• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ICARUS: s ohledem na deti musim mit neco takoveho, keys je v nasi domacnosti naprosto zakazana hracka, i NTB je pomalu nastroj hromadneho mrzaceni
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SUCUBIS: s takovym rozpoctem bude imho lepsi si koupit klasicke pc po jednotlivych soucastkach
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    SUCUBIS: podle me tezko.todle vubec neni na hry. nema to ani grafiku
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    poradite stare zenske s vyberem pc ? rada bych alespon druhe nejhorsi detaily (to mam ted na 8let starem NTB)
    zvladne to tahle hracka ?
    Acer Aspire Z1-612 - All In One PC | Alza.cz
    https://www.alza.cz/acer-aspire-z1-612-d4183499.htm?catid=18851859
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Ja som v tom minulý víkend listoval v Neoluxore, ale nakoniec som to nechal tam, má to dosť pochybný preklad.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Po nahlednuti dovnitr jsem v knihkupectvi neodolal a uz je doma :-)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Po nahlednuti dovnitr jsem v knihkupectvi neodolal a uz je doma :-)

http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=803
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "Znovu objevuju Ameriku", ale kdyby nekomu uniko :-)

Nostalgicky jsem na netu zhledl GameSpot video koment k Masters of the Universe a konecne me trklo odkud je mi ten elitni Darnassus tigr povedomej, nacez jsem pri patrani po obrazcich narazil i na dalsi easter egg reference :-)

a Battle masters na druhe strane:
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Must.. resist.. pet trainers.. chain.. quest! MUST resist!
    ANNELORE
    ANNELORE --- ---
    Ahoj,zeptám se i tady.Kamarád je vůl,převáděl s dalším volem goldy z Aliance na Hordu,asi toho bylo hodně,nechtěl se moc přiznat,dostal ban na půl roku.Našel by se někdo,kdo by prodával ten nesmysl z kina.:)Nebo Recruit a friend.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    BARTUC: Zaplatíš měsíc na novém účtu, dostaneš měsíc na main... problem solved.

CLAVEN: ... klíč = můžeš si založit účet skrze RaF = dostaneš mounta/peta...
    A RaF v ČR funguje, pokud vím tak nefungoval jen Scroll of Ressurection. Ale já jsem v UK, takže mi funguje všechno.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HANNIBALSON: Boli, ale nemáme, už boli preč :/

Každopádne Recruit a friend ti poslať môžem, ak to niekde zoženieš.
    HANNIBALSON
    HANNIBALSON --- ---
    Nebyl jste někdo na filmu v Cinestaru a nemáte voucher ke stažení WoW, který byste mohli postrádat?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: mno ono to tak bylo mysleno :-)

zasadni problem je, ze ja neutahnu dva acc najednou, gze tohle pro me neni reseni
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RUSTFIZZLE: to teda neviem kde, v ČR dával "iba" aktuálnu verziu hry s datadiskami.
    RUSTFIZZLE
    RUSTFIZZLE --- ---
    CLAVEN:
    BARTUC: Právě proto Blizzard dává k Warcraft movie free RaF ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jn, ja prave porad shanim nekoho, kdo by mi udelal mounta přes raf a porad se mi nedari :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale napada me, ze tady to nebude uplne cilovka, protoze vetsina lidi z tohoto auditka asi wow mit uz bude :-D

teda pro BARTUC: by to cilovka byt mohla, kdyby to nezrusili :-D Ale pro RAF moc ne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak to je pekne na perecko :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: zel bohu ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam