• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: A spatne na tom bylo co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: bingo. V Cata tomu tak nebylo.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: nepřijímám zadny vymluvy. V legionu at te vidim online! :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Tak to snad bylo i driv ne? Licence na litani v nove oblasti vyzadovala nejvyssi level. Nebo v Cata tomu tak nebylo a to je to na co si stezujes?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: jj ja vim, imho je to spis o osobnim pristupu... pokud clovek neplanuje progressovat mythic, je to celkem fuk...
    samozrejme jeste zalezi na tom, co je v raidu za lidi, na progressu jsem proste vysvetloval nekterym lidem, ze tam nemaji co delat, protoze s takhle malou frekvenci raidovani, se proste neda tahnout s sebou lidi, kteri na to nemaji
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ENDER: tak to byl start datadisku, první raidy, v té době se to tak nějak řešilo no, naháněly se bloody na crafty jestli se dobře pamatuju, ale je to už kolik, dva roky skoro? podzim 2014
    ENDER
    ENDER --- ---
    SUNBEAM: ja levelil jednu postavu, raidoval jsem 2x tydne... v dnesni dobe kdy se daji legalne kouout goldy, bych uz garison mozna ani nestavel...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    k těm questům.
    Wowcraft Episode 2 Quest for Tooth
    http://www.youtube.com/watch?v=8lZlQNsbmeE&list=PL0QrZvg7QIgrjTWQU8qooMxK9GX4DyZg8

já jsem prostě úplně vyhořel (ne že bych propadl, ale prostě syndrom vyhoření při hraní omg) na začátku WoD kvůli šílené farmě garrison a s tím spojené levelení co nejvíce postav v co nejkratší době na top itemy do raidů.
    no a pak změna zaměstnání, kdy jsem prostě nemohl slíbit mít pomalu 6 večerů v týdnu 5 hodin na progress

sic legii koupenou mám, ale stále váhám si to předplatit, nějak to neláká, rád se kouknu na lore, hltám komiksy atd. ale prostě to hraní nevím
    ENDER
    ENDER --- ---
    proc je litani chyba? me to spis sere kdyz se musim drbat po zemi na drakovi :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Revamp Kalimdoru/Eastern Kingdoms byl protoze Blizzard si nechal udelat survey a zjistil ze ze 84% novych hracu nedosahne lvlu 10 protoze questy sou nuda. Proto je treba goblini noobzona tak vtipna
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: polopaticky: mejme situaci ze uz vysla legie
    - litani vanilla - wod (ok)
    - litani legie (not ok)
    - litani legie lvl 110 (ok-ish)
    - ground mount legie expeni / respektive cela legie (ok)

az vyjde pristi datac
    - litani vanilla - legie (ok)
    - litani pristidatac (not ok)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW Vávra by teď z WoW měl radost, všude jsou teď kadibudky a místama i s netrpělivě čekajícími.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Vždyť píšeš ze létání je chyba a teď ze je super, tak co přesně je s nim špatně?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mluvis o necem naprosto jinem nez ja. Mi nevadi letani od 60ky. To je vpoho. Slo o to, ze aktualni content (s vyjimkou cata) byl na zemi. Ve vetsine pripadu alespon pri levleni. O contentu minulem je prave super, ze to litani je, kvuli altu a podobne.

Jinac na PVP serveru sem hral dost dlouho, takze vim. Psal sem dokonce do nextgenu, ze jednu dobu se nedalo proletet dark portalem ani na litakovi, na lvl 60.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ty asi taky nehrajes na PVP serveru, viď? Jinak by jsi věděl proč je teď létání už od 60ky
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: to souhlas. Proto si prave taky myslim, ze WoD neni takovy propadak jak ukazuje graf, a ze u Cata jde videt ten bod zlomu. Ale jak sem vypsal tak hlavni faktory:

+ revamp vanilly
    + novy datac
    + nove rasy (ale tim se datac nezachrani)
    + archeologie (+ prevazne za snahu. Taky to neni boh vie co, ale aspon to je neco noveho)
    mozna ty dva posledni udelaji dohromady jedno plnohodnotne plusko

- malo novych zon (oproti wotlk ofc) coz je bohuzel pokracujicim trendem :(
    - strasne malo endgame gameplay. Vsecko se dalo ziskat temer ihned a pak nemel datac co nabidnout.
    - meh raidy (uznavam, pomerne subjektivni argument) ale z objektivniho hlediska, uz zacal blizard s notorious prekombinovanosti. Aneb uz sme meli skoro vsechno, tak aby ty encountery byly originalni tak umele navysime obtiznost tim, ze tam dame strasne moc neprehlednych veci. Napr Alysrazor. (samozrejme par originalnich se naslo, to zas jo)
    - litani pri questeni byla proste chyba. Beru, ze litani ma smysl, kdyz to clovek dela s treti postavou a chce to mit proste z krku.

TRAGED: ve vsech datacich pred (a po) cata si mel litani k dispozici vzdy az si udelal max lvl. At uz pomoci knizecek, cold wind flying, four wind flying a podobne. Nebo jeste lepe v Draenoru kde proste udelali datac pozemni az do posledniho raidu, coz bylo super rozhodnuti.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Omlouvám se za gibberish, jsem na telefonu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: myslím, že nie. A asi to bolo LBRS, fakt neviem, niečo cez Dungeon Finder.

To s Halcyonom a Shadow Hunterom Voonom, takže asi LBRS.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Nevyzná? Tak to počítám mluvíš o LBRS :-)

Jsou na UBRS pořad potřeba v LBRS nafarmit klíče?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Co dali hráčům hned? Létání je až od 60lvl a pro létání ba Azerothu potřebuješ 500g. Zkus si záozit Altaj na novém realmu a uvidíš ze zadarmo to fakt neni :-) akorát teď LVL cca 4x rychleji. Co sem porovnával: v TBC trval lvl 58 cca 8dni čistého času, teď to dáš za 2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam