• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: je treba se divat na barvu. Kdyz ho tagne opacna frakce, tak zesedivi. Myslim barva hp panelu, ne mob :-D
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    VODNIK: kdo pozdě chodí.. :) minulej tejden byly flasky 600-700g,bylo snad jasný,že před prvním raidem to vyletí.Jinak všechno je "hrozně" drahý,protože má každej nafarmený statisice goldu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak se vám líbí současné ceny na AH? Už jsem před prvním raidem viděl ledacos, ale tentokrát je to celkem síla - včera bylo na AH například posledních 6 potek po 900g, flasky jsem kupoval po asi 1400, kytky prakticky nejsou vůbec. To bude zítra asi raid s částečně preLegion výbavičkou
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ja jsem zabil 3 zraloky, ktere ovsem tagla opacna frakce, takze sem dostal hovno a provedl rage quit :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOCH2: Jezne v beznem questu ti na ne necekaji 4 raidy hracu :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: to si lucker ja ho zabil 2x a pak sem se na to vysral. Je jeste prilis brzy po launchi na nejake pulhodinove farmy :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    jo ten Pirate Day jim trochu utekl :o) ani ten achievement samotnej nefunguje. a na zraloka jsem tam vcera taky cekal pul hodiny, nastesti mi ta vec z nej padla na poprve.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAGED: Me spis vadi questy typy, zabij priseru A 30kusu, priseru B 10 kusu a pak je tam item C, ktery bud znic nebo seber a prave tyhle itemy jsou kolikrat nedostatkove zbozi, takze musim stat na lokaci, kde se spawnuje a tam cekat nez si ho treba 5x nevezmu/neznicim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: a jednou za pul hodky rare ze ktereho pada toyka ktera nema 100% drop
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: jo tak to sem moc rad, ze to slo mimo me :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Booty bay plna hráčů snažících se získat 33 zubů ze žraloků kteří se spawnuji 2 co cca 3 minuty. Moc "zábavné".
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    VODNIK: Jo tam jsem taky, ale začal jsem hrát monks od 0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: zaregistroval sem ze něco je, ale nemel sem cas to zkoumat. vo co go?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pirate Day je co jako za frasku? Designer tohodle eventu by zaslouzil napraskat.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: jo, to mam tak nejak v podvedomi, ze uz mate nakou historii, takze predpokladam, ze se spousta lidi vratilo ;)

nekdy vloni jsem vam dokonce psal prihlasku, ale nakonec jsem to nak uzemnil a zustal jsem jen u PvP.

Na Legionu me ale zatim ten PvE content bavi vic, nez PvP a navic je treba to chodit, takze koukam kam se zakempit ;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: České Chlévy a Márnice
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: Co to jste za guildu ze vas je tolik?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: počkej 1-2 týdny a bude místo všude :-) U nás teď je na dvě raidovací skupiny asi 70-80 zájemců, v říjnu počítám, že budeme rádi když dáme dohromady 40
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: nemate misto pro demo locka? Horda/Drakthul
    ENDER
    ENDER --- ---
    veci z personal lootu nelze tradovat pokud mate v danem slotu horsi item (asi ilvl), coz je hlavni duvod proc jsme se v guilde dohodli na group lootu a dkp... protoze uplne vidim jak mi padaji sracky s haste, ktery nemuzu nikomu tradnout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam