• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem ale viděl nějaké videa a třeba Frost DK bych si asi zkusit chtěl. Možná i třeba šamana ele/enha.
    A btw. co to jako kurva udělal s mým oblíbeným survival? Jako melee hunter? Orly? Jich je málo těch melee DPS?
    A roguna jsem taky koukal nějaký nesmysl s combat :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Nevím. Je to čím dál větší degradace. Ale tak co už. Mě je to už beztak jedno, hrát to asi nebudu. Maximálně za nějaký čas si vylevelit DH a mrknout po světě.
    Já mám bohužel/bohudík dlouhodobě herní krizi a tak bych si to stejně zahrál max 1-2 měsíce. A navíc odlítám v tom týdnu po začátku Legionu na tři neděle do Kanady a to bych vlastně přišel o to nejlepší z nového začátku :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: Zase to zober tak, že po tých 5 expanziách už hráči nie sú nejakí vandráci, čo zabíjajú quillboarov v Barrens, ale legendárni hrdinovia, ktorí zabili pár Old Godov a Deathwinga. Nejaký ten legendárny gear k tomu podľa mňa patrí.

Nehovoriac o tom, že artefakty pre všetky classy budú fakt mýtické zbrane, ktoré pôvodne nosili najväčší badasses toho sveta/vesmíru.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    TRAGED: jj, poprve v Outlandu..
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: No ale právě o to mi jde. Že každý teď má legendárku.
    To už není legendárka prostě. Když se někdo na serveru postavil full T2 s Thunderfury tak si z dálky věděl, kdo to asi tak bude. Měl si pár možností :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Fakt máme úplne opačné preferencie. Zhodneme sa iba na Uldume a Spires of Arak.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JUDAS: Chapu dobre ze jsi hral naposledy vanillu a nedostatl jsi se k ani k TBC?
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN:

Love
    Vanila - Hinterlands, EPL a Azshara
    TBC - SMV, Isle of Quel'Danas, Hellfire a Bloodmyst Isle
    WOTLK - Icecrown, Zul'Darak a Storm Peaks
    Cata - Uldum a Mount Hyjal
    MOP - Dread Wastes a Kun'lai Summit
    WOD - Spires of Arak
    Legion - Stormheim a Azsuna

Hate
    Vanila - STV, Un'goro
    TBC - Zangarmarsh, Terokkar
    WOTLK - Grizzly hills
    Cata - Vashj'ir
    MOP - Krasarang Wilds
    WOD - Ashran a Tanaan Jungle
    Legion - Highmountain

Beru v potaz primarne zabavnost questu a vizual cely zony. Zona kterou mam jeste hodne rad ale zaroven ji nesnasim je Dragonblight z WOTLK a to kvuli tomu mnozstvi snehu a jak moc me to bod do oci i kdyz je gamma stazena treba na 40%. Storm peaks sou zase v pohode
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: jj zangar je super :) tam je vsechno zeleny, bez ostrych hran :) v realu bych sezral papir a jel tam na vejlet :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Pocita se Den of mortal delights jako oblibena zona? :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: Úplne sa míňame, Zangarmarsh je podľa mňa jedna z najlepších zón BC.

Daj nejaké svoje obľúbené zóny, nech viem, čo máš za vkus.
    WRATA
    WRATA --- ---
    JUDAS: To si nejaky designeri v Blizzu dali nejaky houbicky a na tom tripu pak navrhli Zangarmarsh. Dalsi z mejch most hated zones ever
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    HOCH2: to bylo jakoze zvolani.. vcera vecer sem se tam dostal :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JUDAS: Pokud se ptas na lokaci, tak zkus popatrat po nazvu Zangarmarch
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Thrall's balls! Jakoze co za pecku je tahle lokace?! A ta hudba!

World of Warcraft - Ambience - Zangarmarsh (With Music)
    http://www.youtube.com/watch?v=f-Ic9feSwcg&t=1352
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Tak v tech legendarkach se nebudes topit. Standartne to ma ultra nizky drop z mobu a jenom trosicku vetsi z Emissar quest krabice. Navic jsou to legendarky takze si vzpomen kolik lidi na serveru melo Thunderfury, Sulfuras, Glaivy nebo Thori'dal
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: neni, je to artefakt. Legendarky budou random drop.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: vsak to je ono. A nemyslim, ze potrebujes nejake repky.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: hele a je to ještě pořád legendárka, když ji bude mít každý pičus 10x? WTF?
    Když si vemu kolik času mi zabral luk za quest a to byl jen fialový. No hnus.
    Jinak jsem nad tím Legion i přemýšlel, ale asi vyhozené peníze. U posledního jsem vydržel měsíc :-(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak expime se zenou tak musim rict, ze to je strasne jednoduchy, ja mam heirloom hul a hituju vse na 2 rany se samanem, staci dat ten fire shock a lava plesk a je to mrtvy. Takze chudak zena s magem a hodinovejma castama si moc nezahraje.

Hlavne jak expime strasne rychle tak ani nedame vsechny questy v lokaci a jdem dal, coz treb aje spatny na repku atd..

Chtelo by to chodit nekam kde jsou elitky, ale neni to dungeon, kde jsou zas az na nas dva moc tezky. Asi unreal co :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam