• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: hele, pokud nechces gildovne raidovat, tak server fakt neres... stejne je komplet všechno crossrealm krome mythic obtiznosti raidu (a mozna ze i tohle uz bude crossrealm), takze bych se toho fakt nebal.

Ja mam DK (frost) 69 lvl a musim rict, ze je to fakt super. Hrozne se mi libi animace skillu a je to fakt pro vopice, coz mi po rogune, která je podle myho na masterovani hodne tezka (subtlety) fakt oddechovka... Shamik se mi libil před patchem, ted nevim no, ale moc sem ho nehral.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Každopádně díky. Kdyby se chtěl někdo o víkendu přidat k levelení tak jsem klidně pro :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: A tak já stejně raidovat nebudu. Mě de spíš o zábavu buildu.
    Mám 85ku DK ale na špatném serveru. Zkusím ho ale projít pár dungama abych měl představu.
    No a Taurena shamana mám 49 a pro něj všechny rogunovský heirloomy + macky. No a mága mám jen na alianci. Tak ho zkusím tam na 74 lvlu a uvidím. Asi si boostnu mága. Toho bych přeci jen jel od nuly. A k tomu si doleveluju DK nebo Shamyho. Asi tak bych to viděl.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: 1-100 das za par dni, je to sice voser, ale da se to na pohodu... navíc když předkoupíš legion, dostanes boost na 100. Kazdopadne aktualne vypada velice silne DK jak v tanku tak v dps a shamik. Mag nevim, ma super burst, ale nejaky velky cary sem s nim kolegy zatím nevidel delat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ironforge, hall of explorers.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    CLAVEN: V Ogri je taky jeden sympatickej guild vendor: http://www.wowhead.com/npc=46572/goram
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: Guild vendor a Heirloom vendor, pre Hordu v Undercity, pre Alianciu netuším :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: Tak super. Mrknu někam na wowhead kde se to kupuje
    DWAY
    DWAY --- ---
    aaaa je venku i ctyrka. Celkem jedou :)

The Tomb of Sargeras Audio Drama - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20220886/the-tomb-of-sargeras-audio-drama

jinac da se to poslechnout i na google / spotify / jatunes. Idealni treba do metra :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: jo, dá sa za gold kúpiť item, ktorý ti ich upgraduje až do lvl 100.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak co jsem koukal tak ty změny u enha/ele vypadají dobře. U mága přemýšlím, že bych snad poprvé od levelování AoE kdysi v TBC bych mohl hodit frost :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    CLAVEN: OK. Zjistil jsem, že mám skoro všechny heirloomy krom mail. Ale jestli pojedu enha/ele v leatheru/clothu asi fakt neva :D
    Jo a ty Hellscreamy mám polearmu, staffu caster a 2h Axe. Takže krom enha shamyho v pohodě.
    Jo dají se nějak upgradovat stávající heirloomy ještě? Koukal jsem, že se změnil popis na 1-90. Dá se to teď ještě nějak potunit abych je měl i ve WoD?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: levelling je veľmi rýchly, hlavne ak máš heirloomy, 50-100 dáš pohodlne za týždeň casual hry tak hodinu dve denne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WRATA: boost na 90 už nie je. zrušili ho nejak na jar, keď začlenili WoD do základnej hry
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: ? nerozumím
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Ja jsem se rozhodl pro rostaka hned jak se potvrdilo ze bude mit Thunderfury skin
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak DK si můžu vyzkoušet na AlAkiru lvl 85. Mága bych musel rozehrát a nebo ho rovnou boostnout. No a Shamy by se musel vylevelovat z 50ky. I když to je kráva a to bych možná radši orka.
    No to budou dilema zasej jednou :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: No tak zkusím ho. Ne že ne. Ale potřebuji si nejdřív ty classy trochu zahrát, než si vyberu jednu co boostnu. Největší lvl mám 95 Druida a 91 Wara.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Mel bys mit jeden char boost na 90 a kdyz koupis legion tak druhej na 100. Jeste muzes ted koupit legion a pristi tejden zacit s DHckem ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak nějaký heirloomy mám co tak koukám :) Dokonce asi i nějaký ty Hellscream zbraně (to už si ale nepamatuji :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam