• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: hele ja sem z ty sub robuny byl taky takovej rozpacitej, ale musim rict, ze jak jsem prisel na to, jak to mackat, tak je to celkem fajn :-) jen ten stat priority me sere :-D

Assasination je spec pro jednoruky retardy, ale daj se s nim na single target tocit moc pekny cisilka. Outlaw je fakt pirat a musim rict, ze se mi i tenhle spec libi... jediny co me sere je random faktor, kterej se pohybuje od jsem totalne na picu na masta blasta mod. Jen mi nesedi bambitka k BE fml.

GIINGGER: Nevidim jedinej rozumnej duvod, proc by hunter mel bejt jen ranged. Vzdyt je to lovec a lovec muze prece bejt prave ten typek, kterej naklade pasti a co se samo neuskrti, tak to umlati kladivem ne? Je to uplne stejny, jako by mi nevadil ranged spec u roguny, protoze i zabijaci prece zabijeji lukem ze zalohy...

DWAY: zaloz, nebudes litovat, kdybys chtel partaka na expeni, tak se rad s necim pridam :-)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN: No mam druida asi na levelu 55, tak zitra asi zkusim jeho a budu doufat, ze je furt zabavnej. Pripadne pujdu hrat nejakou jinou hru, do novyho Deus Ex uz jen mesic)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: tak hraj niečo iné :P
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN: Ale prdlacku :P
    Jako muj hlavni problem, uznavam, je ten, ze mi z moji milovany specky udelali naprosto kokotsky meleecko. Proc. Jsem hunter, nechci melee. Kdybych chtela hrat melee, tak nemam huntera. Nicmene BM a MM mi oboje prislo nudny, jen kazdy jinak nudny. Neni to ani o tom, ze se clovek musi naucit novou rotaci ("rotaci" o 4 tlacitkach), je to proste fakt nuda tim, jak hunterovi sebrali snad doboru tretinu spellu.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Se nám (zejména mně) nechtělo a už jsme byli přednasraní z toho PvP v Long Trip achievu, tak jsme se to vykašlali s tím, že zkusíme někdy časem další datadisk. A vida, ani to netrvalo tak dlouho.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A musim rict ze wardrobe upgrade mi primo sedl. Dokonce uz to je tak dlouho co sem farmil armageddon ze ani necitim nechut, kdyz chodim znovu do naxxu pro veci :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: a tak to uznavam, ze muze byt problem :-D Mi prave nikdy roguna jako takova nesedla a u toho pirate twistu me to naopak laka, ze bych si mozna i jednu zalozil :)

I kdyz pravdepodobne vyepxeni a konec vzhledem k tomu, ze nema tank spec.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ass ma nebaví a ten pirate twist u outlawa ma dokonca aktívne odpudzuje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    spis mi prijde nejvetsi "sok" ze jak prekopali classy tak u vetsiny se i zmenil stat priority, takze lidi co uz meli otuneny gear to poznaji na dmg. Ale tak muj tank porat tankuje, takze ja si nestezuju.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: a tak porad jsou tam dalsi dva dps specy ne? Jako nerikam, ze uplne vsecky zmeny sou super, ale prijde mi ze casto to je spise o nezvyku, nez ze by nejakou classu zprasili.

Rogunu teda nemam, tak netusim no :) Mame jednoho v gilde ale ten si stezuje na vsecko, takze toho neberu vazne :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    No, aby sme boli féroví, ja som tiež z niektorých zmien sub roguny dosť nenadšený. Ale tak mám 6 altov, ktoré môžem hrať dovtedy (a väčšina prešla zmenami k lepšiemu), a uvidíme, ako to bude vyzerať s class artefaktom.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ale v podstate vetsina tech stiznosti se v jadru dostane k "oni mi zmenili mou classu a ja se musim ucit nove veci, boo hooo"
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: kazdy spec bude mit svou vlastni zbran, ktera bude mit talenty a nove spelly. A par active spellu je v talentech. Jako to na co si stezujes uz sem slysel v nekolika variantach, a vetsina lidi po te co presel pocatecni sok seznala, ze tam toho je porad dost.

Mj ten MM nevypada jako uplne nuda :-D Takze bud si stezujes na to ze to je moc lehke, nebo ze to je moc tezke :-P je treba si vybrat ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hunter bol dvojtlačítkový dement vždy, pre také publikum bol ten class navrhnutý. Toto je len dotiahnutie "class fantasy" :p
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Jako ja vim, ale..je to proste oboje tak strasna nuda. Oni hunterum vlastne sebrali vsechno, co z nich huntery delalo. Utilita pryc, pasti dali meleecku (s tim at jdou do prdele rovnou a po hlave), vlastne mas v obou speckach tak 4 spelly. Guidy na icy veins jsem cetla, stejne kdyz si to zahrajes tak je to proste nuda nejnudnejsi. Co bude za artefakt? Navic, ja nemam problem s tim, ze by mel hunter slaby dps, ale s tim, ze z nej fakt udelali dvoutlacitkovyho dementa.
    DWAY
    DWAY --- ---
    jinac tady mas vysvetlenou rotaci za MM http://www.icy-veins.com/wow/marksmanship-hunter-pve-dps-rotation-cooldowns-abilities a v bode dve i zjednodusenou verzi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinac teda jeste se to celkem zmeni s tim artefaktem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: to mi neprijde tak prekvapive u specu ktery se jmenuje pan selem :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    No, tak jsem si zkusila BM a je to nuda, akorat jina nez ten MM. V podstate jediny dve ability co ma opravdu hunter jsou cobra shot a multishot, vsechno ostatni nejak souvisi s petem. Prijdu si jak nejakej lempl co jen ukazuje petovi na veci a rika "trhej" a pak stoji a cumi a obcas teda neco vystreli. Krome toho je pryc spousta uzitecnejch a/nebo zabavnejch veci, treba camouflage :'( dotky pryc (resp. jedna v talentech), kill shot pryc, pasti ma jen SV ze kteryho je melee a vlastne mam prazdny tlacitka. Strasne toho huntera vykuchali, takze to vidim na nejaky legacy freecko, pokud blizz neudela vlastni legacy servery..
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Doporučíte nějakou gildu na Drak’thul / Burning Blade za Alianci, která má dost aktivních hráčů, questuje, pořádá různé akce, chodí nové i staré dungeony, občas i raiduje, ale nikterak hardcore a má hráče na úrovni, kteří jsou vyspělí? Kdyby měla odemknuté všechny odměny, tak by to bylo skvělé.

Já zatím hraju monka a questuji, ale nikam se neženu, ale stejně to utíká rychle. Momentálně jsem 89 level.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam