• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: jak se vyone zvuk? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a navíc si ta appka nepamatuje nastavení - vypnu jí zvuk a neuloží se to.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Mame nejakou nyx guildu? S arms warrem a casem rdruidem bych se rad pripojil a zacal s progresem :)

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, notifikace jsou prima, ještě aby taky mizely :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    KRYSOID: Uz nejakou dobu to nedela, testovano dnes rano. Holt vyvyji kolo znova.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: to sem nikdy nepouzil, protoze vim ze bych tu informaci nekde ztratil :) Proste kdyz to odejde, sms protect to jisti :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: pecka :-) Muj s3 mi totiž pomalu odchazi, tak abych si nenasral do kalhot :-) tohle je super :-) diky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Funguje to přesně, jak jsem popsal. Authenticator o sobě umí podat informace, ze kterých lze jakoukoliv novou instalaci obnovit tak, aby vydávala stejnou číselnou řadu. Takové informace tedy nechceš s nikým sdílet a ukládat někam do cloudu, to bys rovnou nemusel mít authenticator :o) Ale stačí je mít někde na papíře. Nebo třeba mít takhle authenticator ve více telefonech a věřít, že neodejdou oba najednou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mam to vyzkousene. Celkem pravidelne zapominam zrusit autentikator kdyz resetuju telefon do tovarniho nastaveni, nebo kdyz kupuju novy. Vyreseno vzdy v ramci minut.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ted sem si o tom cetl. Takze to znamena, ze pokud bych mel authenticator a ten sms protect, tak kdyby mi kixnul telefon a sim bych si nechal, tak by mi jen prisla sms jestli chci smaznout auth, ja bych to potvrdil a mohl si ho nainstalovat znovu na novej telefon? Mate to někdo vyzkouseny/potvrzeny?

Rozumejte, chci maximalni bezpeci s minimalni moznosti toho, ze budu muset něco resit :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: dojde ti smska s kódem.
    navíc lze to použít jako alternativu, když zrovna nemůžeš/nechceš použít autentikátor.

jinak já mám dongle už asi 6 let a baterka ještě nedošla
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: normalne jako vsude. Das tam svoje cislo. Potvrdis ze si to ty pres kod, a v pripade ze se neco deje, tak ti poslou kod pro potvrzeni (a obcasnou informativni sms jako ze byl odebran autentikator nebo se neco zmenilo na uctu)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jak funguje ten sms protect? sorry sem v tomhle dost lempl
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    swtor ma oproti battle.net strasnou hujdu. U bnetu uz funguje aktivace tlacitkem misto opisovani kodu, a muzes v klientovi dat, ze si ma pamatovat pocitac, tak to nemusis davat pokazde znova.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: viz DWAY:
    aktivuj si sms protection, a neni problem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: jak tohle funguje? ja totiž o authenticatoru uvazuju, ale pamatuju z dob swtoru, ze pak byl silenej vobjeb to dat do kupy když se ti rozsype telefon
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: když dojde baterka, odšroubuju šroubek a dám tam novou CR2032 baterii ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KID_MCHUTT: Nesmysl. Dá se zálohovat to, podle čeho se authenticator nastaví a generuje, takže ho lze obnovit na jiném zařízení. Sám ho mám (ten samý, generující stejné kódy) na dvou telefonech. A tohle si samozřejmě můžeš někam zapsat a držet si to tam pod zámkem pro případ, že přijdeš o authenticator. Takže naopak - když dojde baterie v tom fyzickém, končíš a nastává akce s kontaktováním Blizzu, posíláním kopie občanky a podobně. Když přijdeš o telefon, tak prostě jen ten samý authenticator rozjedeš na jiném zařízení.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Aplikace je super. Aspoň tedy na mé designové hráčce. I tasky si můžu přepínat bez toho aby se restartovala či mě odhlásila. Ale své mouchy to ma, třeba když jsem změnil reakm tak se restartovala místo na na sebe do Armory :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam