• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: dětmi to, zrovna v mém případě, neukecáš ;) prostě je potřeba je krmit míň, aby bylo na počítač ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KID_MCHUTT: njn nemajetne otec dvou deti vid :-D Ale nova masinka uz se mi stavi, tak si třeba konecne něco zahraju na full detaily :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jako jo, ono by to asi slo, jenze problém je ten, ze na ty macra mi prijde ze se nemuzes uplne spolehnout a další věc je to, že ne vždy pokracujes v rotaci stejnym skillem. Musel bych si to pak namacrovat na třeba 3 skilly ten navrat a to se radsi naucim to mackat na jiny klavese :-D nicmene je to slusna podpásovka no
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: tak nehraju to na mobilu, že :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    samozrejme by to chtelo asi trosicku prehazet spelly na barech, ale vzhledem ke zmenam, to neni tak bolestive tedka.

Ted sem si kvuli vam pocet icy veins a onen spell jestli to dobre chapu by byl treba Symbols of death. Ten by mel stejnou pozici na obou barech aby se to nepletlo. Takze sup sup, clovek vali shadowstrikes, jakmile to dojde tak proste prejde na normalni rotaci a tim se mu prehodi bary zpatky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: no prave kdybys to namacroval dobre tak nemusis

macro 1
    /cast shadow dance
    /swapactionbar 2

macro 2 (ktere by bylo v druhem baru)
    /cast [nejaky spell z normalni rotace ktery se nepouziva v shadow dance]
    /swapactionbar 1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KID_MCHUTT: tenhle problém bych fakt chtěl mit :-D ja mam absolutne minimalni detaily a sem rad, ze si vidim na konce bot :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tohle zkousel vymyslet typek od nas z gildy a nefunguje to poradne, porad musíš myslet na to, ze to musíš prehodit a to je dost na pikatchu. Ale tak nejak se to docela da. Na pve v pohode, na pvp to bude mozna malinko oser, protože tam precejen vic využíváš ty stealth ability, ale je to o zvyku. Blby je, ze jak mam nauceno, ze main filler mam na E a ted mam na E BS a na R mam SS, tak se mi stane, ze mi utece nejakej utok, protože uz nejsem ve stealthu a podobne a to je fakt na hovno... třeba to ještě ale predelaji...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: a ten je zrovna celkem funny.

Osobně mě víc sere, že s nastavenými maximálními detaily mám problém najít kytky k sebrání, pač splývají s ostatním podrostem - i když světýlkujou...
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: takze spis navrat k lore. Vem si Rexxara, taky hunter, taky nema ranged zbran :-P
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ajo, tohle zrovna rikal i typek u nas v gilde. Snazili jsme se vymyslet, jak by to slo udelat pres makra a pouziti baru 2. Neco jako ze shadow dance budes mit namakrovany s prehozenim na druhy bar, a potom jak dojedes, tak bude na tom baru nejaky ze spellu ktery se pouziva v zakladni rotaci, ktery to hodi zpatky na bar 1. Ale protoze neznam rogunu, tak spise teorie.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Jo, to s tým neprehodením stealth baru pri aktivácii Shadow Dance je pekná chujovina, to som tiež prvýkrát pozeral.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DWAY: Ja si to pamatuju, hrala jsem jeste na tbc kdy si clovek mohl brat talenty z nekolika vetvi. Nicmene to melee byl vzdycky spis jen doplnek a clovek to pouzil, jen kdyz se k nemu nekdo dostal blizko. Hunter jinak vzdycky mel ranged zbran a schopnosti a to, ze ted to proste jedny specce (jeste k tomu moji oblibeny) sebrali uplne, me strasne stve. Kdyby SV udelali zase nejakyho hybrida, tak to by byl navrat ke korenum. A nevidim, v cem je navrat ke korenum to, ze ti seberou deterrence, camo (dobre, dali to do talentu SV..do jednoho radku s crowd control skillem) a podobny veci, ale hlavne ze mas oh so uzitecny eagle eye..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: jo, tohle mi taky trochu vadi... všude samej stin a hovno z toho :-D Nicmene vem to cert s tim se da zit a nakonec se to hraje celkem dobře. Navíc je to super pro pozitkare jako ja, který radi u kompu jedi, protože nez napoolujes energii abys mohl odpalit shadow dance tak mas cas si neceho zobnout, napit se a podobne :-D Za me jednoznacne plus :-)

Co me ovšem sere nejvic a fakt mi to nejde přes prsty je to, ze když hodim shadow dance, tak se mi neprehodi bar na stealth bar... to podle myho fakt dojebali a zbytecne mi shadow strike zasira klasickej bar... to mi fakt vadi.

Kazdopadne v ty sub rogune vidim fakt peknej potencial... i přes to, ze mam talenty udelany primarne na to, abych uregenil energii, tak sem schopnej vyfelit celkem slusnej burst a i sustained dps celkem fajn. Fakt se tesim, jak to bude vypadat s artifact weapkama a komplet sklil kitem :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    on se menil cas na reset daily akci ? myslim tim zahradku a profku
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: jo RNG nie je práve moja šálka kávy, vždy som preferoval nižší konštantný buff pred potenciálne vysokými RNG procmi. A na tom outlawovi mi asi najviac viadia tie bambitky, ktoré sú dosť zásadné pre gameplay specu, takže mám smolíka :S
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj presne. Puvodni myslenka je typek ala Aragorn spise nez Legolas :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: pravdepodobne si neuvedomujes, ze hunter byl puvodne hybrid melee / ranged classy. Tusim ze az do cata nemel ani trap launcher, a cele lore classy je lovec / hranicar, a ne lucistnik. Lucistnik je pouze jedna specializace. Takze to, ze ze surva udelali melee je naopak vraceni se ke korenum.
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Ten pirate twist je nastesti hodne marginalni. Spis me mrda RNG na Roll the Bones kde kdyz to vyjde, ses na 60 vterin polobuh a kdyz ne tak ses dobrej tak maximalne na aoeckovani trash mobu. Doufam ze v Legionu to bude na PVE pouzitelnejsi nez Survival hunter
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Mne u subu primárne vadí ten posun od roguny k nejakej shadow magic kokotine. Keby som chcel hrať shadow magic DPS, hrám svojho shadow priesta alebo warlocka. Neviem, prečo už nemôžem mať bleedy, ale musím mať Shadow Blades of Emo Darkness alebo jak sa to volá. Tiež neviem, prečo nemôžem mať Ambush, ale musím mať Shadowstrike.

A nakoniec ma sere, že už nemám poisony. Proste celé zle, ale okej, sub roguna bol môj spec skoro 10 rokov, aj v dobách, keď bol v začiatkoch WotLK úplne nepoužiteľný, takže asi to nejak skusnem nakoniec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam