• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    ARCHCORE:
    MEDAN: Kámoš Fire mag taky brečel,ale teď si chrochtá,včera sme došli Mythic Arcway a točil nějakejch 200-250k na bosse."crit je uněj fakt důležitej snad víc jak Intel" :)) má teď 55%
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    MEDAN: :D :D uvidime casem na Mythic se ani mozna nekouknu uvidise zatim mam 814 ilvl pomale tempo spis honil ilvl abych mohl raid nez honit crit atd
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ARCHCORE: jsem rad, ze nejsem sam :o)

me docela zarazi tahle veta na icy-veins: Fire is currently one of the strongest specializations for raiding and Mythic+ dungeons and one of the go-to specs for Mage.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: DH teď hraje kdekdo protože je a) nesmrtelnej b) točí v tanku větší dps než pure dps classy. Otázka je jak to bude po nerfu, který nutně musí přijít....
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    MEDAN: neboj se ja si taky mainim F-maga a taky mi u toho tecou slzy :) jak pvp tak i pve :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: diky za názor. Palata jsem hral jako hlavního alta ve wod jak na tanka tak na heal a bavil me, ale zkousel sem ho v prepatchi a nejak mi to uplne nesedlo, hlavne teda to healovani. K druidovi mam nejakou averzi, nevim jestli k druidovi jako takovymu, nebo k ty postave co mam (mozna zkusim vyexpit novyho druida :-D), hrat se mi nechce. Wara hrat nechci, protože je hodne podobnej sith warriorovi ze sw a toho sem hral fakt hodne. Zbyva mi teda DK/DK a monk. Monka sem téměř nehral, jen jako dps a prislo mi to divny, nesedel mi ten styl herni, takze se dostavam k dk a dh a tam fakt nevim :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: palat tank jede hlavne mitigaci a k tomu i celkem rozumnej healing, je celkem zabavnej, porad je co delat.
    palat healer je dost zavislej na positioningu behem fightu kvuli svym spellum a mastery, po pocatecni nechuti mu prichazim na chut...

drood healer je ted asi nejlepsi, ale nevim jak je zabavnej, medveda v legion uz neznam..
    monka jsem hral pred patchem, takze netusim jak na tom dnes je
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua poradte mi jakyho alta tank/heal hrat v legionu... primarni je pro me zabava a to, abych nebyl uplne k nicemu :-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nevim jestli bude videt, za co lidi hrajou v Legionu

Legion Main Character Survey - Formuláře Google
    https://docs.google.com/...6lKHyvtfU6uZk0v4gbCf5vW2PXyDEb50YbzVyKOGbg/viewanalytics?usp=form_confirm
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    DWAY: Thrall's balls! Legenda!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ELEMENT_LEAD: WoD mi přišli horší - teda, příběhově. Legion se mi prostě trefil víc do vkusu - Night elfové, Broken Isles, návrat Burning Legion, velmi povedené questlines se zajímavými NPC a v neposlední řadě Illidan (platonická láska od momentu, co byl ve trojce vytažen z Barrow Deeps) mě zkrátka zajímá výrazně víc než orkové a Draenor, který se mi ostatně líbí mnohem víc v podobě Outlandu.
    A DH je boží.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Buy WARCRAFT™ on Blu-Ray and DVD, Get Three Epic Digital Loot Drops - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20272634
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: sice uz se aktivne neucastni wowka od vyvoje legie, ale stejne. Na druhou stranu mu to preju :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: tyjo tohle je velka skoda :o( toho cloveka mam rad. kolik slavnych postav namluvil... vanocni quest se sobem, atd. atd. on byl vzdycky prvni jmeno, ktery me napadlo ve spojeni s Blizzardem a wowkem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELEMENT_LEAD: warlordi byli dobri, ale pak se hodne ohrali. Coz u legie slibuji ze by se stat nemelo, ale uvidime. I kdyz takhle dobri nebyli ani pri launchi to je pravda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ELEMENT_LEAD: odemceni komplet artefaktu je fuska na par mesicu. Odemceni tretiho slotu pro relic na par dni...

Legendary je oranzovy item, ktery je vetsinou super dobry a je strasne mala sance ze padne, ale muze padnout z cehokoli.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Par noob questions:
    Mainujete nekdo demon huntera?
    Mate nekdo odemkly vsechno na te zbrani co dostanete?
    Co je to ta legendary, co maji vsichni streameri v titlech, ze to farmi? :P

Jinak wowko hraju vicemene poprve a musim rict, ze legion je super. Jestli byl takhle dobrej i warlords of draenor, tak me trochu stve, ze jsem nezacal uz minulej datadisk. Ale jen trochu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Z jineho soudku :'(

A Message from Chris Metzen - World of Warcraft Forums
    http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20749157269?page=1#1

ENDER
    ENDER --- ---
    MEDAN: kdyz budes zitra k veceru, protahnem te mythicama
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: o statech a critu samozrejme vim, uplna lama nejsem :o) o meteoru jsem uz premyslel, pravda je, ze nejvetsi problem je aoe. tak zkusim meteor a living bomb
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MEDAN: U fire je crit komicky primary stat, je lepsi nez int. Fire potrebuje aspon tech +-50% crit, takze vsechno ber s crit, nehlede na item lvl:( Zkus vymenit unstable magic za living bomb - potom se nebudes na trashi cejtit uplne bezmocne:) Ja jeste beru Meteor, mam pocit, ze moc bossu nevydrzi tak dlouho, abych uzil 2x combustion.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CARB6N: 822, 43%, Pyromaniac, Cauterize, Rune of power, Flame on, Ice floes, Unstable magic, Kindling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam