• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ja uz byl nastesti dost utahanej takze sem sel spat a rano me GMko portnulo. Bohuzel ted se mi to stalo znova. Fakt nechapu proc odstranili ten autoress na nejblizsim GY a ted to haze DCcka a musis cekat na GM 6 hodin treba :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: me se povedlo skocit mezi textury a dostal sem DC, ale nastesti sem se pak mohl normalne loknout a objevil sem se nekde o kus vejs :-D

Nicmene prca byla, ze sem musel restartovat quest na artifact weapon, protože sem si debil neprecetl poradne co mam delat :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak aby jste se taky necemu mohli zasmat tak sem se Roguem zasekl pod texturu sveta a dostavam konstant DCcka. Psal sem na support, ocekavana response 24 hodin. Super >.<
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    azsuna vicemene stabilne 60
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: To dela SSAA :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, tak podraz je Buh vi kde. Fps se mi drzi kolem 30 at delam co delam. Dokonce nema zandej impact ani kdyz zvednu render scale na 200%, porad stejne FPS. Kdyz se divam primo do zeme z FPS pohledu, tak fps vyskoci k mighty 40! Jedine co se projevuje je zvedani MSAA hloubky, od 6x jdou fps prudce dolu., Coz s eovsem neni co divit :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ja si jeste potrebuju pohrat s Advanced graphics, kde jsem si vzhledem k rezerve ve vykonu hral s MSAA barvama a hloubkou :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak to nebude ono :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ingame mam render scaling na 100%
    DWAY
    DWAY --- ---
    mozna to dela i ati.
    DWAY
    DWAY --- ---
    musim rict, ze prekvapive to nelaguje letos.

TRAGED: 61 fps prumer

BARTUC: bacha na nvidia experince automaticky ti nastavi render scaling na vyssi hodnoty a to pak pada fps jak krava.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ja mam ted i56600, gtx 1060 a 16 gb ram, coz si myslim, ze je na wow celkem overkill a stejne tech 60 stabilne neudrzim hlavne ve wod lokacích... hledal sem o tom info na netu a je to prej ovladacema a optimalizaci karty, která zatím neexistuje, protože nvidia cekala na launch legionu. Karta mi třeba jede na polovicni vykkon a procik na 30% a fps stejne jdou dolu :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: No, ja mam R9 Nano a Invaze sem mel s 60FPS. Takze spis podezrivam nejaky prima efekt z Game Works.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ja sem na tohle celkem dost zvedavej, protože jsem před cca mesicem upgradoval komp kompletne a ty novy karty od nvidie ještě nejsou optimalizovany na wow a i v prepatchi sem mel místy pokles pod 60fps (pouzivam vsync) a na invazích i na 30 fps... nicmene doufam, ze s novejma ovladacema se to vyladi...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW jak vam Legion jede vykonove? Me lehce zaskocilo, ze z rock solid 60FPS mam najednou mistama i 25.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: :-) On primo rika at si vybiras peclive, ze je mozne, ze to nejakou dobu nebudes moc zmenit.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TRAGED: no ja uz vcera u toho spal kdyz jsem hral :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Protoze to rika Quest giver :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Takze nakonec stejne budu mit vsechny 3? To je docela logicky no :D Nevim proc jsem myslel, ze bude pruser pak ziskat jinej
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: na 102 mas moznost získat druhej artifact weapon, takze nemá smysl to resit.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja s palatem začal dělat retro artefakt ale radši bych prot jde quest zahodit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam