• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    JUDAS_PRIEST: jde si jen omakat DH na lvl 100 a dostat se s nim ze zakladni lokace, vic v tom zatim neni
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jako sedet tam afk na zadku je asi dobre, kdyz si clovek potrebuje jit udelat neco k piti nebo wcko, ale za zabiti elitek je hromada shardu navic a to si nechat utect by byla sakra kravina, za 2 invaze jsem dala 100 shardu
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Čaute, utekl mi veškerej ten informační shon teď před spuštěním legionu a teď už je toho všude až tolik že jsem se v tom ztratil. Mám draenor jako poslední, v krátkosti, jaký je rozdíl mezi tím, když si legion koupím teď a nebo až po release date? Už se dá expit na 110, nebo to až po vydání? Nebo lze jen založit DH a oťuknout si ho na stávajícím lvl, a to všechno ostatní s novým datadiskem spojené bude až po posledním?
    Díky, bohužel nesjíždím každý vydaný spot, tak jsem za neinformovaného blba.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: To jsem udělal jednou a dostal ban na dva dny a od té doby jsem to neudělal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tragéd na tento víkend oprášil svojho koňa morálnej povýšenosti a aktuálne vedie kampaň za Modrý život v dvoch kluboch súčasne :P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: Potrefená Husa npkc? Já jen říkal, že jsi mi je připomněl ;-)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: Ale tady není limit na hráče a tím, že jsem v zóně to těžší nedělám a je nemožné pomáhat když mě horda zabije automaticky, i omylem skrze AoE.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: FUUuuuu! Úplně jsi mi připomněl AFKery točí se za bukem v BG.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo jo> leveluju toho mága a dostaneš tam tak level a půl :) Navíc i itemy a shardy, takže super.
    Udělané je to skvěle
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak to je pecka, to ais budu delat :-D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ENDER: Už tak doexpuji starého maina. Stačí tam přileťet, jít AFK a pak jen letět do další invaze. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Lvl 10
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: a od jakyho lvlu jr muzes delat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    v invazich se da docela dobre expit, s loomama mi to vychazi za 2 invaze na 1,5 lvlu.. navic je to hodne slacking party :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jasne no :) Obzvlast kdyz jeste neznam taktiky tak nevim kdy ten hit za pul mega ocekavat :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Kazzak robí nič moc dmg, ale dneska mi jeden z tých fešákov v stage 4 dal obyčajný melee hit za pol mega. To bez healera nedáš, ani keby si bol neviemjaký hustý.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: coz je trosku problem kdyz nemas raid no :-D Ale tak funguje to, o to nejde :) Jen sem se poucil, a nechodim za tanka.

Jinac par raid bossu uz zvladnu bez healera. Treba kazzaka, kdyz je dostatecna dmg.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ani keby si bol full legendary, je to raid boss.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jj sou. Akorat ve stavajici sestave je to peklo pro tanka. Za vsecky invaze sem na heala narazil jen jednou. A toho posledniho bosse neselfhealnu ani s mym nabusenym DK mozna kdybych byl full mythic :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict, ze eventy pred release datace se mi celkem libi, navic format invazi je podle me uplne super... clovek se vybavi behem par invazi na 700
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam