• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    nejakej tip jak si zrychlit cestovani mezi Tanarisem a Outlandem? Dingnul jsem 61 a tim se pro me stal Kalimdor bezcenny.. mam tam ale rozpracovaneho toho raptoriho mounta, a tak tam jeste 17 dni musim cestovat kazdej vecer. Ted to delam tak, ze mam heartstone nabindovanej na Un'Goro krater, kde pockam az mu vypadne zoubek a zpatky se portnu plastikem do Ogri a potom portalem do Outlandu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mohla jit nahoru cena na potku na dychani pod vodou :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tyhlecty newarloci starosti :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jo tak. No to verim, to muze byt celkem neprijemne, vzhledem k tomu jaky tam je bottleneck.

HOCH2: jo tak to sem videl jinde, ale nikdy se mi to nestalo v kasne. Zajimalo by me, jestli by nejak pomohl report hrace za harrasment.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Vzdycky se nasel nejakej vul (nejlepe tauren) naskocil na mounta (samozeejme cim vetsi tim lepsi) a sel se koupat do fontanky. A ver mi, ze to si pak moc nezachytas. Vetsinou mluvili o vykupnem v radu tisicu goldu a posilani je nejak vubec nepomahalo. Takze vzdycky jit delat neco jinyho a pockat zase az tam bude prazdno a mohl jsem zas cekat na dalsiho,noveho idiota ;-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: CC pod vodou, Gripy, feary, zpomalovani obecne. Proste nemohl si udelat tech prvnich par questu za ktery si dostal dychani pod vodou.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    HOCH2: to si jen vzpomenu a vaří se ve mně vztek... ale na offiku se mi to nestalo, kdežto na freečku to bylo dost běžný. To byl fakt vydřenej achiev :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Spsis je to casama kdy hrajes. Vecer neni cas delat kravovniy, to se raiduje delaji BG. Pres den je nuda, takze se plundruje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: ty jo asi hraju na dobrem serveru. Sice sem se s tim uz setkal, ale velmi zridka.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tohle je mnohem horsi na PvE. Tam je "zabava" high levelu delat najezdy do quest hubu a vyvrazdovat tam quest givery a inkeepery.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: topenim lidi jak?
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: nikdy sem tam nemel zadny problem O.o
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WRATA: Delat fishing achiev Dalaranu ve fontane jsi zkousel? Kdyz uz jsme o tom zneprijemnovani ostatnimi hraci...
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky ja hraju DK tanka, tam bylo mastery proste jednoznacny win. Coz se ted taky zmeni :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jj hodne to zaviselo na jednotlivych pripadech. I kdyz zase pravda u zbrane vede ilvl uz jen kvuli dmg boostu.

Jinac vetsinou o 10 ilvl uz jsem ty veci taky menil, pokud se nejednalo o pripad uplne nejlepsi vs uplne nejhorsi staty. Kdyz sem si nebyl jisty konzultoval sem s mr. robotem.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Pokud je rozdil treba 5 ilvl tak je to celkem jedno ale ve wod platilo ze 10 ilvl rozdil je boost kterej by se mel brat v potaz od 15 ilvlu je to 100% boost kde sou ti sekundarky ukradeny protoze rozdil v main statu uz nebyl zanedbatelnej. Navic ilvl zbrane ovlivnuje vsechny tvoje ability/attacky zatimco ten relic jenom jednu vec takze uz z tohohle mi vychazi ilvl>relic
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Na PVE serveru mozna jo. U nas se alici bavily topenim lidi a genocidou quest mobu. Nedik
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Plus čo sa pohybu vo Vash'jire týka, zóna dá všetkým hneď na úvod 450% "lietajúceho" mounta, takže...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: No, jsou i krasnejsi lokace, ale me se libila taky. Zejmena cast s anatomii ty velky skeble nebo co to bylo :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Přesně! Hrát za nagy také chtěla bych.

ENDER: Vash'jir má velmi povedenou storyline a je to nejkrásnější lokace, jakou jsem ve WoW potkala. Popravdě netuším, proč na něj tolik hráčů nadává.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam