• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Já to dělal dvakrát. Jednou před Cata a podruhé jsem oběhal staronové zóny, které se změnily. A teď to jedu s další postavou, která nemá cloth jako armor typ kvůli transmogům z questů.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Proto jsem PUGy chodil vzdy jen s Druidem, kdy jsem prubezne zaskakoval za vsechno co bylo treba :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to je klasicky problem vsech tanku. Protoze si to normalne tankujem sami, tak pak jak mas jit za DPS tak to strasne drhne. Proto jako dps chodim jen z nekym z gildy. Ale opravdu tam je spousta dobrych tanku, jen proste jakmile narazime na prumer nedejboze nekoho slabsiho tak to jde o to vic pocitit.

Obzvlast mi. Protoze jako DK nemam problem ani kdyz pokulhava heal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: ten rocni je za vsecky world eventy a je fakt ze zena taky plivala nadavky, kdyz musela brat nejakeho smrada do alteracu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: aktuálne sú doby od vanilly až po Draenor pred DPS pod 5 minút v ľubovoľnej dennej dobe... ak si tank alebo healer, sú instantné. Jakože keď ti funguje grind, go for it, ale teraz som dal druida od lvl 42 po 100 asi za 5 dní pohodového hrania.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: Ja si asi nemuzu zvyknout ze survivala, hrala jsem ho fakt strasne dlouho. Plus jak rikas, to ze na aimed shot musis stat me strasne stve. Asi zkusim toho BM, ten aspon nema nic, u ceho se nemuzes hejbat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: tjn, ale tam je cekacka a pokud nejsi tank nebo tam neni rozumny tank, dungeon trva dvakrat tolik...
    zacal jsem po roce a pul hrat a expim si chary na 100 a kdyz tankuju, davame napr. iron docks za 10 minut, kdyz delam cokoliv jine, je to nejmin za 15, ale spis za 20..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: na Loremaster of Draenor nepotrebuješ žiadny group quest ani dungeon quest.

Sauce: minulý víkend som ho dokončil
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ??? random dungeony cez finder neasi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER: ja sem ho zkousel jen na par bossech a asi ve dvou dungach a prijde mi silene silnej. Rotace je naprosto primitivni. Jediny co mi teda hodne vadi je to, ze se v aimshotu nemuzu hejbat, ale jinak se mi to celkem libi, takovej super oddech od roguny :-D

Jinak vurnerable funguje tak, ze hodíš sidewinders, coz nahodi debuff na mobovi, diky ktrymu davas vetsi dmg a ten buff pak refreshujes marked shotem a nebo dalsima sidewinders. Ten debuff je dycky jen na toho danyho moba na kteryho to hodíš, takze pokud pretargetujes, musíš opet hodíš sidewinders a jedes klasickou rotaci...

me to prijde celkem fajn
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: ano v pripade, ze mas partu...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ohledne achivs:
    Pokud nemate nejake archeology achievementy, tak ted trosku predelali archeologii - pomerne to zrychlili (v miste, kde muzete kopat, se nad vami rozsviti lopatka, ze je to fakt to misto) a tak se daji pristine artefakty udelat celkem snadno. Je to i videt, najednou na dig sitech je plno lidi a taky hordaku, takze se obcas stane situace - hele mob, ja do nej kopnu a sup, najednou jste u resurection spiritu :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hrajete nekdo huntarda? Jak se vam libi predelane talenty? Ja jsem zatim zkusila MM a zklamani :/ Ta rotace mi prijde hrozne nepohodlna/neintuitivni a porad jsem nepochopila, jak to vulnerability funguje, protoze popsany to je tak, ale funguje to, zda se, nejak jinak..asi prehodim na BM. Z myho oblibenyho survivala, kteryho jsem verne hrala uz od Wotlk, udelali meleecko, a to proste..ne. Hraju huntera, protoze me melee nebavi a nejde mi. Gib survival back :(

a trochu OT: existuje nejaky normalni (i neoficialni) server, kde by se dalo hrat Wotlk? V pripade neofiku takovy, aby tam nebyla tretina mechanik nefunkcnich, pochopitelne. Dik :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak tak daleko ja nejsem, ja hraju wow od prosince, gze sem dost velkej novacek zatím sem ve stadiu, kdy se poradne seznamuju s mechanikama a mastruju svoji class, gze sem se k hunteni achievu ještě nedostal uplne
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SADAKO: Tohle! Battlegroundy jsou ve For the Children.
    What a Long, Strange Trip It's Been - Achievement - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/achievement=2144/what-a-long-strange-trip-its-been
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Myslim si, ze Sadako mysli takovy ty questy na konci linie, kde musis jit nekoho zabit a v popisu questu mas Suggested Players [3]
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BARTUC: Jsem smíchala dvě věci.
    Na to, abys měl v Draenoru lítáka musíš mít achiev, jehož součástí je loremaster, splněné všechny questy. To mi obvykle nedělá problémy, ale tady byl na konci Spires of Arak dungeon, přes který jsme se ve dvou ani ve třech nedostali.

No a pak je tu rok trvající lov achievů z eventů na mega achiev, za který nakonec dostaneš nějakého draka. A v jedné z jeho posledních částí byly nečekaně ty battlegroundy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: ja jsem původem L2 hrac, gze grind je pro me to nejlepší (precejen udelat 0,01% expu za celodeni hrani je ten spravnej grind)

jinak bavime se o questu na litak, nebo o necem jinym? Ja si zadnej dung ani bg nepamatuju, ale to taky muze bejt moji spatnou pameti :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Ano, treasures, z toho jsem málem rozkousala stůl. WoW není očividně stavěno na to, aby bylo skákačka a dát tam skákačkové minihry bylo takové...k posrání, abych se vyjádřila přesně. Někde byly invisible walls, někde šílel úhel kamery, ZLO.

HOCH2: Mně se naopak líbí koukat na krajinu zeshora, máš lepší přehled a když chceš blíž, tak zaletíš dolů. A teda Draenor jako takový se mi moc nelíbil (graficky). Mám radši jiné krajiny.

BARTUC: Questy nebyly nejhorší, ale když jsem na konci Arrakoa linie zjistila, že je tam dungeon, který v počtu hráčů 1-3 nedáš, tak jsem wowko dropla. Plus mě teda ještě nasralo, že rok plněný achievement prostě nebude, protože v jeho předposlední části musíš do battlegroundu a ještě tam vyhrát. PvP nedělám vůbec, ty battlegroundy byly čtyři a nope.

A grindování mě moc nebaví. Naopak expení na questech jo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: tak to my mame v guilde par HC hracu kteri maji loremastera poctive odjezdeneho :-D To ja mam jen explorera odjezdeneho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam