• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mam tu samou zkusenost s hordou. Jeste nez sem presel na PVE server, tak sem na lvl 60 ani nemohl proletet portalem. Podotykam proletet, nez me nekdo sundal :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A jeste trocha nostalgie, 15.1.2007 pred pulnoci

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Neco k tematu v Nexgenum typicka Aliancni "ferovka" :-)

DWAY
    DWAY --- ---
    a ten addon na loot? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: Ja jsem Twopack :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja se svym dual core, gtx 275 a 4gb ram to asi nedam uz no :-D sem na to docela zvedavej
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Byla to docela výzva, ale snad je to ve finále sestava, která se dá do budoucna trochu rozšiřovat (přidat RAM, vyměnit procesor, vyměnit grafiku, dodat HDD...) a přitom hned teď nestála zrovna moc. Je to šunka, ale ze soutěže s tím předchozím starým notebookem to vychází jako totální dělo :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    co jsem predtim hrala na nejhorsi detaily, ted spustim i na maximalni, az se mi to nelibi :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MAFIK: grafika gygabite gtx 750 ti ultra durable, ssd disc, pentium a 4g pameti ... proste tak akorat abych se vesla do financniho limitu a slozil se z toho komp od zacatku do zaveru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: papirovy parametry me nezajimaji, jde mi o to, jak to slape když to hrajes :-) Muj pocitac by uz taky papirove mel byt v kremikovym nebi a porad bezi hajzl jeden :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC:
    Minimum
    Intel CPU: Intel Core2 Duo E6600 increased to Intel Core2 Duo E8500
    AMD CPU: AMD Phenom X3 8750 increased to AMD Phenom II X3 720
    Drive Space: 35 GB increased to 45 GB.
    Nvidia GPU: 8800 GT increased to GT 440
    AMD GPU: Radeon HD 4850 increased to Radeon HD 5670
    Intel GPU: HD Graphics 3000 increased to HD Graphics 5000
    Recommended
    Operating System: Windows 7, 8, or 10 increased to Windows 10.
    Intel CPU: Intel Core i5-2400 increased to Intel Core i5-3330
    AMD CPU: AMD FX-4100 increased to AMD FX-6300
    Nvidia GPU: GTX 470 increased to GTX 750 Ti
    AMD GPU: Radeon HD 5870 increased to R7 260X

Read more: http://wccftech.com/...n-system-specifications-revealed-gtx-750-tifx-6300-recommended/#ixzz4EIBoavaT
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUCUBIS: co rikali kluci, kteří mají betu, tak pry legion je méně narocny nez wod (doufam, protože jinak budu muset taky rozbit prasatko :-/)
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    SUCUBIS: mno a co jste teda nakonec vybrali?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    poslusne hlasim, ze PC vyresil nejlepe Ethan, vybral komponenty a vcera i slozil dohromady, takze na novy naroky wow jsem plne pripravena a dekuji vsem za rady a snahu pomoci :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    nevite nekdo o nejakem dobre addonu na loot? (Jen loot, bagly mi vyhovuji jak jsou, ale rad bych videl vsecky itemy co padly hned pri lootovani bosse)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: o to vic te ovsem prekvapi, kdyz vlezes do draenoru a dostanes po prdeli hned v uvodni lokaci :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    [SERVER ERROR]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (Nemluve o tom, ze obtiznost je vyrazne snizena, ve Vanille se opatrne tahal mob po mobovi, zatim co ted je masakrujes ve velkem a v pohode si das i Elitu 3 levely nad tebou. Overeno na spicim drakovy ve Stonetalon Mnt. :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS: zena dodelava loremastera a ted furt nadavala, ze ji tam nejaci low leveli zabijeji moby :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam