hodně lidí je úplně nových) a kdo ano, asi nebude nadšený :o) Ale co se do datadisku přestalo raidovat, tak jsem tak nějak neviděl prakticky nikoho online.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    ETHAN: ;)
    Každopádně, pozdravuj zbytek GPTM od Maracuji. :P
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RUSTFIZZLE: Díky. Může se stát, že to pro mě bude dost zajímavé, protože tenhle týden jsme se zase nezvládli sejít v pěti. Bohužel, jak to nejde tak snadno, tak docházková morálka trochu upadá. Nemám problém to zaplatit (pokud tedy mám ty goldy), ale nerad bych někomu naletěl, tak jsem zatím tuhle možnost moc nezvažoval.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    ETHAN: Ty jsi na Wildhammeru, že? Tam jsou k prodeji taky, od místních. Určitě to dělá Anima.

VODNIK: Tak, to je věc osobní preference... někdo si kupuje achievementy, někdo mounty (ve hře nebo v shopu), to samé pety... my jen nabízíme možnost volby.

DWAY: I to je možnost. Jen člověk musí strávit čas hledáním a organizací, plus další čas opakovanými runy než dostane mounta. Někdo ráději utratí ten čas, někdo ty goldy.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Hele, já to nijak nebráním a nikdy bych si ni podobnýho nekoupil. Jenom se snažím říct, že (podle mě) po tom ale poptávka existuje, a tudíž je ta cena sice směšná, ale můžou si za to sami hráči (kteří to jsou ochotný zaplatit).
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: Ja chapu lidi, co treba neraiduji, ze si chteji koupit mounta ktery je casove omezeny (Archi HC, predtim Garrosh Normal). Obzvlast pokud to stoji blbych 20k a pokud nemas achi, nebo vyrecnost, tak te vetsina rozumnych grup nevezme.

U tech challengi, tam to neni tak problematicke. Na druhou stranu to neni tak drahe. Nemluve o tom, ze se da sehnat boost za 80 - 100k (narozdil od tady predrazene grupy)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MYKEZ: pochopitelně že tu nebude psát že zájem klesá ;-)

Kupovat si achievementy mi vždycky přišlo dost úchylné
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: Pokud se k tomu da prihlasit na openraid zadarmo, a vzhledem k tomu ze dobre gearnuta grupa to nukne asi za minutu, tak to trosku ulet je.

Za Archimonda HC lidi u nas chteji 20k a to je dost podobna obtiznost. Spise lehci.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DWAY: Tak pokud zájem stoupá, zřejmě to úlet nebude :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Eh Blackhand mythic za 150k mi prijde trosku ulet.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RUSTFIZZLE: Škoda té hordy, potřebuju ještě 4 CM a koukám, že to děláte taky.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    Kdo ještě nemá mounta z M Archimonda a FoS, tak je prodáváme - http://www.embody-gaming.com/shop/
    Kupujte rychle, zájem stoupá a nabídka je z definice časově omezená, takže na váhající se také nemusí dostat.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    World of Warcraft Czech and Slovak Official Fansite - Kostýmy na premiéře Warcraft: První střet
    http://wowfan.tiscali.cz/novinky/kostymy-na-premiere-warcraft:-prvni-stret/1/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam