• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ELEMENT_LEAD: o málo, 5? jsem na 831, potřebuju tolik věci...jako ok burst, ale jsou určitě lepší

Cinidaria, the Symbiote - Item - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/item=133976/cinidaria-the-symbiote
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    J4C0B1M: ciste ze zajimavosti jaka a o kolik ti poskocilo gear score? :p
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    832 havoc demon hunter :P
    GIINGGER: z world questu vse vicemene. obcas neco dropne v hc dungu, ale byl sem jich tak 6.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    v sobotu mi padla 1. legendárka :( ale shitová
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Kde to berete? Ja jsem rada, ze jsem se vcera dokodrcala na 820 :D
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    WA9NO: 847, snižují mi to hlavně relicy, které mám pořád 2x 830 a ne a ne padnout
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: 843 hadam ze jsem. I kdyz chodime gildovne, tak to neni na me :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak kolik mate ilvl? Jste pripraveni na prvni raid???? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: ;-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: to nikdo nezjisti ze tam nesedi :]]

ja si vlastne muzu zapnout na notasu a hrat to tak, ze me to vcera nenapadlo :]]
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: muzes mit oken kolik chces, problém je account sharing kterej je zakazanej. takze pokud mas dve licence pod jednim battletagem, tak ok, ale pokud logujes na manželku, která ma svůj battle tag, tak je to napadnutelny. Nicmene zrovna v tomhle pripade bych to asi neresil.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: jo to delame, ale ne vzdy hrajem spolu a v tu chvili jstem to chtel taky vyuzit a dual box je myslim povolenej ne? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DREWDARK: on raf prave ma, takze tam je to pohoda...

Uprime bych se na nejaky exp flaskty kompletne vyprdnul. Proste expete se zenou spolu přes dungy, za kazdou cenu se drzte u sebe hlavne při odevzdavani questu a ste v pohode. Leti to jako blazen a fakt za 5 - 6 hodin hrani mas 100 s prstem v nose
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    REFLEX: exp flaska se vyplati do tech dungu, protoze mas staly prisnu expu. Ale vzhledem k cene bych ji nasadil az od Cata (80) vejs.
    Nejvic se vyplatila behem invazi. To proste skakaly levely, to jsem fakt nezazil.
    Jeste je taky luxusni bonus pres Recruit a Friend. Ale to se dava tezko dohromady
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    DREWDARK: exp flaska se vyplati pred odevzdavanim questu ne?
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    REFLEX: Vyplati se spis koupit token a za goldy pak hairloomy a exp flasky. Pak do tanku a chodis insta dungy. Ale i za questy mas pak hromadu expu. 3 questy na level do 60 pak to trochu stoupne na 5 az 10, ale porad to jde rychle. Hlavne questeni a chozeni dungu, kde uz nemas questy vyjde skoro na stejno
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    REFLEX: Máš heirloomy? S těmi to docela litá.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: zatim mam 11 lvl :DDDDD

ale jo asi budu pres dungeony, akorat potom nebudu mit nic projityho coz asi nevadi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: a proc to neexpis přes dungeony? tam to lita neuveritelne. Za 5 hodin mas lvl 100
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Teda to expeni je strasne pomaly od zacatku.

Mam se zenou friend invite tak jsem otevrel dalsi okno wowka a nechal ji na sebe follow, ale hned kdyz nekam letite nebo podobne tak problem :D (chtelo by to 2 monitory :D)

Chci si vyexpit monka a uz jsem vazne uvazoval o zaplaceni 100lvl boostu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ja mam v garrisonu AH, banku, transmog... takze se tam taky vracim :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam