• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co monk jako tank nebo heal? pouzitelnej? ja proste nedokazu hrat za jednu postavu a expim vsechno prubezne, protoze se nemuzu rozhodnout co budu hrat, takze tak za rok tak prvni char na 110 :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: jj odmena bude jen rychlejsi mounteni po ostrovech
    ENDER
    ENDER --- ---
    buh nam dal draky, abychom nemuseli jezdit po zemi!
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: chci se zabit... jak ja to hrcani na koni nesnasim
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ENDER: To je jen part one... :) Tak je dost pravděpodobný, že to nemusí bejt celkem brzo...
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: je na to uz pripravenej ten achiev, kterej se dokoncuje v raidu, tak doufam, ze to pujde v rozumne dobe a ne po roce...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ENDER: Odkud víš, že lítání bude celkem brzo?
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: nemam rad veci, ktere se daji "spotrebovat", navic bych chtel to vyhazovadlo... ale tak litani bude celkem brzo, takze to bude fuk... nevite jestli bude account wide?

penize jsou mi ted fuk, protoze jsem od zacatku datace v podstate bez prace vydelal asi 150k...
    kamos delal obliteria a vydelal cca 500k, pak uz se na to vykaslal :)

DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ale ten nerf dava smysl. Protoze to leze do zeli inzenyrum. Co ti brani si nakoupit 20 glideru od inzenyra a pouzivat ty? :) Ze ty bys chtel vsechno zdarma? :-D (a cena nemuze vyletet, protoze goblinka v dala to prodava za 10g/kus)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jo dik, jsem to cetl rano rozespalej a kdyz jsem zjistil, ze glider mel 3 minuty cd a jeste k nemu bylo vykopavadlo=aviana feather a ted to nerfli, byl jsem smutny a nepozorny...
    to drbani na koni me fakt nebavi, jeste ze je tam pistalka :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: viz DWAY: :) takze do raidu a M+ by to stihnout chteli. Je tam hodne informaci o tom, co ted maji v merku :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: jj ww monk u nas daval v ilvl 795 asi 150k dps.. to je nehorazna masina..

kazdopadne blizz slibuje balanc jednotlivych class... akorat jsem zvedavej zda to stihnou do m+, protoze vzhledem k casovym limitum to bude asi dost zavisly na kompozici tymu a mozna to bude vypadat tak, ze budou chodit 4x dh + disco nebo drood nebo tak neco..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kolem 843 a fajty do minuty. Vim, ze to není uplne vypovidajici, ale i tak je to brutalni.

J4C0B1M: hele nevim, porad nemam energii a porad na něco cekam a když naaaahodou padnou slusny buffy, tak zase nestiham mackat tlačítka. Outlaw ac je papirove nejsilnejsi ted není nic pro me, protože třeba včera jsem to zkousel a za celej dung jsem dostal double buff jen jednou, tripple ani jednou a neustale se mi prerolovaval jeden a ten samej buff. Další epizoda je proc na flintu... absolutne mi to neprocuje. Proste je to zvlastni a hlavne jsem porad bez energie. Jako pokud zapnu artifact sklil, tak to jde, ale jinak vůbec. Něco delam spatne to je jasny, ale nevim co :-D
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    13.9. Warcraft ke stazeni!

Warcraft | Movie Page | DVD, Blu-ray, Digital HD, On Demand, Trailers, Downloads | Universal Pictures Entertainment Portal
    https://www.uphe.com/movies/warcraft

VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: podobně jim řekl bych ulétnul ww monk, v cca 835 equipu celé party nás na boss fightech dával o 100-150k dps a na trashi radši ani nemluvím.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: co ti přijde na Outlawu divnýho? Jedeš prostě pure rng
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: havoc dmg vubec neres. To je asi jak kdyby si zavodil s octavkou proti mercedesu a bylo ti smutno. Nevim jestli to je strategie blizzu jak delat hero classu vic hero, ale proste ti DH jim uleteli hodne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: ty me ani ne. S Bloodem sem musel mit tankovaci set, potom dpskovy set na daily a podobne aktivity, a potom jeste pvp set kdyz sem nahodou chtel jit nejake BG. To ze ted muzu mit jeden set na vsecko a muzu si zasirat bagly jinyma blbostma si maximalne pochvaluju,
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: kolik mate ilvl a jak dlouhe jsou to fighty?
    me zacina bavit shockadin, protoze dokazu v holy spec vytahnout az 180k na kratkejch fightech, pripadne 150k na delsich, samozrejme pak to pada i nekam ke 120, taky v zavislosti na tom jak moc musim healovat..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jsem zatím hodne rozpacitej s dmg u roguny. Hraju téměř vyhradne subtlety (ja vim, aktualne nejslabsi spec), ale nemuzu si pomoci. Rikal jsem ti, ze na tom nejsem tak spatne, na ST jsem většinou byl nahore, ale pak jsem byl dung s kámošem co hraje havoc dh a bylo mi smutno. Trash neresim vůbec, tam me natiral o 1m dps, ale i na ST me vyndal téměř o 100k dps (ja mel lehce pod 200k on skoro 300k) s tim, ze oba mame srovnatelnej gear. Outlaw roguna mi prijde divna, nejak mi to vůbec nejde a assa sem zkousel jen v prepatchi a desne me sralo, ze sem porad na něco cekal.

No uvidíme jak to bude s vyssim gearem, protože třeba typek od nas z guildy toci s feralem na st taky kolem 350k.

Sub me bavi, je to uzasnej fuck off spec, ale ta dmg zatím není nejak extra presvedciva. Samozrejme nevim, jestli nedelam nejaky chybky v rotaci, ale myslim si ze ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam