• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak já nevím. Doleveloval jsem mága na 63, Shamyho budu snad mít do víkendu taky na 60. DK 60 a DH na 100.
    DH hrát asi nechci. Takže teď stojím před otázkou co z toho si vybrat a boostnout. Rád bych si totiž s tím mainem udělal všechny questy invaze.
    Taky přemýšlím co za profese, když už je budu mít boostlé. Nejradši bych jen mining/herb, protože stejně nějak extrémně hrát nebudu, tak to je vcelku jedno a mohl bych alespoň něco vydělat, ale zas na druhou stranu, když už mám ten boost, tak lepší si boostnout třeba nějakou craft. Mám to řešit? Nebo se na to vys...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ze to pustili uz ted :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tento týždeň má byť nová questline týkajúca sa Karazhanu, takže sa to zrejme dozvieme.
    DWAY
    DWAY --- ---
    vite nekdo proc tam je?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Heh právě jsem objevil novej Dalaran nad Karazhanem :o) Tak kdo o něm, jako já, nevěděl, můžete se tam letět podívat.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Prosim hraje tu někdo na PVP serveru (ale asi ne DrakThulu :D)? Dneska to jdu v rozseknout, koupim Legion a začnu se tam ňák šmrdlat, takže bychom se jen s kámošem kdyžtak přidali... díky moc
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Precti si to cely....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: chápu to teda tak, ze jakmile si tohle udelam, tak pak dostavam ze všech zdroju vic ap? to ale znamena nafarmit class hall na všech postavách na top? nechce se mi to cely cist, tak mozna znim blbe :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: DWAY: Psal jsem to v tom beta reportu. Diky tomuhle http://www.wowhead.com/item=139390/artifact-research-notes#comments je o to celkem postarano. Pokud teda hodlate altit tak je nejlepsi zpusob po zacatku datace udelat co nejvic 110 charu a zacit researchovat ASAP
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: yop :) V prijde mi to prave fer, protoze pokud nechces delat top DPS tak muzes vpoho zaskocit pokud je treba. Samozrejme na progress mythicu to neni, pokud nemas super haluz a nejede se na stejne secondary staty.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    the fuck, vážne.
    tak to som nevedel.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: intelekt sa ti prepne na agi/str??? :O
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: tak plati to skoro pro vsechny, pokud chces mit opravdu best stat gear. Ale tedka uz se da slusne dpsit v tankovacim / healovacim gearu, kdyz se ti intelect prepne na agi nebo str, a spirit / bonus armor uz neexistuje, zatimco predtim sis s tankovacima / healovacima statama dpsnul ale bylo to dost dost nahovno.

Tim myslim, ze kdyz prepne ted tank do dps tak uz jen sila item levelu z neho dela dostatecne dps aby se ten boss dal polozit, zatimco kdyz ti predtim dpskoval nekdo s dodge / parry tak to bylo vesmes jak kdybys tam to dps nemel, respektive jako kdybys vzal nekoho cerstve z dungu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Pre niektoré classy to stále platí, napr. druid alebo monk.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jak rikam, myslim si ze to budou mit sfouknute. Ale co si budem nalhavat neni to tak davno co si musel na heala farmit komplet rozdilny gear :) Takze bych se nebal ze to bude horsi nez tohle :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: no me jde hlavne o raidy a prepinani healeru do a naopak... proste se bojim aby ta flexibilita moc neutrpela..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to nerekli, nebo si aspon nevybavuju. Kazdopadne nekde v dev videjich bylo, ze upgrade dalsich artefaktu by mel byt fakt o dost rychlejsi.

A protoze by to nebylo uplne fer. Nebylo to uplne tak nezvykle, ze si na OS potreboval jinou zbran nez na MS. Ale je fakt, ze taky jsem hral 2H frosta protoze main je blood a nechtelo se mi shanet dve jednorucky.

Kazdopadne uplne bych se toho nebal. Blizz reaguje celkem svizne. Takze pokud to bude drhnout dockame se upravy celkem rychle. (Treba bych cekal neco jako, ze ten "gem" z te zbrane pujde vytahnout pote co najdes lepsi)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno o to jim imho de, aby umele prodlouzili herni dobu.

DWAY: on by mel byt lehci, ale co sem celt, tak ten poslední step je stejne narocnej jako 13 předchozích... mno uvidíme... i tak se na to tesim :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: pro alta nebo offspec?
    nechapu proc by proste nemohly byt rovnou ty body do vsech specu... takhle nerfnou/boostnou nejaky spec a bude se grindit znovu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: slibuji ze kazdy dalsi artefakt by mel byt o kus lehci. Takze minimalne maji v merku nejaky system. U legendarnich prstenu taky meli system ze dalsi prsteny se farmi lepe nez ten prvni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam