WA9NO: jojo to samozrejme pouzivam, to je v tom tieru jedinej viable talent. Ja jediny co mam jinak oproti recomended setupu je v tier 3 vigor místo stratagemu a to z toho duvodu, ze je pak rotace mnohem plynulejsi a zabavnejsi. Se stratagemem porad na něco cekas jak picka. Jo sou slabsi finishery, ale co sem tak koukal a testoval, tak rozdil ve vyslednym dps není ani 1%. Vyhoda vigoru je ve vyssim regenu a vice energie, takze během jednoho SD sem schopnej dat 4 - 5 shadowstriku a finisher, takze ve vysledku dam finisheru vic a v kombinaci s druhym goldem traidtem, kterej mi kazdej druhej eviscerate zveda dmg o 20% se to v podstate srovna.
Co se tyce SD/vanish uptime, tak ten je v podstate nejakych 90 - 95% mimo poolovaci faze, kde je to stejne jedno. V podstate se mi stane, ze sem bez SD tak jednou kdy mám full energii, takze když to vemu celkove, tak za jednu minutu spenduju energii pomoci backstabu tak 2x - 3x, jinak porad shadow strike.
Jinak sub roguna je ted imho o hodne jednodussi nez byla ve wod. S deeper stragatemem sklil cap rapidne stoupa, ale ekvivalentne s tim i nuda, takze dokud nebudu mit full traity na artifactu a budu generovat dostatek energie, tak je pro me stratagem no no talent.
Chtel bych zkusit probadat nejaky logy, ale timhle theorycraftem sem totalne nepolibenej a nevim co bych tam mel hledat :-D