• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Sak ja taky. Wintersabera jsem mel asi za tri hodiny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Mluvim o gainu za questy, ne ze v Tabardu budu farmit v dungech.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Jak anulovali ten rep gain postih vuci char lvlu tak se to dalo udelat za jedno odpoledne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A ted koukam, ze za alli je to jen mizernej tygr.

Coz mi pripomina, ze je docela vtipne, ze ac hraju za Worgena, tak s Gilneasem stale nejsem Honored (chibi mi 30 fufnu) ale zato s Darnassem jsem Exalted uz od cca. 40lvl, takze Tygru mam uz plnou staj, takze patlat se s nejakym kotetem ve Winterspringu? Ani nahodou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS: jeste dalaran > caverns of time. Zase jakykoli mag
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale jo fair point, nejak sem vypl :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: odvazny alik? :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Portuje je se z Ogri, tak co myslis? ;-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS: pak az 82 a uldum. mozna 83. Pripadne pokud znas nejakeho maga a si alik tak maji portal do theramore.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUDAS: Bud rad, ze mas portal na stejnem kontinentu :-)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    nejakej tip jak si zrychlit cestovani mezi Tanarisem a Outlandem? Dingnul jsem 61 a tim se pro me stal Kalimdor bezcenny.. mam tam ale rozpracovaneho toho raptoriho mounta, a tak tam jeste 17 dni musim cestovat kazdej vecer. Ted to delam tak, ze mam heartstone nabindovanej na Un'Goro krater, kde pockam az mu vypadne zoubek a zpatky se portnu plastikem do Ogri a potom portalem do Outlandu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mohla jit nahoru cena na potku na dychani pod vodou :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tyhlecty newarloci starosti :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jo tak. No to verim, to muze byt celkem neprijemne, vzhledem k tomu jaky tam je bottleneck.

HOCH2: jo tak to sem videl jinde, ale nikdy se mi to nestalo v kasne. Zajimalo by me, jestli by nejak pomohl report hrace za harrasment.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Vzdycky se nasel nejakej vul (nejlepe tauren) naskocil na mounta (samozeejme cim vetsi tim lepsi) a sel se koupat do fontanky. A ver mi, ze to si pak moc nezachytas. Vetsinou mluvili o vykupnem v radu tisicu goldu a posilani je nejak vubec nepomahalo. Takze vzdycky jit delat neco jinyho a pockat zase az tam bude prazdno a mohl jsem zas cekat na dalsiho,noveho idiota ;-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: CC pod vodou, Gripy, feary, zpomalovani obecne. Proste nemohl si udelat tech prvnich par questu za ktery si dostal dychani pod vodou.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    HOCH2: to si jen vzpomenu a vaří se ve mně vztek... ale na offiku se mi to nestalo, kdežto na freečku to bylo dost běžný. To byl fakt vydřenej achiev :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Spsis je to casama kdy hrajes. Vecer neni cas delat kravovniy, to se raiduje delaji BG. Pres den je nuda, takze se plundruje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: ty jo asi hraju na dobrem serveru. Sice sem se s tim uz setkal, ale velmi zridka.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tohle je mnohem horsi na PvE. Tam je "zabava" high levelu delat najezdy do quest hubu a vyvrazdovat tam quest givery a inkeepery.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: topenim lidi jak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam