• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: jakto? Jako ze to nefunguje?
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: Jo no. Tohle je nedořešený...
    HOCH2: Je pravda, že skinning asi nebude mít tolik lidí ale zas ty matky nepotřebují všichni. Nebo máš nějaký specifický důvod?
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: jj to dojizdeni je takove trosku na prd. Uz se mi povedlo odskocit a pak to vkurit az k ragnarosovi do jezirka :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja ho nastavil tak nejak podle icy-veins. zkusim mu vecer dat jeste sanci.

kazdopadne to skakani me sere - vzdycky jsem doskocil bud daleko, nebo nedoskocil, nebo se zarazil o nejakej plot atd... :o)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ale jinak jde videt ze to je nedomrlce, uz jen kvuli toho ze vetsina talentu se teprve odemkne. Taky to nebylo navrzeno tak, aby to bylo ted kompetitivni dps.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEDAN: me se prave ten playstyle fakt libi, je hodne mobilni, mas kupu moznosti escapu a je to fakt parada.

MEDAN: jednoduse. fel rush a vengeful retreat ti generujou fury a zaroven davaji dmg (fel rush celkem slusnou když ho mas natalentovanej) + demons bite mno a pak to vse vymlatis pomoci chaos strike. Rotace je jednoducha, dulezity je mit dycky jeden charge fel rushe k dispozici a vengeful retreat používat vždy v kombinaci s fell rushem na maximalizaci fury generace...

musíš porad pocitat s tim, ze tomu chybi tuna talentu a nemas ring, takze ta dmg bude vždy horsi, ale i tak s tim jde slusne tocit... kde exceluje jsou encountery, kde mas aoe spiky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: chargnes k bossovi, odskocis chargnes jeste jednou (se spravnymi talenty to slusne nabiji hate) das ocicka a pak spamujes ten strike co zere hate na stridacku se strikem co ho generuje, opacko jak se nabije odskok.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    SUCUBIS: a jakym zpusobem s nim vytvaris "nejaky" dps?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    MEDAN: me bavi uplne maximalne, vazne si tu postavuzivam, treba DK me od zacatku nebavil ani trosku, DH zeru :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    vás někoho ten skákající DH baví? já teda doufám, že na 110 se to bude hrát úplně jinak. teď jsem ho přehodil na vengeance...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Shadow dance zmeny:

A few details for players who use macros to further manage their buttons:
    Shadow Dance will be treated similarly to Subterfuge for the purposes of macro conditionals. It will not activate [stealth], but it will activate [stance:2].
    If you want to make a macro that mimics the behavior of the main bar (i.e. swapping when you have any of Stealth, Vanish, Subterfuge, or Shadow Dance), you can use the macro conditional [bonusbar:1].
    ENDER
    ENDER --- ---
    nevite jestli se vyplati vyrobni profese? jestli budou nejake soulbound crafty?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KALTY: mining/skining
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: to co sem rikal uz nekomu. Mel by tam byt ted class trial. Ze si muzes postavu vyzkouset na stovce nez si to boostnes. lepsi nez se spolehat na to co se libi jinym :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak já nevím. Doleveloval jsem mága na 63, Shamyho budu snad mít do víkendu taky na 60. DK 60 a DH na 100.
    DH hrát asi nechci. Takže teď stojím před otázkou co z toho si vybrat a boostnout. Rád bych si totiž s tím mainem udělal všechny questy invaze.
    Taky přemýšlím co za profese, když už je budu mít boostlé. Nejradši bych jen mining/herb, protože stejně nějak extrémně hrát nebudu, tak to je vcelku jedno a mohl bych alespoň něco vydělat, ale zas na druhou stranu, když už mám ten boost, tak lepší si boostnout třeba nějakou craft. Mám to řešit? Nebo se na to vys...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ze to pustili uz ted :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tento týždeň má byť nová questline týkajúca sa Karazhanu, takže sa to zrejme dozvieme.
    DWAY
    DWAY --- ---
    vite nekdo proc tam je?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Heh právě jsem objevil novej Dalaran nad Karazhanem :o) Tak kdo o něm, jako já, nevěděl, můžete se tam letět podívat.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Prosim hraje tu někdo na PVP serveru (ale asi ne DrakThulu :D)? Dneska to jdu v rozseknout, koupim Legion a začnu se tam ňák šmrdlat, takže bychom se jen s kámošem kdyžtak přidali... díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam