• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Byl by někdo proti udělat tabulku, kde, kdo hrajete? Čistě pro info. Jsem na Drakthulu, ale znám tam jen kámoše.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    TRAGED: Ne, nic, co máš, se neupgraduje. Item Upgraded je hláška při získání novýho itemu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A dava to i smysl, vzdyt jsou prece Warforged ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MEDAN: Padaji 700/710 a casem se pri otevreni truhly objevi "Item Upgraded" a v bagu je 720. Dokonce mam pocit, ze se mi upgraduji ve stejnem poradi, jako mi puvodne padali, takze je dost mozne, ze se jim iLVL zveda jejich pouzivanim v Invazich.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TRAGED: tyjo i 720 jo? me padl zatim jediny kus warforged a to bylo 710
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Vcera se mi pri otvirani truhel za Invaze zacali "upgradovat" Felshroud casti. Respektive, zprava rika "Item upgraded", ale v realu je "upgradovany" item hozen do baglu a je treba ho prevleci rucne. Uz mam par iL720 kousku.

Leeloominai @ Aszune - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/aszune/Leeloominai/advanced
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    AKNAMOR: Klidne bych se pridal k expeni na alianci, kdybys chtela. S druidem muzu klidne tankovat/healovat
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DREWDARK: to záleží na Gul'Danovi. Se ho zeptej, kdy to rozjede naplno.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    Nikde nemuzu najit presny start Legie? Nebude to zase posunute o den v eu?
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    ETHAN: to s těma hračkama jsem zjistila před chvilkou, takže mě taky čeká expení... ale Alíka bych musela vyexpit úplně celýho, takže to snad asi oželim :(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TRAGED: U příběhu to mám tak rád taky, u věcí, které je možné minout ne. Například během Broken Shore jsem netušil, že mám nakoupit hračky za Hordu, tak jsem musel (samozřejmě nemusel, ale chtěl a mohl) vylevelit další postavu na 100, abych to mohl projít znovu. Za Alianci jsem to tričko a čepec taky minul, ale tam mám postav dost, takže bylo s kým to tam získat.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mo'arg Brute za 20 088 xp. Staci solnout tri a je za ne stejne XP jako za posledni step invaze
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WRATA: Ani ne, protože pořád to je zanedbatelný vůči expům za dokončení invaze.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Solo mob na lvlu 99(obyc trash) je za 8370 XP s rested, vcera byly za 1700. Za moba do kteryho bouchaj dalsi hraci 2954 XP s rested. Vcera 840. Boost za aktivitu docela znacnej
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Opravdu nevidis rozdil mezi,"Precetl jsem si vsechno najednou na wowhead a ted si odskravam seznam" a "XYZ prisel na dasi vec ktera pribyla"?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Takže si to všetko vyspoiluješ na Nyxe? Makes perfect sense.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ETHAN: Ja mam rad socialni slozku hry spojenou s objevovanim a sdilenim techto objevu. Kdyz si vsechno hned vyspoilujes na wowheadu, tak to IMHO ztrati cast kouzla.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jako chtěl jsem napsat jen wowhead.com, ale zase u člověka, který se právě dozvěděl, že existují feat of strength mám přeci jen tendenci být shovívavější. Já si třeba nedovedu představit, že bych šel po achievech (petech, mountech, hračkách, transmogách, ...) a neměl u časově omezených eventů zjištěno, které všechny a jak se v rámci toho dají získat a potom už ne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: To by to nenerfovali, ale bylo by to tak od zacatku. Spise bych rekl, ze to maji naplanovane jako XP gain za 1h, cili cim vic bude invazi, tim nizsi zisk z nich bude, pokud tedy jeste budou pribyvat.

Mate nekdo cisla? Kolik presne bylo XP za invazi pred zmenou a kolik ted? Jak jsem hned z uvodu psal, jedu invaze jen s DH na 100, takze XP zmenu jsem nemel sanci zaznamenat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam