• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOCH2: Hlavne uz nemaji ani Rain of Fire, ani Hellfire :-(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HOCH2: To má affli a navíc to než se roztiká, tak to melee zabijou a příspěvek locka k zabití mobů je opět mizivý.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: To uz loci nemaji seed of corruption?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETHAN: tak na boss fightech je porad dulezite single dmg, ne?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Gratuluju, hodí se.

ELEMENT_LEAD: Lock je teď spíš něco jako talisman pro lehké zvýšení obtížnosti :o/ Dokud nebudou mít aoe, tak je nikdo nevezme ani na mythic+, kde jde zrovna o čas.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    vcera jsem cumel na lirika jak dela s divakama nejaky raid a bylo to teda super. prehodnotil jsem, ze na raidy kaslu, protoze to vypadalo fakt zabavne. jen teda sem koukal jak vsichni byli v klidu. zadny sceny :) jen mi bylo lito nejakyho locka, kterej byl ke konci odstranen.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: diky :)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jasny no, ale zase na zakladni osahani konceptu ovladani sou dungy fajn :-) ale at si to kazdej hraje jak chce
    DWAY
    DWAY --- ---
    * preskocit
    DWAY
    DWAY --- ---
    k draenoru lvl 90
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: pokud chces pribeh profrcet. K legii dostanes lvl 100 boost :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja taky psal dve mozny varianty. je otazka jak to chce hrat zejo. pokud uz ma zkusenosti z jinejch mmo a chce primarne dungy/raidy tak je varianta dve pro nej jako sita. tohle je presne muj pripad, mel sem zjusenosti ze swtoru, kterej je v podstate hodne osekany wow s light saberama, takze prvni postavu sem peofrcel s kamosem pres raf pres dungy a pribeh si uzibal az s altikama.

Pokud chce ale wow hrat jako single playwr a chce si uzit pribeh, tak je varianta jedna pro nej.

kazdopadne by si kazdej mel najit svuj vlaatni zpusob jak danou hru hrat a zrovna wow ma nespocet moznoati jak ji hrat
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: na redditu na tom spolupracovala skupina lidi. Na wowheadu to bylo popsane. A prave ze neslo o datamining. Nekdo proste nasel orb a trklo ho ze to musi neco delat :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jo takhle. Ted uz to chapu :) Slovo attunement me mohlo trknout :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Attunement odemyká pouze přístup k tomu WQ. Mob tam je tak jako tak, ale kdo ho zabije a nemá na něj WQ, ten dostane tužku (jakože možná nějaké drobáky, šedivku nebo tak). Nicméně WQ na Kosumotha dává buď peta či mounta. CD na ten WQ jsem měl tuším 9 dnů, takže hádám, že zhruba za týden mi ho to dá znovu a tentokrát snad s petem, když mounta mám.

Osobně by mě hodně zajímalo, kdo a jak přišel na to, jak to odemknout, protože tohle prostě náhodou objevit nešlo. Nejen, že člověk musel tak nějak vědět, že to má hledat, ale ještě je třeba vědět, kde a jak to začít a pak najít všechny orby a oklikat je ve správném pořadí a pak ještě prokecnout zase NPC. Ani jedno není quest, nevede tam nic. Skutečně bych chtěl vědět, jestli šlo jen o datamining, nebo je prostě někdo takový magor, že zkusí všude a všechno :o)
    DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: Takze ano, urcite bych koupil prvni jen battle chest a prokousaval se hrou svym vlastnim tempem. Expeni uplne prvni postavy ma definitivne sve kouzlo. K battle chestu mas 30 dni zdarma coz je dost na to abys zjistil, jestli chces wow hrat dale nebo ne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: stare raidy urcite neni vec kterou bych delal pri levleni ;)

V1TEK: jedine co ti legie prida je demon hunter, a ten je stejne k dispozici az kdyz jednu postavu lvl 70 a defakto s nim preskocis vsechny datadisky, tak nema moc smysl ho hrat jako prvni postavu respektive prepnout na nej hned jak mas moznost.

Jinac s battle chestem mas k dispozici uplne vse ostatni. Vsechny classy, (krom zmineneho DH) vsechny rasy, vsechny zony krom legijnich broken isles. kde se zase stejne nepodivas dokud nebudes 98.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, ono staci se prokousat k litani v dane zone, pak uz si to muze oblitat vsechno, coz je stejne povinost, pokud bude v budoucnu delat loremastera, kde to jde rychleji, nez to levelit zrovna na tom levelu, pro ktery ten quest je urcenej.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: pro noveho hrace to je podle me nejhorsi mozna cesta. Tam je toho tolik k videni, a chodit furt dokola dungy, to je tak spise na odrazeni od wowka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jo ale to neznamenalo ze jeden clovek na farmil 10 shardu a 40 lidi pak dostalo draka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    V1TEK: jednoducha rada, kup si komplet + legion a proste hraj. Mas několik moznosti, bud rychlou nebo pomalou. Pomala je o tom, ze jedes pekne questy a postupne se prokousavas jak lokacema tak datadiskama, nicmene v dnesni době imho není v lidských silach, aby si videl vse... rychla je udelat 15. lvl a pak sup do dungeonu přes group finder, coze je rychlejsi, efektivnejsi ale vyrazne nudnejsi cesta :-)

Jinak co se tyce toho co hrat, tak si na netu najdi specifika jednotlivých povolani a hraj to co se ti podle popisku nejvic libi, ja si takhle vybral rogunu a sem spokojenej (respektive jsem nekde videl rozhodovaci strom a první co tam bylo bylo: are you an asshole? YES -> rouge a toho se drzim :-D)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si na ask mr.robot nahodil simulaci na svy postave a vyslo mi 205k dps na st na 450s. Nevim nakolik jsou tyhle simulace relevantni, ale pokud ano, tak mam rotaci v podstate spravne, protože podobných cisel dosahuju taky :-) To me celkem uklidnilo a ted uz muzu jen hořekovat nad tim, aby blizz ballancnul classy :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam