• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: co sem koukal tak unholy DK je ted v pvp straslive nuklearni hovado.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jj jasny, spis jsem to porovnaval s tim jak fungoval palat pred legion a ted vypoti treba 80k hps, coz me prijemne prekvapilo, chapu, ze dk ma v podobnych chvilich 150k..
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: yop vsak rikam vic mitigace. A ten heal ma, ale vesmes na prd. Pokud to nejak brutalne neovlivnil artefakt, coz nemam nazkoumane, tak palata sem mel na lvl 100 (odzkouseno i po 7.0) a v self healu se proste neblizi tem dvema. Tim nerikam, ze je spatny tank, jen ze ma sily jinde. A ty jeho flash lighty sou jen takove frcnuti no. A Light of the Protector taky pokud ho vylozene nepouzijes kdyz si skoro mrtvy kde se blizi k tem 25% a i tak to neni uplne moc.

Samozrejme se hodi kdyz dostanes abys dal healum cas neco nacastit, ale kdybys byl zvykly na DK heal a zkusil Prot paladina vis o cem mluvim :) Kdyz si pustim vampiric blood cooldown sice minutu a pul, ale aktivnim pouzivanim abilit se snizuje, takze realne tak 45 - 60 sec tak mam na dva death strike full hp. Kdyz nemam vampiric blood tak mi to porad dava tak 30% kdyz to pouziju po nejake vetsi slupce :)

zase mam nevyhody ze nemam moc skillu ktere aktivne snizuji damage. Ale jak rikam, nechci se snazit porovnavat virtualni velikost tankova pera, jen me proste pobavilo to "skvele healuje" :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: palat ma heal relativne casto, nejenom loh, taky si vyrabi stit... warr ma ignore pain
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: Skvele se healuje :-D :-D jde videt, ze jsi nehral DK nebo DH. Jediny pouzitelny palatuv heal je ten co ti da full hp jednou za fight. Ani palat ani warr nejsou o healovani. Prave proto maji vic te mitigace.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: ty zalezi. Ja hraju DK a nic jineho bych ani hrat nechtel :) ale pravda ja na HC raidovani nejsem. Sem spokojeny se svou gildou budu rad kdyz to polozime na normal a neco na HC.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: to je pravda. Nicméně klást otázky typu jakou classu mám hrát se podle mě prostě s raidováním na jakékoliv vážnější úrovni moc neslučuje. Protože pokud bude chtít někdy raidovat tak daleko podstatnější než volba classy bude nalezení vhodné guildy a přizpůsobení se její sestavě. A kdo chce raidovat na hardcore (nezaměňovat s heroic) úrovni tak většinou nemá problém si případně přehodit některého z mnoha altů za maina a hrát v podstatě za cokoliv. Jinak souhlas, mythic je hlavně o trpělivosti a o tom, jestli se najde 20 lidí schopných se prokousat wipefestem a nesežrat se navzájem. Taky jsme se u Garroshe trápili krásných 300 pullů :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Hele pockej si asi na class item set bonusy, dyt i na wodku to v pve hazelo sileny dps hodnoty kdyz jsi mel treba bis trinket, nebo tak neco.

Neves hlavu, piluj rotaci a tancuj ve stinu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to je tez elitisticka odpoved. Mythic muze raidovat uplne kazdy, kdo ma dostatecnou ucici krivku a trpelivost na sto wipu za vecer.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: když chceš raidovat na mythic úrovni tak bys neměl klást takové otázky :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: njn, věc zvyku a taky je jiný pohled healera a jiný dps. Mě spíš u tanka zajímá jak drží aggro a jak moc mu trvá než nabere moby co mě okusují. Jako healer jsem ale měl DK taky rád, nestaral jsem se o ně :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: u me zatim top tanci warr a palat :) palat ma tolik mitigace, ze kdyz to nekdo umi skvele se to healuje... warr ma ignore pain.. dk je pro me jako healera neprijemnej, ze dostava dost dmg a obcas se healne tak, ze muj heal jde do overhealu... ale imho zadnej tank nebude spatnej
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    VODNIK: a kdyz chci, tak co je potreba vybrat? (ne ze bych momentalne chtel, jen si nechci uzavirat vratka: D)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    REFLEX: tank určitě, vedle DK a DH je asi momentálně nejlepší tankovací classa. MW monků moc nepotkávám, ale že by jim v instancích chcípali lidi jak mouchy jsem si nevšimnul. A jak tu zaznělo o pár příspěvků níž - pokud nechceš progressovat mythic raidy tak je každá classa použitelná
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co monk jako tank nebo heal? pouzitelnej? ja proste nedokazu hrat za jednu postavu a expim vsechno prubezne, protoze se nemuzu rozhodnout co budu hrat, takze tak za rok tak prvni char na 110 :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MYKEZ: jj odmena bude jen rychlejsi mounteni po ostrovech
    ENDER
    ENDER --- ---
    buh nam dal draky, abychom nemuseli jezdit po zemi!
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: chci se zabit... jak ja to hrcani na koni nesnasim
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ENDER: To je jen part one... :) Tak je dost pravděpodobný, že to nemusí bejt celkem brzo...
    ENDER
    ENDER --- ---
    MYKEZ: je na to uz pripravenej ten achiev, kterej se dokoncuje v raidu, tak doufam, ze to pujde v rozumne dobe a ne po roce...
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ENDER: Odkud víš, že lítání bude celkem brzo?
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: nemam rad veci, ktere se daji "spotrebovat", navic bych chtel to vyhazovadlo... ale tak litani bude celkem brzo, takze to bude fuk... nevite jestli bude account wide?

penize jsou mi ted fuk, protoze jsem od zacatku datace v podstate bez prace vydelal asi 150k...
    kamos delal obliteria a vydelal cca 500k, pak uz se na to vykaslal :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam