• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RUSTFIZZLE: Škoda té hordy, potřebuju ještě 4 CM a koukám, že to děláte taky.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    Kdo ještě nemá mounta z M Archimonda a FoS, tak je prodáváme - http://www.embody-gaming.com/shop/
    Kupujte rychle, zájem stoupá a nabídka je z definice časově omezená, takže na váhající se také nemusí dostat.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    World of Warcraft Czech and Slovak Official Fansite - Kostýmy na premiéře Warcraft: První střet
    http://wowfan.tiscali.cz/novinky/kostymy-na-premiere-warcraft:-prvni-stret/1/
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ETHAN: mas to na bnetu

ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Zdroj téhle informace? Nějaký odkaz?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak pry Legie 30.8. :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WRATA: Uz jsem psal update - vcera jsem to otestoval :) Exalted jsem byl za cca 2 hod, bo mi chybelo jen par tisic do exalted :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOCH2: V raidech to nefunguje vubec. To bys byl exalted za tyden ;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: Raid ICC nic. Dungy v ICC ano, stejne tak to funguje i v Cata - zkousel jsem HC Deadmines. Ale je to kill cca za 4, kdezto v instancich v ICC je to 15 repky za kill, takze doporucuju ICC :)
    JENNES
    JENNES --- ---
    HOCH2: a abys dostaval vic reputace tak max srandama z darkmoon ci tak10%k repce ale je jedno co mlatis takze asi neco kde je hromady trashe se bude farmit nejlip(pit of saron)a myslim ze spis dungy nez raidy zrovna icc ma svoji repku a imho tam tydle tabardy nejdou ale mozna kecam zkuste;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: pokud vím tak to funguje v instancích a ne raidech
    JENNES
    JENNES --- ---
    HOCH2: ted abych pravdu rek nevim ja mel za to ze to funguje vsude kde lognes a mas ho na sobe ale tydle exp.tabardy byli pridany v cata takze myslim ze minimalne po cata(tudis snad i wotlk) by meli repku davat nemam to ted jak ozkouset;)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JENNES: Funguje to i v Naxxu a ICC?
    JENNES
    JENNES --- ---
    BARTUC: tento rok se ktomu vypada moc nedostanu no obcas lognu o vikendu kdyz sem u pc ale tak spis garrison +nakej mount run kdyz je chut jinac sem rad za den volna doma s zenou a zas 6hod cesta.moc prace.cestovani a celej tyden sem iba na tabletu no a to uz nam chybi jen ten archi na mythic abych mel kontent complete ale raidujem bohuzel ted tak ze to z praci nezkloubim holt asi mount za mythic archiho nebude;) doufam ze se vubec trochu dostanu k legionu od zacatku a ne az vpulce\nakonci
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JENNES: najs! diky a kdy zase budes hrat?
    JENNES
    JENNES --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    když sme u repky, kde sezenu tabard na pandicky? dekuju
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    DWAY: Tak to se omlouvám, pokud to již neplatí, nicméně loni když jsem na ofiku začínal jsem takhle udělal při expení exa u trollů a taurenů.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: To nevadi, to je zalezitost par hodin :) Kdyz to do Pandy nefunguje, tak Cata dungy jeste jo? Je to cim pozdejsi dung, tim vice repky, nebo muzu chodit Deadmines?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam