• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    kdy ti pojede? o pulnoci?
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    Dneska se to teda vleče...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BLACKOUT: Jsem se vrátil do WoW před měsícem, tak dřív to nešlo, ale četl jsem, že Ashran bude stále dostupný na 110 a půjde se dát do fronty na něj?
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    ROTTWEILER: To si mal robit skor ... teraz ked je pvp "vybalancovane" sa to prakticky neda :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Ok, díky. Ještě jedna otázečka, jak na repku v Ashranu? Přijde mi to nemožné, rád bych to stihl ještě před Legion, ale asi se mi to nepodaří. Jejich hrdinu nikdy nezabijeme a artefakty dávají málo, nějaké tipy?
    DWAY
    DWAY --- ---
    teda je tam par achivu na ktere potrebujes vic lidi ale vetsina jde solnout
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROTTWEILER: Nepřidá. Do IRC se i píše co se přidává, ale to se možná musí zapnout v IRC settingu.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jdou solovat MoP HC dungeony na 100 na achievy?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TRAGED: Když lootnu BoP plate, který nemohu nosit a nemám v kolekci, tak se nepřidá?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Někdy stačí naznačit, někdy ne. Jsi nejlepší a už o tom nebudeme mluvit. Tedy alespoň ty po dobu 3 dnů.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CLAVEN: Čti a pak se vysmívej. Ten text říká, že když je tam jen jeden hráč, chová se encounter jinak. V tomto případě tak, že je timer na roll 10s.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Protože jeden ho šimrá míň než dva, neasi! ;-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jo ale kdyz je jen jeden hrac, je tam delsi timer na to otoceni.

ale jo, mels pravdu kdyz to solujes dmg je zanedbatelna.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    povedz mi, že si robíš srandu alebo len tak trolluješ, lebo inak už fakt neviem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    tyvole :DD však to je tá mechanika, že keď je niekde viac hráčov, tak sa pokúša otáčať na tú stranu. A keď je počet hráčov 1, tak sú naraz len na jednej strane (ak teda nestoja v strede, lebo aj to sa dá). Strašná záhada :DD
    DWAY
    DWAY --- ---
    fakt ze jo
    With only one player in the encounter, Deathwing is always attempting to roll left or right. He will roll 10 seconds after the Deathwing feels players on his side. He's about to roll! boss emote.
    takze nejakym zpusobem zavisi na poctu hracu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    /facepalm

A nebo mozna jen neni moc dobra :-D
    Toto bude asi tá záhada, sorry.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: jo, běháš tam jako idiot :) je to možný s těma spellama, já jsem třeba kvůli shannoxovi schovávala elementála...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam