• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MYKEZ: Nejak ti nerozumim, chces mi rict, ze treba holy priest nahealuje stejne na podobnym ilvlu jako resto shaman? Vzdycky mela naka healovaci classa navrch a resto druidi se na spici uz nejakou chvili drzi. Tenhle datac podle me patri resto shamanum :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WA9NO: Neni "nejlepší X", protože kdyby bylo, tak by to nerfli.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    btw. kdyby nekdo hledal resto druida do guildy tak mi dejte vedet.

Hral jste nekdo rated battlegroundy? :) Pokud planujete hrat RBG az zacne nova PvP sezona tak jsem taky pro, loni jsem hral prvni sezonu a v pohode jsme dali rating na toho mounta s vlajkou. Chodil jsem rdruida/affli locka.

Pro vsechny kdo Rated BG nikdy nebyli, neplette si to s random BG, je to nebe a dudy :P
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Nejlepsi heal tedka asi resto shaman a pak resto druid, co tak koukam, ne? :)

Tank bude asi furt nejlepsi DKcko, jako driv.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale ono to je vesmes jedno, ja stejne hraju DK a sem s Bloodem spokojeny. Jen se to chtelo krapet preucit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ale ja neporovnavam s palatem, ja reagoval na to ze healeri breceli ze DH nema migitation, protoze on ma :) Mj parry je 0% dmg, takze to zas tak marne neni.

A to sem vubec nezminil metamorfozu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mam dotaz pro roguny (jestli je tu ještě někdo hraje). Nahodil sem ted deeper stratégem místo vigoru a jako poslední talent mam marked for death a je to takovy nejaky divny. Prijde mi, ze proste do jednoho SD okna nenacpu vic jak tri shadow striky a finisher se mi tam uz nevejde, navíc porad na něco cekam a je to takovy nejaky divny... doted sem hral s vigorem a master of shadows a prislo mi to takovy vic plynuly a prijemnejsi na hrani a navic mi prislo, ze mi i kleslo dps... jakej z toho mate pocit?

subtlety rogue ofc
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to je vsechno? to mi prijde dost slaby v porovnani s tim palatem
    DWAY
    DWAY --- ---
    Demon spike
    Surge with fel power, increasing your Parry chance by 20% and reducing Physical damage taken by 8% for 6 sec.

a jeste to je ovlivneno mastery, takze by to melo byt dost na to aby to slo poznat. 15 sec recharge 2 stacky.

a pak maji jeste Fiery brand s minutovym CD, takze dost na to aby to vyhodil na dmg spike

Brand an enemy with a demonic symbol, instantly dealing (720% of Attack power)% Fire damage and reducing the damage they do to you by 40% for 8 sec.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: otazkou je kolik, treba palat ma asi 4-5 a righteous shield (48%redukce) muze mit na sobe tak 70-80% casu a k tomu ma plate... zatim pro me prijemne prekvapeni, protoze jsem si myslel ze ignore pain nic neprekona...
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ale DH zrovna ma skilly na migitaci, akorat je zjevne ten dotycny neumel pouzivat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: meele dps mam rogunu jakožto maila :-) Premyslel sem o ranged/heal bud priest nebo shamik a tank asi dh no
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Tak minimalne tanka a meele DPS sfouknes DH na 105%
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: hele zase jen z doslechu, ale naší holy palati si celkem libujou.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: Me je to jasny, sice sem ho nehral, ale podle kitu jakej ma je jasny, ze to nebude klasicka plechovka co jen stoji a necha do sebe mlatit a občas zapne heal. Imho je to opravdu o tom, ze to lidi hrajou jako klasickyho plataka a neumi vyuzit plnej potencial ty classy... Urcite ho zkusim. ve Wod sem mel jako tank/heal alta palata, ale holy palat me nejak neoslnil a tanka sem nezkousel, ale rad bych zkusil něco nového. Chtel bych mit komplet set (meele/ranged dps, tank, heal) ale nechteji se mi gearovat 4 postavy, tak to potrebuju nejak rozumne nakombinovat :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: jojo udelal jsem si holy palata a je to strasnej pruser, max vypotim za boss fight 200k hps, zatimco drood 300 a holy priest 250 a to jeste musim byt blizko spoluhracu kvuli mastery...

navic se soucasnym systemem artefaktu je uplne napicu switchovat chary..

kde jsi to cetl?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Protoze VDH neni v platech, ale jen v kuzi a jako takovej ma mitigaci aktivni, silne zalozenou na skillech a statech a musi se tedy vic ohanet. Coz ho treba pro me dela mnohem zabavnejsiho.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: ne, mam na mysli to, ze jako tank nemá dostatečnou mitigaci na to, aby byl schopen vydrzet velky spike dmg. Healerum se to prej desne blbe healuje. Ale nevim, sam sem v Legionu ještě ani netankoval ani nehealoval
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Tak jde snad o to aby udrzeli aggro a ne meli dmg v oblacich, od toho tam jsou snad DPS :-) Nebo mas na mysli Demon spikes?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No hodne ctu ze holy palat je naprdlat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam