ENDER: yop vsak rikam vic mitigace. A ten heal ma, ale vesmes na prd. Pokud to nejak brutalne neovlivnil artefakt, coz nemam nazkoumane, tak palata sem mel na lvl 100 (odzkouseno i po 7.0) a v self healu se proste neblizi tem dvema. Tim nerikam, ze je spatny tank, jen ze ma sily jinde. A ty jeho flash lighty sou jen takove frcnuti no. A Light of the Protector taky pokud ho vylozene nepouzijes kdyz si skoro mrtvy kde se blizi k tem 25% a i tak to neni uplne moc.
Samozrejme se hodi kdyz dostanes abys dal healum cas neco nacastit, ale kdybys byl zvykly na DK heal a zkusil Prot paladina vis o cem mluvim :) Kdyz si pustim vampiric blood cooldown sice minutu a pul, ale aktivnim pouzivanim abilit se snizuje, takze realne tak 45 - 60 sec tak mam na dva death strike full hp. Kdyz nemam vampiric blood tak mi to porad dava tak 30% kdyz to pouziju po nejake vetsi slupce :)
zase mam nevyhody ze nemam moc skillu ktere aktivne snizuji damage. Ale jak rikam, nechci se snazit porovnavat virtualni velikost tankova pera, jen me proste pobavilo to "skvele healuje" :)