• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DREWDARK: je to tak..ja sam utekl z BB na Thunderhorn a jsem spokojenej.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    MAFIK: No ale prave ze neni tak silna. A ta prevaha ceskoslovenskych hordackych decek je po nejake dobe desne otravna. BB vrele nedoporucuji
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Maji.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nemajú Rusi už nejakú dobu svoje servery?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Tak to uz aspon vytlacili tu Azbuku :-)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    TRAGED: na DT aliance mrtva je..jeste vic nez trema pred trema lety kdy tam jako aspon neco fungovalo tak tedka uz tam funguji snad jen blueblood a par mensich guild..jenze zase DT je spojenej s BB a tam je ta aliance docela silna :) ne tak jako horda na DT ale rozhodne tam nekolik dobrejch guild je.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: jj, bol som na chvíľu kvôli niečomu na svojom lvl 1 alte na Drakthule (iný char tam nemám a nikdy som nemal), a Trade chat na Horde ide v češtine a slovenčine...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Vsechno dohromady :-) Ale popravde, znam situaci pred 10lety, kdy jsme pri prvni prilezitosti (free transfer) utekli. Treba se to uz (HAHA) zmenilo. Corpse camping byl na denim poradku, ale jestli uz je tam Ali mrtva, tak to treba jde :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: drakthul je silenej, ale je tam par fajn guild... Ja jsem třeba v nightriders a je to naprosta parada... banda totálních uchylaku, ale zaroven většina jsou to fotri a matky od rodin, který to mají v hlave srovnany a je to fakt super oddech...

Ja teda hraju cca od vanoc, gze hodne kratkou dobu, nicmene v dnesni době je uplne jedno na jakym hrajes serveru, protože 90% aktivit mas crossrealm, gze staci sehnat fajn guildu, kde budes mit dobry zazemi a na ostatní věci ti je fuk, jestli hrajes na ceskym nebo madarskym serveru... jediny, co pak resis je cena itemu na aukci :-D
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    J4C0B1M: tak zalezi co od toho chces.jinak kdyz si koupis jen legion tak ti budou chybet vsechny predchozi datadisky + zakladni hra :) ale to se da koupit vse dohromady v battlechestu. "cesky realm" je drakthul za hordu i za alianci ale aliance je tam mrtva.dost cechu hraje taky za alianci na Burning blade a dost slusna CZ komunita je za alianci na Thunderhornu a Wildhammeru.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    J4C0B1M: podle oficialni stranky potrebujes jen zakladni hru.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj taky sem premyslel nad aliancnim altem... byl by to human, celej zrzavej a jmenoval by se Olaf
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRAGED: děti? retardi? nolifeři?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Ceskej server je PVP Drak'thul a je to cancer ;-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Zdravím, mám dotaz, když bych si předkoupil Legion jak je to s ostatníma datadiskama? Můžou rovnou hrát nebo musim ještě pak něco přikoupit?

a druhej dotaz, asi právě začnem s kámošem hrát, takže hrajete to ňák pohromadě? Existujou ještě "český" servery? Jsou česi cancer a je lepší hrát někdy s "eng" lidma? hmm je to víc dotazů koukám, dík za info
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ano, Draenaj samanka je na Azsune muj dalsi Aliance alt, stejne jako jeste Worgen druidka :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: jo, nad tým som tiež uvažoval, že si založím Alliance char (resp. aj som si založil draenejku), ale nemám na to čas, aj na Horde mám asi 4 alty, čo potrebujem dolevelovať.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A porad nejak nevim jestli je novej skillu system lepsi nebo hrosi nez byl. Rozhodne je jednodussi, ale prijde mi takovej ochuzenej :-( a cele souboje se ted daji nacpat pod jeno makro.

Affiliction warlock je zatim jen o 3DOT a Soul drain a pokud je to elite, tak max 3x zopakovat a prolozit obcasnym Health funnelem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Vim, vim. Jenze Horde questy znam nazpamet, takze si projizdim pribeh z druhe strany. (A Worgen! ;-)

Nemluve o tom, ze pro Horde mam "vyclenenej" RP PVP Sporeggarr, kam jsme sveho casu utekli z Drak'thulu a zalozili si tam "Ratchet Yacht Club"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAGED: Me se ten novej svet po deathwingovy vubec nelibi. A ted jeste historka kolegy, ktery si zkusil o vikendu wowko. Jsem lvl 21 a mam mounta. Kdyz si vzpomenu, jak jsem byl s hunterem na lvl 40 king, ze jsem mohl behat rychleji nez ostatni :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: keby si bol na Horde, máme tam guildu a pár ľudí tam hrá, čo sa teraz vrátilo (z ľudí, čo poznáš, teda asi len ja a Kid)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam