• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Oběháš 10 orbů, sejmeš Kosumotha. Zabralo mi to tak 2-3 hodiny, protože jsem neměl ještě některé lítáky (třeba na Broken Shore a Eye of Azsara). Pryč je doba, kdy se to muselo vyčekat a být první, kdo klikne. Teď kam jsem přišel, tam jsem prostě klikl a šel.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nevím, lidi plovali na rybách a meduzach a já nevím čím ještě
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: celkem snadno :-D teda mozna se pletu, ale co podle tebe znamena celkem snadno? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si myslim ze si mysli ze mysli a nakonec vymysli vodoměrku :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: i ta zelva? Ja myslel, ze ji mam z nejaky dropu, kdy jsem prave nekde najakou tu zelvu zabil. I kdyz pravda, ted soudruh wowhead tvrdi, ze fishing, takze tak :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud jde o podvodního mounta, tak teď se dá celkem snadno získat ten Dweller z Kosumotha.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ta neni z vashjiru ale z fishingu. Ve vashjiru ziskas 450% pony ale jen pro vashjir a pak tam je rare poseidus co ma spawn tak tyden a z toho pada pony ktery funguje kdekoli pod vodou.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: nemysli zelvicku, co ma trosku rychlejsi swim speed, nez kdybys plaval bez mounta?
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: podvodni mount z vashjiru funguje jen ve vashjiru anyway. Pokud teda nemyslis poseiduse ale ten je rare jak cyp.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY:Ja jsem jeste s zadnym charem nehral Vashj'ir, takze nemam podvodniho mounta, takze nez jsem se dohrabal na dostrel, tak uz bylo pozde.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: to musela byt hodne pomala cleava :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: No way! :-) To samozrejme vim, mel jsem na myli, ze jsem mel sanci zasahnout jen 3 zraloky, ale nez k nim cleava doletela, tak je uz tagla opacna frakce.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak my mame v gilde dva alchymisty kteri to delaji do GB zadarmo, a tento tyden asi jeste raidovat nebudem tak cekam ze na pristi tyden kazdy jednu flasku mit nachystanou bude. A potky pokud budou budou, pokud ne tak to prezijem.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ENDER: flasky se dají, ty mám od minulého týdne v zásobě, ale potky leda z WoD, pochybuju že někdo z raidu bude chtít za večer jen do potek vrazit 20-30k. Kytking mě teď taky něco vydělal, ale protože potřebuju ještě doladit maina tak na farmení není moc času.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: ja zrusim minimalne na zacatek povinnost potek, flasky taky v nejakem omezenem modu.. tohle se neda platit.. flasky jsou celkem v pohode, ale potky jsou nesmysl..

na 2. stranu mi ted celkem vydelava herbalismus :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HC gildy raiduji bez flasek, potek a enchantu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: je treba se divat na barvu. Kdyz ho tagne opacna frakce, tak zesedivi. Myslim barva hp panelu, ne mob :-D
    BLEELXR
    BLEELXR --- ---
    VODNIK: kdo pozdě chodí.. :) minulej tejden byly flasky 600-700g,bylo snad jasný,že před prvním raidem to vyletí.Jinak všechno je "hrozně" drahý,protože má každej nafarmený statisice goldu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak se vám líbí současné ceny na AH? Už jsem před prvním raidem viděl ledacos, ale tentokrát je to celkem síla - včera bylo na AH například posledních 6 potek po 900g, flasky jsem kupoval po asi 1400, kytky prakticky nejsou vůbec. To bude zítra asi raid s částečně preLegion výbavičkou
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Ja jsem zabil 3 zraloky, ktere ovsem tagla opacna frakce, takze sem dostal hovno a provedl rage quit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam