• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    VODNIK: ja ho dodelal az s exalted a to jsem vsechno delal hned jak jsem to dostal... v repe jsem byl trosku pozadu, ale dodelal jsem to nekdy minulej tejden
    KOKES
    KOKES --- ---
    jak ještě zvednout u fire maga crit kromě items? enchanting dává srandovní 1% na ring a neck a to je vše? u inscriptu jsem našel nějaký písničky :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: prvni tyden zrovna vysel na darkmoon. Ale nevim teda kdo ho mel a jestli to je mozne. Kazdopadne jestli jo ten darkmoon tomu musel pomoct. A asi to byli lidi co dingli 110 prvni den.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: jo, training dělám pokažé jak se objeví, 500+ dávám pokaždé. Ty WQ dávají mezi 75-250 repky, denně je jich tak 6, no nic moc - vychází mi to denně na 2-3k repky. Takže pořád úplně nechápu jak mohli mít Suramaritana lidi už před prvním resetem datadisku, podle mě na něj exalted nemůže být potřeba
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: growing crisis sem dostal na 7/21k a ten posledni nemuzu potvrdit ale pisi exalted. Ale tak hadam ze v tom guide budou taky vedet o cem mluvi :)

ETHAN: a ted neurazi ani darkmoon kolotoc na +10% repky.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WASQ: to neni žádnej hype :D je to kurevský dobrý
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jeď poctivě WQ a to hlavně jednou za 3 dny withered army training. Tam je to tuším za 425 repky, když dáš víc než 400 bodů. A pochopitelně dávky feťákům v Meredilu (jednou za čas 3x 50 repky za nic) a otevřít všechny leylines.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: pokud mas ucet zalozeny dele nez jeden mesic, tak raf nefakci
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkoušel jste někdo "Recruit a friend"? Bude fungovat i když mám naposled koupený Draenor? Přemejšlim, že bych to zase zaplatil dokud jede hype train :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: fakt? ja mam pocit, ze posledni qsty jsem dostal na 20/21k kdyz tem fetakum dorostl ten strom...
    DWAY
    DWAY --- ---
    A v instancich tusim zadna repka nepada.
    DWAY
    DWAY --- ---
    tady mas guide k tomu suramaritanovi muzes se podivat co ti chybi a kde to nabrat
    Comprehensive Suramar Guide - Guides - Wowhead
    http://www.wowhead.com/guides/suramar#side-story-lines
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: world q davaji dost. Jen je clovek musi delat vsechny. A samozrejme nightfallen emisarry a kirin tor emissary.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: na to se teď z práce nepodívám, ale z těch 3 co píšeš mám všechny hotové
    ETHAN: ok, tak já budu pokračovat, nicméně bez questů mi repka moc nepoleze, WQ dávají málo a scénárko s withered taky není každý den. Zkusím ve středu po resetu někoho v guildě ukecat na ty instance, snad se to pohne z místa
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jak už ostatní psali, je to dané reputací. Další questy se odemykají ne při překročení z jednoho stupně na druhý, ale bývá to pěkně prostě na nějakých bodech typu 12k z 21k a podobně. Takže prostě dělej repku a questy budou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: 7/21k staci takze ne uplne tesne pred :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: The Stuff of Dreams je quest, ta cast toho achievu je A Growing Crisis
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Ktere 4? Dva z nich jsou jsou urcite pristupne jenom k nim nevede zadna questline. Napr Moon Guard Stronghold, Felsoul Hold a Jandvik Jarl.

A change of season je po exalted a The Stuff of Dreams je ten raidovy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: chybí mi 4, jsem těsně po revered, takže exalted daleko.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: A ta tesne pred exalted vede do Emerald Nightmare. Blizz uz potvrdil ze to pujde udelat v LFR narozdil od Balance of Power ktera vyzaduje normal a vyssi obtiznosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam