• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Z jineho soudku :'(

A Message from Chris Metzen - World of Warcraft Forums
    http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20749157269?page=1#1

ENDER
    ENDER --- ---
    MEDAN: kdyz budes zitra k veceru, protahnem te mythicama
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: o statech a critu samozrejme vim, uplna lama nejsem :o) o meteoru jsem uz premyslel, pravda je, ze nejvetsi problem je aoe. tak zkusim meteor a living bomb
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MEDAN: U fire je crit komicky primary stat, je lepsi nez int. Fire potrebuje aspon tech +-50% crit, takze vsechno ber s crit, nehlede na item lvl:( Zkus vymenit unstable magic za living bomb - potom se nebudes na trashi cejtit uplne bezmocne:) Ja jeste beru Meteor, mam pocit, ze moc bossu nevydrzi tak dlouho, abych uzil 2x combustion.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: 822, 43%, Pyromaniac, Cauterize, Rune of power, Flame on, Ice floes, Unstable magic, Kindling
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MEDAN: Hrajes fire? Jakej mas item lvl, critical chance a talenty?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: tak oni druidi valej celkove, ale me se ten herni styl nejak zosklivil. Hral sem ho asi 3 mesice a nevim no. Nesedi mi to
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Ja zrovna docitam valku prastarych 1 a tam druidi valej! ;-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: nn toho rozhodne ne :-D tank favoriti sou dh,dk a mozna palat a healeri priest a shamik.

Druid se mi nejak znechutil nevim proc.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Druuuuuid :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja premejslim jakyho alt tanka/heala vyexpit
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ze ja si zvolil za maina toho maga... at delam co delam, tak dps az na vyjimky zadny. a vyjimky jsou ty chvile, kdyz muzu vsechno najednou odpalit a nic me v tom nevyrusi. fakt by me zajimalo co delam blbe
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: ja chodim i pvp v bloodu. Hraju long game. A dmg taky neni uplne marna.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: co sem koukal tak unholy DK je ted v pvp straslive nuklearni hovado.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jj jasny, spis jsem to porovnaval s tim jak fungoval palat pred legion a ted vypoti treba 80k hps, coz me prijemne prekvapilo, chapu, ze dk ma v podobnych chvilich 150k..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: yop vsak rikam vic mitigace. A ten heal ma, ale vesmes na prd. Pokud to nejak brutalne neovlivnil artefakt, coz nemam nazkoumane, tak palata sem mel na lvl 100 (odzkouseno i po 7.0) a v self healu se proste neblizi tem dvema. Tim nerikam, ze je spatny tank, jen ze ma sily jinde. A ty jeho flash lighty sou jen takove frcnuti no. A Light of the Protector taky pokud ho vylozene nepouzijes kdyz si skoro mrtvy kde se blizi k tem 25% a i tak to neni uplne moc.

Samozrejme se hodi kdyz dostanes abys dal healum cas neco nacastit, ale kdybys byl zvykly na DK heal a zkusil Prot paladina vis o cem mluvim :) Kdyz si pustim vampiric blood cooldown sice minutu a pul, ale aktivnim pouzivanim abilit se snizuje, takze realne tak 45 - 60 sec tak mam na dva death strike full hp. Kdyz nemam vampiric blood tak mi to porad dava tak 30% kdyz to pouziju po nejake vetsi slupce :)

zase mam nevyhody ze nemam moc skillu ktere aktivne snizuji damage. Ale jak rikam, nechci se snazit porovnavat virtualni velikost tankova pera, jen me proste pobavilo to "skvele healuje" :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: palat ma heal relativne casto, nejenom loh, taky si vyrabi stit... warr ma ignore pain
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: Skvele se healuje :-D :-D jde videt, ze jsi nehral DK nebo DH. Jediny pouzitelny palatuv heal je ten co ti da full hp jednou za fight. Ani palat ani warr nejsou o healovani. Prave proto maji vic te mitigace.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: ty zalezi. Ja hraju DK a nic jineho bych ani hrat nechtel :) ale pravda ja na HC raidovani nejsem. Sem spokojeny se svou gildou budu rad kdyz to polozime na normal a neco na HC.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: to je pravda. Nicméně klást otázky typu jakou classu mám hrát se podle mě prostě s raidováním na jakékoliv vážnější úrovni moc neslučuje. Protože pokud bude chtít někdy raidovat tak daleko podstatnější než volba classy bude nalezení vhodné guildy a přizpůsobení se její sestavě. A kdo chce raidovat na hardcore (nezaměňovat s heroic) úrovni tak většinou nemá problém si případně přehodit některého z mnoha altů za maina a hrát v podstatě za cokoliv. Jinak souhlas, mythic je hlavně o trpělivosti a o tom, jestli se najde 20 lidí schopných se prokousat wipefestem a nesežrat se navzájem. Taky jsme se u Garroshe trápili krásných 300 pullů :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam