• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    na konci kazdy levelovaci zony je dung... da se jit pres lfg, je to easy.. dalsi moznost posbirat kamose ze vsech realmu..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: párkrát to tam je, LFG funguje poměrně dobře, nikdo s tebou stejně nebude mluvit :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hm, tak si pobíhám po Azsune a najednou bum, questline končí v dungeonu. Stává se to v Legii často?
    Obvykle to řeším tak, že vytáhnu postavu na max a projdu to s ní v moment, kdy se ni nechytá ani boss, ale tady ten rozdíl 20 a víc levelů jaksi nebude.

Jak je to s crossrealm dungy/raidy? Asi bych pár aktivně hrajících známých dohromady dala, ale natuty ne na jednom serveru.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: ehm. ti jsou originál Ódinovi :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to jsou world questy. V podstate jedes ty questy u kterych te zrovna zajima odmena. Super je na to addon world quest tracker. Slusne je seradi na velke mape a ukaze rovnou odmeny takze se muzes podivat kde pada gear nebo artifact power zajimavy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: ten mám, nicméně s prioritama se tak úplně neshoduju. Je to zaměřené na top end raiding a dosažení 840+ equipu před 21/09 - to u mě nehrozí
    ENDER
    ENDER --- ---
    mythic dungy maji tydenni reset, takze idealne odbehnout v kazdem tydnu... ja mam treba brutalni problem sehnat trinket pro healera (uz si i lidi z grupy meni loot na healing, aby mi ho mohli dat), zatim ziju s heirloomovym a s nejakym ilvl 790 z ah za litr...
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: doporucuju medivh legion spreadsheet, tam je vsechno...

nejdulezitejsi je artifact knowledge research, pak odemknout 3. slot ve zbrani (order hall quest line, ktery zacina fallen star v suramaru nebo tak neco)
    pak je idealni odbehat mythic dungy.. taky je dulezita repa se suramar frakci.. nejvic davaji world q a prolezani kobek s armadou zfetovanejch night elfu...

ja vcera ve 12 v noci dobehl posledni mythic a zatim nejzabavnejsi a asi i nejtezsi byl pro me ten dung kde se beha na konci se svetylkem...

jinak heroicy se daji realne behat od ilvl 790 s partou, tak ze se tam rovnou vleze...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: AP jsou jasné, ale ty dungy mi momentálně jako priorita zrovna nepřijdou. Ale prolezu to stejně, už jen ze zvědavosti :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Suramar je nejdulezitejsi zona ve hre(zatim teda). Jak pribehove tak herne. Jednak je tam ze zacatku hromada AP k ziskani, at uz z questu nebo sbiranim treasures. Co je hodne dulezite je tu zonu projit na maximum a otevrit si ty dalsi dva dungy coz je The Arcway a Court of Stars
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak mi levelování přišlo poměrně přehledné tak po dignutí 110 jsem docela zmatenej - mám daleko víc questů než předtím a vůbec mi není jasné co je vlastně priorita pro budoucí raidování. Zatím mi přijde, že z normal dungů v podstatě nic nepadá, lepší equip je za world questy a hlavně crafty. Což je docela zvláštní a od klasického chození dungů odrazující - dokud nenaberu 810ilvl (což bude v podstatě hned po první návštěvě AH) tak to nemá zdá se vůbec smysl řešit

A k čemu je mi dobrej Suramar zatím netuším vůbec :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    Mě v Stormheimu potěšili havrani Muninn a Hugginn, evidentně někdo z designerů hrál The Secret World.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja se nemuzu dostat do Warloci order hally, prej ma lidi vic problem, nemuzu kliknout na ten portal

Jinak affliction warlock nakonec sranda vyvoval takovyho toho AOE peta a davam treba 5 mobu najednou
    ENDER
    ENDER --- ---
    zitra by prej mela vyjit aplikace na management order hall, tak jsem na to zvedavej
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Me se to nechce vubec pripojit k BNETU musim se logovat do vsech her primo
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PEDROBEAR: Pokud chceš pokračovat dal kde jsi skončil, tak zadnej bonus nebude. To býval resurrection scroll, který už ovšem neni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PEDROBEAR: neni duvod proc by se nemelo prenest, s recruitem jsou spojeny nejaky bonusy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nemluvě o tom, ze to jsou zjevně server lagy. Ping mi nejde přes 50ms, což DDoS v podstatě i vylučuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Jenže teď se ti vrátily starý páky s dětmi, co mají prime pravé až od těch osmi ;-) Nebo jako já nejdřív od půl 10.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    kdyz sem nehral od wotlk, je nejakej rozdil kdyz me recruitne friend a koupim si datadisk nebo kdyz si ho koupim sam? Tvrdi mi kamos ze se vsechno prenese a zustane vcetne mountu / achievmentu atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam