• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: to by neshodilo bnet clienta takovym zpusobem ze ani nenastartuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já myslím, ze podcenili marketing skrzeva film a všichni ti návrátivsi TRAGEDi a JUDASove jim teď přetěžují servery :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: to asi všem, ale pak se mi rozjel. A po restartu už zase nejde, resp. spadne na BLZ51900094
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi se prave sekl battle.net. Nestartoval ted uz startuje po restartu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Tak po restartu PC už se mi nepustí ani Bnet, kterej předtím aspoň chvíli jel
    DWAY
    DWAY --- ---
    tak po restartu pc uz mi to jede
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jestli nejde ani diablo (jako ze opravdu ne), tak to asi nebude chyba datace :/
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: tak nemuzou napsat almost everyone :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SUCUBIS: nejde bnet, takže Diablo.... taky ne
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: no rozjet se to možná dalo, když jsi lognul. Ale já měl 3 dny okamžitej DC jen jsem se v garrisoně objevil

Twitter - Some #WoW players may be experiencing latency or disconnections. We are investigating this now.
    Podle řevu na fórech bych řekl že "some" je trochu podhodnocené
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska to vidim na diablo
    DWAY
    DWAY --- ---
    SUCUBIS: ja sem sekly na logging to game server :( ale zaclo to presne v 20:00. Jestli tohle neni nejaky synchronizovany utok tak nevim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: tak my vytrvali a ono se to dalo rozjet nejak :) Misty to sice chtelo vlezt do garrisonu a jit si udelat kafe, ale slo to :)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    chyba 094 a fronta na login, juchu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: tak to nevím, já se na tři dny zaseknul na začátku vytváření garrisony a když se mi podařilo konečně nalogovat tak to jelo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: minule to lehlo protoze podcenili garrisony, ale do toho tam byl taky DDOS. Protoze kdyby to byly jen garrisony tak to laguje pouze tam, ale tak pul dne to bylo pomerne nehratelne vsude.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: každý ne, minule to lehlo protože podcenili garrisony. A teď to jelo prvních pár dní úplně v pohodě a až teď to dva dny zlobí
    DWAY
    DWAY --- ---
    ale bnet mi taky nestartuje. Vypada to ze fakt prisli s nejakym kreativnim zpusobem jak to napadat to wowko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: podle me mytus. Kazdy expansion je DDOS.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Včera lagy, dneska to pro jistotu spadlo úplně. Zajímalo by mě co je pravdy na tom, že ten DDoS je pomsta za ban pár tisíc podvodníků na Overwatch....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: me nenabehne ani battle net. Jak meli cistej start, tka ted to vyjebava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam