• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Doporučíte nějakou gildu na Drak’thul / Burning Blade za Alianci, která má dost aktivních hráčů, questuje, pořádá různé akce, chodí nové i staré dungeony, občas i raiduje, ale nikterak hardcore a má hráče na úrovni, kteří jsou vyspělí? Kdyby měla odemknuté všechny odměny, tak by to bylo skvělé.

Já zatím hraju monka a questuji, ale nikam se neženu, ale stejně to utíká rychle. Momentálně jsem 89 level.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: jj bylo tam par Q pres skyreach ale zonove achivko se dalo dingnout bez toho. Btw ste tri, proc ste nesli pug? Na lvl 100 normal skyreach musi byt datelny is total lama grupou. S gearem z dzungle i ve 3 bez pugu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: ja s DK, Pala, Druidem, Warrem :-D Mozna si skocim par i s DH.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: neviem, čo z toho, každopádne sa ten Loremaster týka iba outdoor single player questov.

Draenor Pathfinder: How To Unlock Flying in Draenor - Guides - Wowhead
    http://www.wowhead.com/...s/draenor-pathfinder-how-to-unlock-flying-in-draenor#loremaster-of-draenor
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CLAVEN: Tak teď nevím, jestli to za ten rok změnili, byl to bug, nebo jsme lamy, ale v jeden moment se nedalo jít jinam než přes Skyreach.
    Tady je ještě vidět http://wow.gamepedia.com/Spires_of_Arak_storyline
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Já to dělal dvakrát. Jednou před Cata a podruhé jsem oběhal staronové zóny, které se změnily. A teď to jedu s další postavou, která nemá cloth jako armor typ kvůli transmogům z questů.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Proto jsem PUGy chodil vzdy jen s Druidem, kdy jsem prubezne zaskakoval za vsechno co bylo treba :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to je klasicky problem vsech tanku. Protoze si to normalne tankujem sami, tak pak jak mas jit za DPS tak to strasne drhne. Proto jako dps chodim jen z nekym z gildy. Ale opravdu tam je spousta dobrych tanku, jen proste jakmile narazime na prumer nedejboze nekoho slabsiho tak to jde o to vic pocitit.

Obzvlast mi. Protoze jako DK nemam problem ani kdyz pokulhava heal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: ten rocni je za vsecky world eventy a je fakt ze zena taky plivala nadavky, kdyz musela brat nejakeho smrada do alteracu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: aktuálne sú doby od vanilly až po Draenor pred DPS pod 5 minút v ľubovoľnej dennej dobe... ak si tank alebo healer, sú instantné. Jakože keď ti funguje grind, go for it, ale teraz som dal druida od lvl 42 po 100 asi za 5 dní pohodového hrania.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: Ja si asi nemuzu zvyknout ze survivala, hrala jsem ho fakt strasne dlouho. Plus jak rikas, to ze na aimed shot musis stat me strasne stve. Asi zkusim toho BM, ten aspon nema nic, u ceho se nemuzes hejbat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: tjn, ale tam je cekacka a pokud nejsi tank nebo tam neni rozumny tank, dungeon trva dvakrat tolik...
    zacal jsem po roce a pul hrat a expim si chary na 100 a kdyz tankuju, davame napr. iron docks za 10 minut, kdyz delam cokoliv jine, je to nejmin za 15, ale spis za 20..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: na Loremaster of Draenor nepotrebuješ žiadny group quest ani dungeon quest.

Sauce: minulý víkend som ho dokončil
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ??? random dungeony cez finder neasi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER: ja sem ho zkousel jen na par bossech a asi ve dvou dungach a prijde mi silene silnej. Rotace je naprosto primitivni. Jediny co mi teda hodne vadi je to, ze se v aimshotu nemuzu hejbat, ale jinak se mi to celkem libi, takovej super oddech od roguny :-D

Jinak vurnerable funguje tak, ze hodíš sidewinders, coz nahodi debuff na mobovi, diky ktrymu davas vetsi dmg a ten buff pak refreshujes marked shotem a nebo dalsima sidewinders. Ten debuff je dycky jen na toho danyho moba na kteryho to hodíš, takze pokud pretargetujes, musíš opet hodíš sidewinders a jedes klasickou rotaci...

me to prijde celkem fajn
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: ano v pripade, ze mas partu...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ohledne achivs:
    Pokud nemate nejake archeology achievementy, tak ted trosku predelali archeologii - pomerne to zrychlili (v miste, kde muzete kopat, se nad vami rozsviti lopatka, ze je to fakt to misto) a tak se daji pristine artefakty udelat celkem snadno. Je to i videt, najednou na dig sitech je plno lidi a taky hordaku, takze se obcas stane situace - hele mob, ja do nej kopnu a sup, najednou jste u resurection spiritu :)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hrajete nekdo huntarda? Jak se vam libi predelane talenty? Ja jsem zatim zkusila MM a zklamani :/ Ta rotace mi prijde hrozne nepohodlna/neintuitivni a porad jsem nepochopila, jak to vulnerability funguje, protoze popsany to je tak, ale funguje to, zda se, nejak jinak..asi prehodim na BM. Z myho oblibenyho survivala, kteryho jsem verne hrala uz od Wotlk, udelali meleecko, a to proste..ne. Hraju huntera, protoze me melee nebavi a nejde mi. Gib survival back :(

a trochu OT: existuje nejaky normalni (i neoficialni) server, kde by se dalo hrat Wotlk? V pripade neofiku takovy, aby tam nebyla tretina mechanik nefunkcnich, pochopitelne. Dik :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak tak daleko ja nejsem, ja hraju wow od prosince, gze sem dost velkej novacek zatím sem ve stadiu, kdy se poradne seznamuju s mechanikama a mastruju svoji class, gze sem se k hunteni achievu ještě nedostal uplne
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SADAKO: Tohle! Battlegroundy jsou ve For the Children.
    What a Long, Strange Trip It's Been - Achievement - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/achievement=2144/what-a-long-strange-trip-its-been
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam