• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: iste, nezaznamenal som, žeby si tomu rozumel, tak pokojne linkni príspevok, kde tomu rozumieš. Rád si takúto vynímočnú udalosť nenechám ujsť. Možno si ho aj vytlačím a zarámujem na pamiatku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: A dobre udelali. Jinak receno, whinujici AFKeri, podekujte si sobe navzajem :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CLAVEN: Delam to stejne.

Jinak ohledne invazi. Oni nerfli XP za leech ale hodne zvedli XP za moby. Takze pokud se clovek opravdu ucastni tak by mel mit jeste o neco vice XP nez predtim
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Mohl by jsi prosim docitat cele diskuze, nez zacnes na cokoli v nich reagovat, predejdes tim spouste nedorozumeni. Diky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: ja som mal v okne prácu, na pozadí wow a AFKoval som každé štyri hodiny obe invázie na 3 charoch :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: tyjo, tak to ti to expilo nejak rychle :-) ikdyz je fakt, ze ja dycky dal tak maximalne ty dve invaze denne :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: nie, flašky za 8k kus v AH môžem vieš čo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: si mel flasky? ja to teda expim pekne bez nich :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ja už to chvalabohu robiť nemusím, za ten jeden deň, kým to nerfli, som dostal 3 alty na 100 (dva z lvl 91 a jeden z 88).
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja to delam tak, ze ty low level alty co invazema expim mam posazeny bud v orgrimmaru u litaka, nebo v crossroads v inn. takze sosaji rested a kdyz je lognu, tak je necham v miste invaze (bud north. barrens nebo azshara). kdyz je to v north. barrens, tak se kolem crossroads aktivne ucastnim, kdyz je to v azshare, tak zustavam u litaka pasivni a cumim na facebook, nebo max. pobijim neco kolem litaka. delam to tak s asi 6 altama a kazdej dostava cca 1-2 levely denne. nikam s nima nespecham, takze jen vyuzivam situace :o)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: matematika je veľmi jednoduchá - pred nerfom si mohol každé štyri hodiny na pol hodiny nalogovať postupne dva alty a urobiť si dve invázie za hromadu XP. Teraz musíš viac lietať, je to každé dve hodiny za každú inváziu (ktorá trvá úplne rovnaký čas, ako predchádzajúce), dostaneš 1/3 XP. To znamená, že áno, môžeš dostať viac alebo rovnako XP, ale stráviš tým dvojnásobok až trojnásobok času, čo predtým.

Rozumieš. Ako keby ti v robote povedali - znížime ti o polovicu hodinový plat, ale môžeš denne pracovať až 20 hodín! Win win, nie?
    ENDER
    ENDER --- ---
    vzdyt je to uplne k nicemu, artefakt bysmd meli dostat brzo a z prvniho plainstridera vypadnou urcite lepsi veci...
    ale zabava na 14 dni dobra :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: pokud chcipnes, tak to nemá vůbec zadnej vliv na počet shardu který dostanes, je to ciste nahodny. Dulezity je aspoň jednou hitnout maximalni počet elitek... ja to třeba delam tak, ze když sou 3 elitky blizko sebe, tak je kazdou jednou hitnu na dalku a jdu se schovat a cekam, az mi tam cinknou 3x shardiky :-) v truhličkách mas navíc taky nejakej počet shardu, navíc z niceni tech legionackejch bunek taky dostavas shardiky, ale vyrazne min... kazdopadne si myslim, ze i při hodne velky smule minimalne 60 shardu za invazi udelas a pokud ne, tak delas něco seredne spatne... a ted, když mas 3 invaze, tak je to ještě efektivnejsi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: kdyz mas tri elixiry 300% xp boost a litaka, tak se da udelat 90 - 100 za 2 hodky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A tech zatracenejch seker mi padlu uz asi 8 ;-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    uf to jsem si oddechl
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOKES: to nevim, ja otviram az na 100
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOKES: Ten loot je nahodnej, nedky mi padne 700 nekdy 710.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Vubec na AFKuju, naopak jsem aktivni jak to jde a protoze nikdo nehealuje, tak u raid bosse tak 1 chcpnu. Mozna ze v ramci zmineneho nerfu cutli nejen XP, ale i Shard dropy.
    KOKES
    KOKES --- ---
    ENDER: mě překvapilo když lvlim 94ku, lootnu po invazi truhlu a mam tam itemy o 10 ilvl nižší, než na sobě z invaze předešlého dne. to nerfli i loot?
    na 100 je to 700ilvl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam