• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Kdy naposled jsi questoval 1-60 na Azerothu? A hrál jsi Vanilla před Cataclysm?
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAGED: vzdyt je cely questeni porad to samy dokola :) aspon ze je to rychly....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW jak je ted Azeroth predelanej a plnej prima questu, tak na Outland od vydani TBC nikdo ani nesahl. Je to "stare dobre" prines 30 paratu, zabij 25mobu. :-(
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: kdyz si vezmes dve farmici profese (napr herbalismus a mining) a budes vsecko co natezis prodavat do aukce, tak vydelas pomerne slusne goldy do zacatku. Obzvlast ted, kdyz lidi hojne zacinaji dodelavat stare veci aby si zaplnili wardrobe.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WRATA: ty krabe tak to neni zas tak jednoduchy :D co jsem si o tom cetl tak jsem myslel ze jen musim dat 300g za kus
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Diky RAF mate mnohem vetsi XP boost. Pokud chcete i heirloomy tak najit nejakou guildu, udelat questy na honored a sehnat penize(1500g na tri itemy) a muzete je mit taky :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak hraju s manzelkou (Pandapan a Pandapani na drakthulu), dal jsem si na ni ten friend recruit

Expi to teda dost svizne :D akorat jsme sli vcera prvni dungeon a vsichni behaji full heirloom, takze jsme takovy neuzitecny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: ja sem ho hral ted v bete a je super :) premejslim, jestli ho nebudu tahat jako main char v legionu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jak vylezes z tajneho illidanova ostrova tak budes 100.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: poprostu tak. Pokud sis predobjednal Legii.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Myslim ze 90
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Od 98
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    AVATAREK: No ono si to spousta lidi myslela jeste do vcera datadisk nedatadisk.
    Ja se nedivím, ale spousta lidi si mysli ze ted mythic sestreli za večer :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: wow to si asi vyexpim dh, zacina od nuly? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Nejpozdeji 17.8
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: joip
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAREK: me trochu prekvapuje, ze se tomu všichni divi... vem si, ze ted mas postavu koncipovanou na 110, gze ti chybi nektery casti rotace + artifact weapon, gze mi prijde logicky, ze postava bude slabsi... jakmile se posunes na 110 a získáš komplet rotaci, tak bude imho situace jina
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: dva tydny? on bude pred datacem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam