• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ten achiev tam je, ze ubranis všechny oblasti, ale nic za nej nedostanes :-D
    TRAGED: a koupit si ty upgrade nemuzes? pokud si toho uz tolik ubranil, tak musíš mit shardu tri prdele ne?
    ENDER: jde jen o drobnej nerf, ale ve vysledku je to lepsi, protože invaze jdou každý dve hodiny, takze akorát stihnes udelat tri invaze za který das skoro stejne jako předtím za 3 a muzes zase pekne znova jet další tri... imho to je spis boost :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: ??? Nevsiml jsem si vyrazneho rozdilu mezi Invazi vcera a predtim?
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict, ze vcerejsi nerf invazi me opravdu zklamal, branil jsem azeroth tak usilovne, ze jsem udelal asi 30 levelu na ruznych charech :)

ale ted realne, zklamal me pristup blizzu kdy misto motivace lidi vice bojovat v invazi zvolili takovej nerf, ze to za chvili nikdo delat nebude...
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    jeste k tomu boostu. padlo tu spoustu nepresnych informaci.

tady je to bile na modrem spravne:

Level 100 Character Boost - Blizzard Support
    https://us.battle.net/support/en/article/level-100-character-boost
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M: normalni to neni. Chteji naznacit, ze shit just got real...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tvl tak jsem to včera žačal hrát a moc se mi to líbí, ale mám teda totální guláš v talentech, protože jsem hrál naposledy TBC a pak WotLK na free. Nakonec vlastně kámoš přišel na to, že jeden náš kamarád ještě hraje na Dragonmawu (má skoro 500k kills), takže jsem šel tam a bg zatim ušly. Jen musím přejít na lepší gear.

Ale to je normální, že zabijou tolik hrdinů s každym datáčem?

Ale teda ty pandy, no to je hnus :P
    AILAS
    AILAS --- ---
    KID_MCHUTT: Budeš obdivovat krásy grafiků :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: no co se dá dělat... :) ale tak stejně mám mining + herbalism, tak je to jedno... :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    s boostem 60+ to boostne i profesi, ale recepty musíš koupit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CARB6N: aha, tak to jsem měl těch pár levelů vydržet :) to jsem netušil
    KALTY
    KALTY --- ---
    WRATA: To je vlastně taky pravda. Prý stačí 100 skill a můžeš dostávat daily.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Dyk je to uplne jedno jestli mate profese na max nebo ne. Stary veci delat nebudete a na legion crafty je potreba skill 1
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    lvl60 se boostne i s profesemi (ne fishing, cooking a first aid). muzu potvrdit, udelal jsem to tak. a pokud zadny profese nemate nauceny, da vam to dve nahodny. blizzard to nekde ma napsany.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ENDER: Je to tak, pokud mas vic jak lvl 60, tak je to boostne na 600.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: ja mam pocit, ze kdyz boostujes neco na 60, ze to boostne i profese, ale stopro si tim jistej nejsem
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: to jsem neměl, ale imo to ten craft nechá na původních hodnotách
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: i kdyz mas lvl 60?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALTY: boostnout craft? nevěř tomu - nahodil jsem si lvl 100 a craft se jede od začátku.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KALTY: Ber enchanting. Na to mas material "vzdycky" a nemusis se stresovat s nakupem enchantů.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: tak na to moje hraní je to asi beztak jedno :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MEDAN: Sere ťa to, hraj niečo iné :p. Jednoduché.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam