• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    WRATA: tak tohle delalo i armory s aukci, tudiz me to neprekvapuje, a dalo se to cekat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: to ale tusim nekde psali, ze to opravdu není na to, aby si mastil nekde dung a mezi tim si posilal mise.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: je to zbytečná komplikace, navíc scan občanky jim fakt posílat nemíním. Na to se příliš dlouho pohybuju ve vývoji bankovních aplikací. Možná to vypadá jako zbytečná paranoia, ale jsou data, která se třetím stranám nedávají.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jako, ze jim posles scan obcanky, odpovis na par otazek? :)
    fakt to neni tak slozity..
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    VODNIK: ale dobrý vědět :P
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: k tomu to ale nikdy sloužit nemělo.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: BARTUC: Appka se bere prihlaseni z jinyho mista takze misto toho aby sis uprostre dungy nakliknul misi tak dostanes logout.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VODNIK: jestli máš v mobilu nějaká citlivá data, jsi blbec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: ne. jako že mi ukradnou telefon a já už se pak nepřihlásím a budu to muset složitě řešit, chytrolíne. Nejjednodušší varianta odpovědi bývá většinou správná.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: asi tak :-) Pokud by mi ukradli mobil, tak že tam Blizz autentikator je fakt to poslední co mě bude trápit
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jako, ze ti ukradnou mobil, taky ti daji keylogger do pc, aby ti pak ukradli goldy, ktery dnes ani neprodaji? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: combat ally - typek co s tebou beha po mape a levli s tebou.

Jinak OS mam android. Obecne to funguje dobře, všechny funkce ok, ale notifikace nechodi a když se prepnu do jiny appky, tak po navratu se mi cela aplikace nacita znovu a zase musim vypnout sfx pokazde, když do apky lezu... ale to prikladam debilite svého telefonu a starymu androidu (Samsung s3 a android 3.4
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    nevíte pls co dělá to assign/unassign význam slova chápu, ale co to dělá, vidim teďka Lorda Joracha v Available a můžu ho odebrat

BARTUC: jaký os?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me to notifikace nehaze, ale asi z toho duvodu, ze z ty appky dycky uplne vylezu... testnu na se zaplou na pozadi a uvidim
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VODNIK: tak já na mobilní autentikaci přejít nechci - mobil mi ukradnou snáz než autentikátor doma v šuplíku
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ne
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    vždyť notifikace si můžete nastavit v nastavení telefonu ne? respektive někde kde spravujete všechny aplikace
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: A nemáš je defaultne zakázané?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KID_MCHUTT: mám, ale už dávno jsem přešel na mobilní autentifikaci. A notifikace mi to posílá
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: tak na androidu je jediné nastavené - zvuk. Nic víc a notifikace to neumí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam