• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    CLAVEN: rasa?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa chytil windwalker monk, dokonca to možno bude v Legion môj nový main.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: ....ie zjednodusenej.

Ale uz me zaskocila 70E, ktera se utrhla z voida a zaslapla me na jeden crit za 20k HP.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: mi se hodne libi demo. I kdyz integrace spellu empower demon je trosku stupidni, ale zbytek je super.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: nn tim sem myslel, ze neni tak uplne pro opice kdyz to chces tocit poradne :) Ale samo kdyz si to chces uzivat, tak staci jet na procy to jo. Jinac pokud jedes frostscythe tak si zkus na panacovi co vic crituje. Tim ze to ma 4x dmg na crit, tak mi crituje vic to, coz vzhledem k cene run oproti obliterate se oplati :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: lock je brutalni
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    ja hraju uz 2 mesice a mam lvl 66 Shamana.. ctu, kempim na svejch oblibenejch mistech a poznavam svet :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak je tedy totalne znerfovanej warlock, na ktereho mi v TBC nestacili 3 action bary a ted ma 5 DoT z nichz na bezne questovani prakticky potrebuje jen 3 - Corruption, Agony a od 60 Siphon Life. Beha kolem, rozdava tyhle 3 instany a naggrovane moby prebira Voidwalker v Assist modu u ktereho bidne hynou. Ale aspon to rychle odsejpa. To co mi nejvic chybi, je nejake poradne AoE.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja to hraju as i3 vecery velice ale velice oddechove, takze nejak do hloubky sem opravdu nepronikl. Zatím sem ve fazi kdy mackam tlačítka co svizi a snazim se prijit na to jak je to s tema runama a bavim se tim, jak to ma pekny efekty a animace :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale to je ta vyhoda, prijde mi ze ted se na hodne specech daji udelat alespon dva krapet odlisne buildy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mi treba frost prijde po patchi tezsi nez pred. Pravda sem mainly blood, ale ted tam pridali tolik veci co si hlidat, takze kdyz jedes trosku komplexnejsi build, tak to zas uplne nuda neni.

(obliteration, a frostscythe ktera na crity dava vic nez obliterate)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: frost mage jsem hral do ted. ale jak se ted zmenily staty a z myho multistrike gearu se stal crit gear, tak me blizzard donutil ho zmenit na fire. a ten me bavi taky :o)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: dk ma rotaci fakt pro vopice, je to hodne jednoduchy, proste mackas co ti sviti... roguny sou super imho všechny 3 specy s tim, ze nejslabsi pro me outlaw a to jen kvůli RNG
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KALTY: Mě teď na 100 přijde nejzábavnější frost mage a roguny. Enhance nevypadá taky úplně zle, ale moc jsem ho nehrál. DK mi přijde trochu nudný, ale zase ten "ghostwalk" vypadá cool:)
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: však právě. Kor DK z lvl 55
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: na 85 vyexpis postavu za 3 vecery uplne v pohode
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: Tak jako zase nechci hrát jednu postavu na jednom serveru a dva mít na DT. Spíš jde o tohle
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: hele, pokud nechces gildovne raidovat, tak server fakt neres... stejne je komplet všechno crossrealm krome mythic obtiznosti raidu (a mozna ze i tohle uz bude crossrealm), takze bych se toho fakt nebal.

Ja mam DK (frost) 69 lvl a musim rict, ze je to fakt super. Hrozne se mi libi animace skillu a je to fakt pro vopice, coz mi po rogune, která je podle myho na masterovani hodne tezka (subtlety) fakt oddechovka... Shamik se mi libil před patchem, ted nevim no, ale moc sem ho nehral.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Každopádně díky. Kdyby se chtěl někdo o víkendu přidat k levelení tak jsem klidně pro :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: A tak já stejně raidovat nebudu. Mě de spíš o zábavu buildu.
    Mám 85ku DK ale na špatném serveru. Zkusím ho ale projít pár dungama abych měl představu.
    No a Taurena shamana mám 49 a pro něj všechny rogunovský heirloomy + macky. No a mága mám jen na alianci. Tak ho zkusím tam na 74 lvlu a uvidím. Asi si boostnu mága. Toho bych přeci jen jel od nuly. A k tomu si doleveluju DK nebo Shamyho. Asi tak bych to viděl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam