• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jinak nejhorší byl zatím ani Cenarius, toho jsme sice zabili, ale naživu byli 2 lidi. Xavius je totálně nefunkční, po několika pokusech o korektní mechaniku hry jsme prostě natáhli adda na bosse a sprostě to víceméně zergli. Corruption evidentně moc nefunguje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: stačí si udělat jednoho alta s herbalism/mining a máš za hodinu vyděláno na celý týden raidování. A mimochodem se aktuálně velmi slušně prodávají i třeba WoD enchanty, včera jsem za ně dostal přes 60k a mohlo to být 3-4x tolik kdybych měl čas je nadělat
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: a normal byl zatim uplne easy, dali jsme 6/7 za asi 2.5 hodiny a to se z 25 lidi tak 10 vezlo...
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: my consumables zrusili do ty doby, nez bude cena normálni... budem to resit pripadne na fightech, kde bude chybet dps...
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja jsem s zjistil ze pro me raid bude zalezitost tak jednou mesicne. Po stredecnim 5/7N s cenovkou 30k goldu za consumables mi zbylo nejakych 15k. Tohle se mi teda vubec nelibi >.<
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: přes ty premade groups se dá jít i raid, bývá jich tam celkem dost. A občas se složí slušná parta, odprogressoval jsem takhle s altem celou Helffire Citadelu na HC
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    VODNIK: Jasne, takze je to tak jak jsem myslela, diky :) Zkusim si nejakej zajit, do raidu se asi jen tak nepodivam jelikoz guildu poradne nemam a LFR smrdi failem)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: obtížnost se dá nastavit když klikneš pravým tlačítkem na svůj profil. A mythic nemá LFG, buď se složí parta v rámci guildy nebo se dá připojit k nějaké partě v rámci LFG - sekce Premade Groups->Dungeons. Ale to je dost loterie
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Ja budu mit ted uplne noobskej dotaz, ale jak se clovek dostane do mythic dungeonu? Musi se ta obtiznost prepnout az tam z HC na mythic nebo jak? Pres LFG se do mythicu dostat neda?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    XLACHTAN: gz, my po normalu stihli dnes už jen 1/7HC
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Tak po dnešku podle očekávání 7/7N, 5/7HC
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Mě to nepovídej, já už taky neraiduju, protože to prostě chce v podání naší guildy víc času, než mám k dispozici. A za chvíli nás bude doma o jednoho víc a budu rád, když vůbec WoW zapnu. O organizovaném hraní si můžu nechat jen zdát :o)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LFR ti ale da kolikrat vic zkusenosti nez normal:-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: Ta nekonwcna mogu armada a s dvema bossy byla v pandach na lfr tezsi
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no ja chodil lfr jen v zacatcich od jiste chvile melo smysl chodit pug normal / hc. takze si pamatuju kdyz sem joinnul grupy co mely x stacku buffu a podobne :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: njn, tak to si naše guilda pracujících nemůže dovolit, když se sejdeme v 8 bez těch co nemají odpolední tak jsme rádi. Ale kupodivu nám včera zůstala volná místa, protože RL byl na výbavu poměrně nekompromisní :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: tak začátky na každém koncovém bossovi jsou v LFR peklo - viz třeba imperator v HM
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: U nás zjevně trochu blázní. Normal šli podle logů někdy od rána do poledne, jen aby zajistili pozici a večer se šlo HC. Takže normal vyčistili a HC 2/7. Skoro mi to i chybí, když to tak sleduju :o)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jaká je teď vlastně distribuce základního ilvl itemů mezi obtížnosti v raidu? LFR 835, normal 850, HC 865, myth?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: No impossible zas az tak nebyl. Bylo to prave o tom stesti. Ke konci uz to bylo skoro idealni, lidi meli gear a tak bylo jedno, ze tri lidi ti na vsechno kaslou. Zacatky ale byly peklo, kord kdyz plno nepritomnych (dusi) lidi, ti hned po pullu zaplno legendary ring effect.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam