• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kolem 843 a fajty do minuty. Vim, ze to není uplne vypovidajici, ale i tak je to brutalni.

J4C0B1M: hele nevim, porad nemam energii a porad na něco cekam a když naaaahodou padnou slusny buffy, tak zase nestiham mackat tlačítka. Outlaw ac je papirove nejsilnejsi ted není nic pro me, protože třeba včera jsem to zkousel a za celej dung jsem dostal double buff jen jednou, tripple ani jednou a neustale se mi prerolovaval jeden a ten samej buff. Další epizoda je proc na flintu... absolutne mi to neprocuje. Proste je to zvlastni a hlavne jsem porad bez energie. Jako pokud zapnu artifact sklil, tak to jde, ale jinak vůbec. Něco delam spatne to je jasny, ale nevim co :-D
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    13.9. Warcraft ke stazeni!

Warcraft | Movie Page | DVD, Blu-ray, Digital HD, On Demand, Trailers, Downloads | Universal Pictures Entertainment Portal
    https://www.uphe.com/movies/warcraft

VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: podobně jim řekl bych ulétnul ww monk, v cca 835 equipu celé party nás na boss fightech dával o 100-150k dps a na trashi radši ani nemluvím.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: co ti přijde na Outlawu divnýho? Jedeš prostě pure rng
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: havoc dmg vubec neres. To je asi jak kdyby si zavodil s octavkou proti mercedesu a bylo ti smutno. Nevim jestli to je strategie blizzu jak delat hero classu vic hero, ale proste ti DH jim uleteli hodne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: ty me ani ne. S Bloodem sem musel mit tankovaci set, potom dpskovy set na daily a podobne aktivity, a potom jeste pvp set kdyz sem nahodou chtel jit nejake BG. To ze ted muzu mit jeden set na vsecko a muzu si zasirat bagly jinyma blbostma si maximalne pochvaluju,
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: kolik mate ilvl a jak dlouhe jsou to fighty?
    me zacina bavit shockadin, protoze dokazu v holy spec vytahnout az 180k na kratkejch fightech, pripadne 150k na delsich, samozrejme pak to pada i nekam ke 120, taky v zavislosti na tom jak moc musim healovat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jsem zatím hodne rozpacitej s dmg u roguny. Hraju téměř vyhradne subtlety (ja vim, aktualne nejslabsi spec), ale nemuzu si pomoci. Rikal jsem ti, ze na tom nejsem tak spatne, na ST jsem většinou byl nahore, ale pak jsem byl dung s kámošem co hraje havoc dh a bylo mi smutno. Trash neresim vůbec, tam me natiral o 1m dps, ale i na ST me vyndal téměř o 100k dps (ja mel lehce pod 200k on skoro 300k) s tim, ze oba mame srovnatelnej gear. Outlaw roguna mi prijde divna, nejak mi to vůbec nejde a assa sem zkousel jen v prepatchi a desne me sralo, ze sem porad na něco cekal.

No uvidíme jak to bude s vyssim gearem, protože třeba typek od nas z guildy toci s feralem na st taky kolem 350k.

Sub me bavi, je to uzasnej fuck off spec, ale ta dmg zatím není nejak extra presvedciva. Samozrejme nevim, jestli nedelam nejaky chybky v rotaci, ale myslim si ze ne.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: No prave o tom mluvim, u resto druida jsem si treba bral veci se spiritem, jde o to ze odebiraj moznost volby, trochu me to stve :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: a spirit uz neni
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zajímavé cteni (popřípadě koukani)

MMO-Champion - Legion Developer Q&A - Ion Hazzikostas
    http://www.mmo-champion.com/content/5962-Legion-Developer-Q-A-Ion-Hazzikostas
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: neni pravda. Progressovali jen pvpckari a my pve kdyz sme si chteli cas od casu neco skocit sme trpeli.

Ted muzes ziskat pres world q, bg, areny, ale klidne i raidy nebo dungy. Což mi prijde dobre.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Porad nevim jak brat ten gearing v pvp, jestli je to dobry rozhodnuti nebo neni. Pritom predtim to bylo skoro stejny, kazdej to nak progressoval, rated areny, bg, takze ten equip postupne nabirali vsichni.

A ted vlastne jde jen o artifact. Rikam si Ok, ale co kdyz chci proste trochu spiritu, nebo neceho jinyho a tam narazim.

Co Vy PvPckari?

Jinak gear bonusy a ilvl ve world pvp funguje. V instanced pvp ne, kdyby nekdo nevedel
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Jo no, ale ice barrier se da dispellovat atd
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: ma ice barrier. I fire ne?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CARB6N: Mage by potreboval spis nakej molten armor, resp nakou redukci dmg, klidne z talentu
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: pokud neprogressujes mythic tak to je stejne jedno :) A hadam ze ta dmg nebude az tak strasna aby te do mythicu nevzali.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    VESNACH: Já jsem se rozhodoval, jestli budu levlit na 110 rogunu, monka, DH nebo druida. No, a nakonec jsem teda vylevlil mága. No a nějak mám pocit, že se všema výše uvedenejma bych asi udělal líp :)

Bohužel, jedinej viable spec je fire:( Frost je na na PvE (110 - na levlení je super) úplně tragickej a arcane je špatnej. Bohužel i na PvP je ten "PvP spec" frost dost špatnej a hloupej (ale můžeš jednou za čas skoro oneshotovat lidi). Celkově to teď není moc veselá doba pro mágy v PvP, ale jsou i asi nějaký jiný classy, který jsou na tom hůř.

Fire je na PvE celkem slušnej, ale musíš využívat všechny CD na 100% a mít vysokej crit (jsme asi jediná classa, u který je secondary stat - crit lepší, než je int). V podstatě "všechen" DMG vychází z kombinace combustion (100% crit + mastery buff, 10sec., 2min CD) a rune of power (+50% spell power, 10sec., 40sec. CD), kdy točíme na single target asi nejvyšší DPS ze všech. Což je IMHO špatně a nelogičnost samotnýho designu fire specu (Vzhledem k tomu, že během combustion musíš "kouzlit" jen instatní kouzla, zatímco musíš stát na místě. Přičemž při nejdůležitější části našeho DPS naprosto ignorujeme náš nejdůležitější stat - crit. :)) Problém je, že je všude spousta CC a mechaniky bosů celkem často vyžaduju mobilitu. Když nemáš na bosse připravený CD, zvoráš rotaci u burstu, odpálíš CD špatně nebo prostě jen smolně tě boss fearne/stunne/donutí běhat vteřinu po položení rune of power a odpálenejch CD, tak DPS jde hrozně rapidně dolu. Když všechno dobře vyjde a fight je krátkej, tak v single target DPS by tě nikdo neměl dohonit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHAMPOO: barrage je strasliva porad. Obzvlast pro tanky a healery.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIINGGER: oukej to ne, jsem zklamaná ztrátou celé staré rotace :/ jako nechat bm 4 tlačítka je trapný jako fakt...byla jsem z toho hodně otrávená, ale už jsem se s tím smířila no. Mark má pořád pěknou rotaci a je zábavnější, stejně s ním nakonec zase skončím si myslím jako, Peti bez blink jsou naprd pomalý. Jako bm byl naposled super na Siege a toť vše no. Jako Barrage je strašlivá teď, plus jeden pet no...a stampede mířená na jedno místo, když tank pobíhá taky naprd trochu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam