• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: zaregistroval sem ze něco je, ale nemel sem cas to zkoumat. vo co go?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pirate Day je co jako za frasku? Designer tohodle eventu by zaslouzil napraskat.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: jo, to mam tak nejak v podvedomi, ze uz mate nakou historii, takze predpokladam, ze se spousta lidi vratilo ;)

nekdy vloni jsem vam dokonce psal prihlasku, ale nakonec jsem to nak uzemnil a zustal jsem jen u PvP.

Na Legionu me ale zatim ten PvE content bavi vic, nez PvP a navic je treba to chodit, takze koukam kam se zakempit ;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: České Chlévy a Márnice
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Co to jste za guildu ze vas je tolik?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: počkej 1-2 týdny a bude místo všude :-) U nás teď je na dvě raidovací skupiny asi 70-80 zájemců, v říjnu počítám, že budeme rádi když dáme dohromady 40
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: nemate misto pro demo locka? Horda/Drakthul
    ENDER
    ENDER --- ---
    veci z personal lootu nelze tradovat pokud mate v danem slotu horsi item (asi ilvl), coz je hlavni duvod proc jsme se v guilde dohodli na group lootu a dkp... protoze uplne vidim jak mi padaji sracky s haste, ktery nemuzu nikomu tradnout...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Ty relicy z wq videj tusim vsichni stejny, ja tam ted mam taky dobrej relic ale do affli, musime asi pockat az se relicy obmenej a bude tam ten co potrebujem na nas spec.

Jestli kecam tak me nekdo opravte :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    tak jsem premyslel jestli treba ty ruky nebyly boe jen sem si nevsim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: Tak my sli vcera Valor full guild grp, a z heimdalla sem jeste rukavice nekomu dal, ale pak uz to neslo. Proste se na tom itemu ani neobjevil ten modry text o trade.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: řekl bych že funguje, aspoň minulý týden jsme vesele v mythicu věci vyměňovali
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: myslis guildovne? To by me zajimalo vlastne jak to funguje, mam pocit ze v guild mythic nefunguje trade ale netusim proc :(
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: je to tak no :) já mám jednu 845 a jednu 840 v ofspecu dokonce, ale ty dvě Life se prostě blbě sbírají a navíc to ani v dungu nevytradujes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: co me na relicach sere, krome toho ze nepadaji, ze sem si zase vybral spec, kde je jeden relic dvakrát :-D navíc hra me skutecne nesnasi, protože wq mi generujou stále jen relicy na off specy, ale nejakej fell relic, kterej potrebuju 2x ne a ne se vygenerovat :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: jojo to samozrejme pouzivam, to je v tom tieru jedinej viable talent. Ja jediny co mam jinak oproti recomended setupu je v tier 3 vigor místo stratagemu a to z toho duvodu, ze je pak rotace mnohem plynulejsi a zabavnejsi. Se stratagemem porad na něco cekas jak picka. Jo sou slabsi finishery, ale co sem tak koukal a testoval, tak rozdil ve vyslednym dps není ani 1%. Vyhoda vigoru je ve vyssim regenu a vice energie, takze během jednoho SD sem schopnej dat 4 - 5 shadowstriku a finisher, takze ve vysledku dam finisheru vic a v kombinaci s druhym goldem traidtem, kterej mi kazdej druhej eviscerate zveda dmg o 20% se to v podstate srovna.

Co se tyce SD/vanish uptime, tak ten je v podstate nejakych 90 - 95% mimo poolovaci faze, kde je to stejne jedno. V podstate se mi stane, ze sem bez SD tak jednou kdy mám full energii, takze když to vemu celkove, tak za jednu minutu spenduju energii pomoci backstabu tak 2x - 3x, jinak porad shadow strike.

Jinak sub roguna je ted imho o hodne jednodussi nez byla ve wod. S deeper stragatemem sklil cap rapidne stoupa, ale ekvivalentne s tim i nuda, takze dokud nebudu mit full traity na artifactu a budu generovat dostatek energie, tak je pro me stratagem no no talent.

Chtel bych zkusit probadat nejaky logy, ale timhle theorycraftem sem totalne nepolibenej a nevim co bych tam mel hledat :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: mi zrovna padl titanforged 850 ted z wq. coz mi zvedlo ilvl na 845 :-D

Ale jinac jo no. S artefaktem se to zmenilo z "nemuzu dropnout poradnou zbran" na "nemuzu dropnout poradny relic" :-D

aspon ze sou ty relicy tri takze jdou delat upgrady lehceji nez kdyz clovek musel cekat na tu jednu pravou zbran z jedineho bosse v raidu
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Roguna je proste trochu tezsi classa, nerikam ze to je learn to play issue, zkus si na panakovi udrzovat maximalni uptime shadow dancu (doufam ze mas subterfuge talent!). S talentem na dalsi cp z shadowstriku si zresetujes charge behem par finisheru, takze bys mel mit hodne vysokej uptime. Da se prej udrzet napriklad minuta nonstop dancu kdyz ti ta mobka nejak extra neutika
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: v pomeru k nize vyjmenovanym ano, protože oni toci přes 300 :-D Ja osciluju mezi 180 - 200 podle typu fajtu. Vsechno to jsou fajty do 5 min teda.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: 200k dps ti pride malo? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: je pravda, ze mam absolutne na picu staty, kdy muj top state hned po agility, coz je versatility je na dne všech mych státu, nicmene ani to si myslim neudela zase az takovej rozdil... kazdopadne na aoe sem uplne zabitej, coz mi ale nevadi vzhledem k podstate specu, ale ani to ST není nejak presvedcivy. Outlaw je schopnej tocit fakt moc pekny cisla, ale sub proste ten potencial zatím nemá. Nemyslim si, ze bych delal nejaky velky chyby v rotaci a stejne se na sustained dmg horko tezko drzim kolem 200k.

Samozrejme to muze bejt tim ze delam nejakou silenou chybu o který nevim, ale nemyslim si to. Budu rad, když si vylevlis rogunu a ukazes mi jak na to (zcela vazne), protože s timhle dmg budu mit problém se vůbec dostat do raidu když vidim všechny ty ww monky, enha shamiky, amrs wary, feral druidy a havoc dh kteří toci na single target radove o 100 - 150k vic nez ja...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam