• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CARB6N: Mage by potreboval spis nakej molten armor, resp nakou redukci dmg, klidne z talentu
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: pokud neprogressujes mythic tak to je stejne jedno :) A hadam ze ta dmg nebude az tak strasna aby te do mythicu nevzali.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    VESNACH: Já jsem se rozhodoval, jestli budu levlit na 110 rogunu, monka, DH nebo druida. No, a nakonec jsem teda vylevlil mága. No a nějak mám pocit, že se všema výše uvedenejma bych asi udělal líp :)

Bohužel, jedinej viable spec je fire:( Frost je na na PvE (110 - na levlení je super) úplně tragickej a arcane je špatnej. Bohužel i na PvP je ten "PvP spec" frost dost špatnej a hloupej (ale můžeš jednou za čas skoro oneshotovat lidi). Celkově to teď není moc veselá doba pro mágy v PvP, ale jsou i asi nějaký jiný classy, který jsou na tom hůř.

Fire je na PvE celkem slušnej, ale musíš využívat všechny CD na 100% a mít vysokej crit (jsme asi jediná classa, u který je secondary stat - crit lepší, než je int). V podstatě "všechen" DMG vychází z kombinace combustion (100% crit + mastery buff, 10sec., 2min CD) a rune of power (+50% spell power, 10sec., 40sec. CD), kdy točíme na single target asi nejvyšší DPS ze všech. Což je IMHO špatně a nelogičnost samotnýho designu fire specu (Vzhledem k tomu, že během combustion musíš "kouzlit" jen instatní kouzla, zatímco musíš stát na místě. Přičemž při nejdůležitější části našeho DPS naprosto ignorujeme náš nejdůležitější stat - crit. :)) Problém je, že je všude spousta CC a mechaniky bosů celkem často vyžaduju mobilitu. Když nemáš na bosse připravený CD, zvoráš rotaci u burstu, odpálíš CD špatně nebo prostě jen smolně tě boss fearne/stunne/donutí běhat vteřinu po položení rune of power a odpálenejch CD, tak DPS jde hrozně rapidně dolu. Když všechno dobře vyjde a fight je krátkej, tak v single target DPS by tě nikdo neměl dohonit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHAMPOO: barrage je strasliva porad. Obzvlast pro tanky a healery.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIINGGER: oukej to ne, jsem zklamaná ztrátou celé staré rotace :/ jako nechat bm 4 tlačítka je trapný jako fakt...byla jsem z toho hodně otrávená, ale už jsem se s tím smířila no. Mark má pořád pěknou rotaci a je zábavnější, stejně s ním nakonec zase skončím si myslím jako, Peti bez blink jsou naprd pomalý. Jako bm byl naposled super na Siege a toť vše no. Jako Barrage je strašlivá teď, plus jeden pet no...a stampede mířená na jedno místo, když tank pobíhá taky naprd trochu
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja mam ze socky a wara rozmanity pocity... tradicne mi prijde, ze hraju dve nejhorsi klasy ve hre _D u wara to neni tak horzny, ale socka mi prijde uplne straslive spatna. V porovnani s ostatnima dpskama. Nejlip mi z toho zatim vychazi fire spec., ale tolik casu sem ji zatim nedal. War je zabavnejsi nez byval, akorat se snazim vic pochopit fury, coz by melo byt pry o kus lepsi nez arms. Jako tank se udajne taky da, ale to budu resit az capnu lvl.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    SHAMPOO: A je to na 110 zabavnejsi? Zkousela jsem pred prichodem legionu a prislo mi to jako ukrutna nuda, jen stojis a ukazej petovi, kde ma co trhat..
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIINGGER: me prijde ted oboje dost vyrovnane a jsem rada. Zase muzu hrat v pohode bm bez kecu o horsi dmg
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dalsi followery dostanes po dokonceni class story...

jinak hunteru moc neni, ale v dungach vetsinou vidam mm huntery a ty to celkem valcujou diky aoe
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ENDER: Falling Star? To jsem delala, mela jsem to jako quest, co me privedl do Suramaru, odemkla jsem si s nim to podzemni mesto a Nighfallen, ale zadnej follower :/
    ENDER
    ENDER --- ---
    GIINGGER: je tam jeste fallen star v suramaru, ktera se da udelat behem expeni... to je ten chain, akorat neni oznacenej jako hunter q... taky jsem to na palatovi trosku zadrbal a dodelaval to az na 110...

btw: podarilo se vam nekomu s armadou povrazdit vsechny bosse?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Tak jsem si toho SV huntera dotahla na 110 a docela cumim, kolik naklada. Gear mam zatim klasicky modrozelenej po doexpeni, ale v dungu skoro vzdycky suverenne nejvetsi dps.

Hrajete tu nekdo BM nebo MM huntera, pro srovnani? Zajimaly by me dojmy na lvlu 110.

Jo a jeste jedna vec - kde naberu vic followeru do order hallu? Zatim mam jen ty dva co jsem dostala pri questeni (udelala jsem ve vsech lokacich vsechny ty questovy linie na achievment).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: s energy poolingem si myslim problem nemam. Ja i chapu proc je deeper strategem lepsi, ale me to proste nebavi, je tam strasne moc mrtvejch mist kdy prave jen pooluju a to mi za ty 2k rozdilu v dps fakt nestoji
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: chapu, je urcite prijemnejsi mit dost energie, se kterou muzes pracovat. Doporucuju si poradne osvojit energy pooling, dost ti to pomuze v rotaci.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: hele testoval sem to a mfd je top. Co sem ale zmenil je to, ze sem vyhodil deeper strategem a sel sem do vigoru zase zpet a vyhovuje mi to mnohem vic
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Marked for death si ber jenom do encounteru kde je hodne addu, na single target nebo lehci aoe bude urcite lepsi cokoliv jinyho z toho tieru. Death from above ma tusim trochu vetsi dmg nez klasickej eviscerate.

WA9NO
    WA9NO --- ---
    MYKEZ: souhlasim a znovu rikam, ze v healovani jsou resto shamani/druidi nejlepsi... uz nejakou dobu.. ;)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WA9NO: Myslíš si, že jediná proměnná je ilvl? Každá classa má výhody a nevýhody a každá je silnější v něčem jiným...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Parry je btw jen na physical dmg tudiz to neni mitigace cely dmge :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MYKEZ: Nejak ti nerozumim, chces mi rict, ze treba holy priest nahealuje stejne na podobnym ilvlu jako resto shaman? Vzdycky mela naka healovaci classa navrch a resto druidi se na spici uz nejakou chvili drzi. Tenhle datac podle me patri resto shamanum :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WA9NO: Neni "nejlepší X", protože kdyby bylo, tak by to nerfli.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    btw. kdyby nekdo hledal resto druida do guildy tak mi dejte vedet.

Hral jste nekdo rated battlegroundy? :) Pokud planujete hrat RBG az zacne nova PvP sezona tak jsem taky pro, loni jsem hral prvni sezonu a v pohode jsme dali rating na toho mounta s vlajkou. Chodil jsem rdruida/affli locka.

Pro vsechny kdo Rated BG nikdy nebyli, neplette si to s random BG, je to nebe a dudy :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam