• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: vsak to je ono. A nemyslim, ze potrebujes nejake repky.
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: hele a je to ještě pořád legendárka, když ji bude mít každý pičus 10x? WTF?
    Když si vemu kolik času mi zabral luk za quest a to byl jen fialový. No hnus.
    Jinak jsem nad tím Legion i přemýšlel, ale asi vyhozené peníze. U posledního jsem vydržel měsíc :-(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jak expime se zenou tak musim rict, ze to je strasne jednoduchy, ja mam heirloom hul a hituju vse na 2 rany se samanem, staci dat ten fire shock a lava plesk a je to mrtvy. Takze chudak zena s magem a hodinovejma castama si moc nezahraje.

Hlavne jak expime strasne rychle tak ani nedame vsechny questy v lokaci a jdem dal, coz treb aje spatny na repku atd..

Chtelo by to chodit nekam kde jsou elitky, ale neni to dungeon, kde jsou zas az na nas dva moc tezky. Asi unreal co :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Beta report 2.5

World questy:
    Jak uz jsem psal tak po dosazeni friendly repky ve vsech peti zonach se otevrou world questy.
    Pro tri z tech peti frakci ziskate Emissar quest kde mate splnit 4 world questy te dane frakce. Po jejich splneni si dojdete k Emissarovy(zaroven je to quatermaster) pro reward coz je bedna ve ktere muzou byt ruzny veci. Ja dostal 2x kolem 700g a 1500 repky s kazdou frakci ale frajer vedle me tam nasel legendarku(o tech o neco nize). Emissary questy se obnovuji jednou za tri dny ale je to maji rozdilny timer takze v podstate se vam kazdy den vygeneruje novy Emissary quest a to at uz jste ten predchozi splnili nebo ne.
    Nejtezsi se zatim zdaji byt questy pro Wardeny ktere maji elite oznaceni(stary znami zlaty drak kolem ikony) a vyzaduji vice lidi a vetsinou je potreba zabit nejakou elitu ci rare moba(i kdyz uz jste ho zabili). Nasel sem dokonce epic quest a ten je na world bosse(reward je 1k order resources a z nej je sance na loot ilvl 860 epicu). Epic questu by melo byt celkem 11 takze je 11 bossu.

Legendarky:
    Blizz na Blizzconu oznamoval ze chce aby legendarky byly neco co vam vydrzi opravdu dlouho takze maji opravdu vysoky ilvl(895) kde itemy z mythic instanci maji 875, s pridanim dalsiho raidu by se meli tedy mythic itemy vyrovnat legendarkam ale legendarky budou mit porad navrch diky specialnim abilitam(kdo hraje Diablo 3 tak vi). Kazda classa ma speficke legendarky ktere jsou pro aktualni spec, nekolik sharovanych a nekolik ktere se daji pouzit pro vsechny speci. Nejmene maji DH a Rogue, kazdy po 10ti legendarkach. Nejvice logicky druid se 17ti. Zbytek ma neco mezi tim. Pro detailni info muzete na wowheadu vyhledat svoji classu a legendarky pro ni http://tinyurl.com/hku4a6s (staci menit class a apply filter).
    Bohuzel na sobe muzete mit jenom jednu legendarku dokud nedosahnete na posledni order hall perk ktery zvedne pocet o 1, na to ale bude potreba celkem 39 100 Order resources a 43 dni real time vyzkumu. V prubehu datadisku by se pocet pry mohl jeste zvysit.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Ten portal z Dalaranu do jeskyni byva i ve Violet Tower v Dalaranu, ale netusim, kolik lvl musis byt, popr. co za reputaci potrebujes.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    on je fakt roztomilej.. jak rika 'maaamaaaaa' tim jestercim jazykem :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jo. Jenze taky kdyz to byvavalo, tak to naopak byl brutus na par tydnu. Spousta lidi byla po te zmene nasrana, ze na tom stravili tolik casu :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROTTWEILER: To je novinka kterou pridali nevim kdy. Byvavalo to pres repeatable quest
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: Co jsem cetl tak az od 4.1, pred tim to bylo o reputaci.:

This faction's mount is the only epic mount (100% riding speed) attainable in the game which only requires 75 riding skill. They Grow Up So Fast, can be obtained at level 50. The faction used to be noted for having no Horde counterpart, as well as having the longest and most repetitive reputation grind of the entire game. However, things have drastically changed in 4.1.

In Wrath, a Horde equivalent was added: Whistle of the Venomhide Ravasaur. Obtaining this mount required players to do a certain number of quests each day, instead of a painful reputation grind. In 4.1, the Alliance equivalent was changed to match this easier model.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    They Grow Up So Fast - Quest - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/quest=29034/they-grow-up-so-fast
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    WRATA: Kdyť je to na daily, tak to zabere minimálně 20 dní.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: neni, to je jiny. Tak samo jako tygr.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: A tech 20 fousku? Repektive, netrapi se tedy JUDAS zbytecne? Nebo Raptor neni i za repku?
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Sak ja taky. Wintersabera jsem mel asi za tri hodiny
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Mluvim o gainu za questy, ne ze v Tabardu budu farmit v dungech.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Jak anulovali ten rep gain postih vuci char lvlu tak se to dalo udelat za jedno odpoledne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A ted koukam, ze za alli je to jen mizernej tygr.

Coz mi pripomina, ze je docela vtipne, ze ac hraju za Worgena, tak s Gilneasem stale nejsem Honored (chibi mi 30 fufnu) ale zato s Darnassem jsem Exalted uz od cca. 40lvl, takze Tygru mam uz plnou staj, takze patlat se s nejakym kotetem ve Winterspringu? Ani nahodou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JUDAS: jeste dalaran > caverns of time. Zase jakykoli mag
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale jo fair point, nejak sem vypl :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: odvazny alik? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam