• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    SUNBEAM: To nejdulezitejsi na ty appce nefunguje. Fakt super >.<
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: hajzli :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: ee, nekdy vecer
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a uz to je vydany?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETHAN: neni i nejakej emulator ios nebo android pro telefony?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KID_MCHUTT: Mám Windows 10 a mám je fakt rád :o) Na druhou stranu mít to na počítači v práci by mi stačilo, nepotřebuju to v telefonu. Jen v práci nemohu pustit Battle.net a WoW, tak bych ocenil, kdyby to jelo v některém z emulátorů.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: no doufám :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: I na EU store pro CZ? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: nemáš Android/iOS?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Doufám, že pojede v emulátoru na desktopu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: já na to nemám čas :( tak dej pak vědět ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jojo, uz od rana v pravidelnych intervalech projizdim google play :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    neměla být dneska nová appka na správu garrisonu? (guild hall)
    DWAY
    DWAY --- ---
    a taky class hall a profese nekolikrat poslou cloveka do dungu. Musis si zvyknout no :) Ale normaly sou lehke.
    ENDER
    ENDER --- ---
    na konci kazdy levelovaci zony je dung... da se jit pres lfg, je to easy.. dalsi moznost posbirat kamose ze vsech realmu..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: párkrát to tam je, LFG funguje poměrně dobře, nikdo s tebou stejně nebude mluvit :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hm, tak si pobíhám po Azsune a najednou bum, questline končí v dungeonu. Stává se to v Legii často?
    Obvykle to řeším tak, že vytáhnu postavu na max a projdu to s ní v moment, kdy se ni nechytá ani boss, ale tady ten rozdíl 20 a víc levelů jaksi nebude.

Jak je to s crossrealm dungy/raidy? Asi bych pár aktivně hrajících známých dohromady dala, ale natuty ne na jednom serveru.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: ehm. ti jsou originál Ódinovi :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to jsou world questy. V podstate jedes ty questy u kterych te zrovna zajima odmena. Super je na to addon world quest tracker. Slusne je seradi na velke mape a ukaze rovnou odmeny takze se muzes podivat kde pada gear nebo artifact power zajimavy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: ten mám, nicméně s prioritama se tak úplně neshoduju. Je to zaměřené na top end raiding a dosažení 840+ equipu před 21/09 - to u mě nehrozí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam