• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: a equip nejde stale :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Zbran sla vzdy, zbytek equipu ne. Kdyby nesla ani zbran tak by hunteri na Nefraianovy byly jaksi k nicemu kdyz jeho call srazil durabilitu aktualni ranged zbrane na 0
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOCH2: To by mohlo byt, ze Equip nesel, ale zbrane ano.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Mysleno ironicky.kdyz ona se ta ironie hur pise, nez rika.

Jinak ohledne veci vs. kombar, nemate na mysli to, ze behem kombatu nemuzete sundat treba helmu? Neslo to a jenom hunter mohl fingovat smrt, sundat veci z charakteru a usetrit tak goldy za opravu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: hunter uz neni melee. Bude v Legii, surv, ale ted neni. A ano jde prehodit zbran v combatu. Ale to sla odjakziva ne? Warrior mival strasne dlouho macro na defensive stance, mec stit a neco.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jestli na frontu na quest bosse vzpominas jako na neco dobreho, tak to jsi dobry masochista :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ETHAN: Léta to byt klidně může, když pominu vždy ten cca měsíc po datadisku tak jsem to 9let nehrál.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TRAGED: Přahazovat zbraň během combatu jde leta, pokud to nešlo vždy. Ale nikdy jsem neviděl nikoho, kdo by to skutečně dělal.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAGED: Kde jsou ty casy kdy se stala fronta na quest bosse
    KALTY
    KALTY --- ---
    Počkejte až já vyndám screeny :D Prozatím si dám jednu vzpomínku. Sakra, dlouho už jsem si to nepouštěl. To byly časy wowka :)
    The Sword of Revenge
    https://www.youtube.com/watch?v=K8YBpRdzTlA
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW jak jsem si stezoval na zjednoduseneho Warlocka, tak je to jeste nic proti Huntrovi. Co jsem nakouknul pri delani toho "Po" v zatopenych 1kN... Jak se to ted sakra hraje? Uz neni oddelenej Ranged weapon slot, to se musi porad prehazovat zbran/e? To uz jde prehodirt zbran behem combatu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A jeste jsme si ted s detma dali praci a udelali pekne "Pred a Po" :-)

DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mam tu samou zkusenost s hordou. Jeste nez sem presel na PVE server, tak sem na lvl 60 ani nemohl proletet portalem. Podotykam proletet, nez me nekdo sundal :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A jeste trocha nostalgie, 15.1.2007 pred pulnoci

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Neco k tematu v Nexgenum typicka Aliancni "ferovka" :-)

DWAY
    DWAY --- ---
    a ten addon na loot? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: Ja jsem Twopack :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja se svym dual core, gtx 275 a 4gb ram to asi nedam uz no :-D sem na to docela zvedavej
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Byla to docela výzva, ale snad je to ve finále sestava, která se dá do budoucna trochu rozšiřovat (přidat RAM, vyměnit procesor, vyměnit grafiku, dodat HDD...) a přitom hned teď nestála zrovna moc. Je to šunka, ale ze soutěže s tím předchozím starým notebookem to vychází jako totální dělo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam