• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    chyba 094 a fronta na login, juchu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: tak to nevím, já se na tři dny zaseknul na začátku vytváření garrisony a když se mi podařilo konečně nalogovat tak to jelo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: minule to lehlo protoze podcenili garrisony, ale do toho tam byl taky DDOS. Protoze kdyby to byly jen garrisony tak to laguje pouze tam, ale tak pul dne to bylo pomerne nehratelne vsude.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: každý ne, minule to lehlo protože podcenili garrisony. A teď to jelo prvních pár dní úplně v pohodě a až teď to dva dny zlobí
    DWAY
    DWAY --- ---
    ale bnet mi taky nestartuje. Vypada to ze fakt prisli s nejakym kreativnim zpusobem jak to napadat to wowko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: podle me mytus. Kazdy expansion je DDOS.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Včera lagy, dneska to pro jistotu spadlo úplně. Zajímalo by mě co je pravdy na tom, že ten DDoS je pomsta za ban pár tisíc podvodníků na Overwatch....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: me nenabehne ani battle net. Jak meli cistej start, tka ted to vyjebava
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: me to spadlo..
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hmm, nemáte teď ňáký problémy s připojením? Či neměli jste bug když ste přidávali poprvý artefatk power? Se mi to při tom seklo, dostal jsem disco a teď nelze ani načíst postavy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MEDAN: Prehled jsi drobne, ale dulezite slovickio "zas" :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    I kdyz se divam, ze starsi naga uz klesla na 1800
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: razer je fajn, ale pokud clovek nechce davat 2500 za mys tak funguje dost dobre i
    https://www.google.cz/...rceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=trust+gxt+166+mmo+gaming+mouse
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: sorry ale to je jak kdybys napsal ze se ti nelibi boj tygra a kralika :) Pokud mluvis o TESO tak to uz je davno prohrane. Ma to par hracu kteri tomu zustavaji verni, ale nemyslim ze by tam byl jakykoli boj :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TRAGED: to neni makro klavesnice. to je (s defaultnimi windows drivery) normalni numericka klavesnice. num1 na klavesnici = num1 na mysi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MEDAN: ja si zas nekdoazu zvyknout hrat makro klavesnici a jedu si stare osvedcene Q a E na nejpouuzivanejsi skilly a pak kombinace CTR, SHIFT, ALT + 1-5 na to dulezite
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M: Tak to se lisi Classu od classy a update od update. Byvala doba super PvP comb ktera dokazala pekne prekvapit, takovej Inff+Destro Warlock! Moc me bavilo koukat na gangery bezvladne cekajici ve stunu az se doplaca Soul fire nasledovanej Soul burnem :-)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: porid si mys neco jako razer naga, kde mas numerickou klavesnici pod palcem :o) na rotaci zakladnich spellu je to genialni. ja uz si nedokazu predstavit hrat bez toho...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Na PvE máš pro každý char tabulku priorit pro jednotlivé ability - třeba na icy-veins je to pěkně zpracované. V PvP to takhle moc nefunguje, ale moc to nehraju takže tam si jistej moc nejsem
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRAGED: to je mi jasný, ale myslel jsem to jestli existujou ňáký postupy jak vytočit co nejvíc dmg - jestli jsou ability co výrazně boosti jiný ability + další jiný abi a když je dáš po sobě tak to udělá bla bla nebo jestli mají abi jen specifický vlastnosti a je na tobě kdy uznáš za vhodný je použít na něco/proti něčemu, hrál jsem zatim fakt málo, tak nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam