• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAPAN: prave ze to zadne rng neni... sami priznali pri jednom hotfixu, ze sance na drop 2. legendary byla vyssi nez na drop prvni...

maji nad tim postavene bi systemy, ktere maji jediny ukol: dodavat hracum motivaci aby hrali dal :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ENDER: aha, tak to jo, to je klasické RNG no :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAPAN: sorr, to melo bejt system legendary bez toho slova zbrani...
    mel jsem na mysli legendary casti gearu, ktere padaji
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    JAPAN: mysli proste legendary gear, ne zbrane ;o)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ENDER: V Legionu nejsou legendární zbraně a už vůbec nepadají :) Asi myslíš Artefaktovou zbraň a tu mají všichni stejnou (dle classy a specu) a první dostanou po krátkém questline hned na levelu 100, vybrat si můžeš podle specu, který chceš hrát. Další se ti odemkne na levelu 102 (opět formou krátké quest line).
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict ze za me je legion velmi podareny datadisk, ale ma par much, ktere me dost stvou..
    system legendary zbrani, kde nekteri maji uz 2 a ostatni s podobnou herni zatezi nemaji nic, navic pak nejaka padne s blbejma statama, pripadne spatnou legendary vlastnosti...
    raid je moc lehky, nase casual parta v 2. tydnu dala 6/7hc a ted budeme shanet tak 5 lidi na doplneni mythic party :/ nez se objevi dalsi raid, bude to trvat tak 3 mesice... jsem zvedavej, jestli se driv nerozpadnem, protoze nebude co progressovat..
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tom Chilton has reported to Polish magazine PIXEL that active WoW subscribers are around 10.1 million:
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no takze se zaciname chapat :) Na suramaritana potrebujes do raidu protoze ten elf od stromu ti da quest na xavia, ale nemusis zabit oko protoze to jsou jine questy :)

a pokud by z toho jeste byl nekdo stale zmateny tak si to staci precist tady: http://www.wowhead.com/guides/suramar#side-a-growing-crisis

kadopadne cela ta diskuse vznikla ze si psal ze pro achiev raid questy nejsou treba. Nepochopil jsem ze myslis ty co ti da kalec s drakem, takze sem kontroval ze do raidu musis :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: ten quest ma dve casti, jednou z nich je xavius, kteryho jsem zabil, ale ten predmet z toho okatyho, chapadlo boha s nejdebilnejsim jmenem, jsem jeste neziskal, takze quest splneny neni. To ze jsem zabil xavia na normal, neznamena, ze jsem normal nightmare udelal cely :)

DWAY: ten quest mam ale od toho jednoho co je u stromu, jako ta arkanistka. Ten jak chce i to friendly/honored, honored/revered, atd.

Ale souhlasim, ze oko fakt nepotrebujete. Na xavia jsem krome toho questu s okem jiny quest nemel.
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: oko a xavius jsou artefact questy z class hall a jdou udelat jen normal+ potom tam je jeste jeden xavius q ktery dostanes v suramaru a ktery je treba na suramaritan a ten jde udelat i lfr.

takze oko na suramaritana nepotrebujes.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: j protože potřebuješ zabít i oko :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: dyt si psal ze si xavia zabil. Takze si ho zabil ale q nesplnil?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jde, jen jsem to blbe napsal. Achiev mam, ale ten raid quest nemam splneny, takze to jde i bez nej.
    Ale i bez toho questu jsem vcera dostal - Good Suramaritan, The Nightfallen, A classy outfit (i kdyz tam je to kombinace vic veci, ale ten posledni kus je za exalted od elfu).
    DWAY
    DWAY --- ---
    Asi se pletu. Nevim proc jsem si to myslel :) Mozna ze mi to psalo v utery ze chybi jeden den do unlocku :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jednou tydne ve stredu
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak ono ne vsechno ma stejnej lock. hero 5man ma jinej lock nez hero raid. ale myth pokud je rec o aktualni contentu ma lock na tyden. jen myth+ 5man nema lock.
    klavesa O > zalozka Raid > Raid info
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: myslím že pleteš, protože mám save na VH z minulé středy furt aktivní
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: mozna se pletu, ale nekdy o vikendu mi to psalo ze mi chybi 1 den do unlocku.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    GIINGGER: mythic s tebou probehne spousta lidi. pokud nikoho nesezenes, tak te muzem vzit i my.

jinak tusim ze ten quest pokracuje mythickym necim jinym a pak emerald nightmare...
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: coze ? jednou tydne ve stredu ?.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam