• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: Na normalu, nevim jestli to jde na heroic, ale tam uz asi ten gear musi byt daleko vetsi. Na heroicu jsem vzdy nasel grupu, kde se hero jelo na addy v druhe 1. fazy.

BARTUC: melo by to byt pro 7.1 patch - http://www.wowhead.com/...-endgineer-omegaplugg-boss-patch-7-1-22864-data-updates-new-blizzard-merch
    Je to skoro nakonci toho clanku.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: a na jaký obtížnosti?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MAFIK: Ja ho hraju, protoze me bavi. Bavilo me to, jak na ilvl 850 mi to strilelo i docela slusne ve statistikach dps, takze jsem nemusel poslouchat, ze jsem outsider :) Nevim jeste, jak to bude vypadat ted, smal jsem se demon hunterum a i ostatnim, jak je zkhrouhli, takze asi karma a dostal jsem nerf taky :)

Jinak jeste otazka k EN, konkretne ilgynoth. Kolik je takovy zdravy prumerny ilvl (mysleno za cely raid), aby se dal nuknout pri prvnim vstupu do nory?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    HOCH2: myslim že človek by mel hrat co ho bavi a ne to co je zrovna povazovano za TOP nebo OP. čau
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Ahoj vsichni, myslite si, ze Shadow Priest byl tak top, ze ho museli nerfnout?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    DWAY: tak to bude uz od TBC.. a asi to bude proto aby lidi questili jak psal Ethan :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sveho casu (ne tak davno) byl docela velky propad v northrendu. Do te doby 2 - 3 dungy na level kdyz byl clovek full heirloom a v northu najednou 5 - 6
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Mám pocit, že všeobecně nerfli expy z dungů, aby lidi taky questili. Zdroj ovšem asi dohledat nedovedu.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    TRAGED: no ted uz skoro 61 ale hellfire jsem sel uz 5x
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAFIK: Na jakém jsi LVL?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    oni jsou od TBC nejak nerfle expy v dungach? od hellfire mi to dava uplny hovno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ale ono hlavne neni problem delit oboje. Ja jel tak do 106/107 ve frostu a vesmes sem to delil 50/50 a pak sem zacal teprv davat vsecko do bloodu.

Vicemene jak rikal blizzard nema cenu nad tim premyslet. A proste to davejte do toho artefaktu na ktery zrovna mate naladu. Jedine co bych se podival je, jak progressovat traity jednotlivych artefaktu, ale opravdu se da dalsi artefakt dohnat na stejny level jako ten predchozi za zlomek casu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: jsem 105, tak uvidiíme :-) Jasně že budu balance potřebovat dál na slušné úrovni protože bez toho neudělám jedinej WQ
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: na lvl 105 / 106 se to celkem lame.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: prodloužení levelování je dost diskutabilní - zabíjím všechno v řádu sekund, kdybych měl pár bodů navíc v artefektu tak to podle mě ani nepoznám. A naopak když jdu instanci na quest tak těch pár bodů v resto poznám sakra hodně. Ale asi je oboje validní přístup
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak pise dway, rozhodne není třeba syslit... ja doted hral subtlety a cca před týdnem jsem presedlal na assasination. Všechny body sem cpal do subtlety a artifact lvl tam mam 23. Na assa sem asi tak 15tis od 22. artifact levelu.

Jde to pak neskutecne rychle, mam artifact knoweledge lvl 8 nebo devět a za random HC dostavam 3k AP.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to je prave blbost. Obzvlast na altovi kde udelas artifact research hned, a do toho tu postavu nehrajes tolik. Takze ho dolevlis a za 4 dny uz muzes mit artifact research +2. Takze v tu chvili nema pri levleni cenu si to nejak schovavat, protoze si tim akorat prodlouzis levleni.

A taky je na altech vic prostoru na mise (obzvlast pokud ma clovek appku) ja mam warlocka ktery ma level 103 a skull of manari level 10 ;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BIGEM: já to mám podobně - leveluju alta v balance, ale main spec je resto. AP si dávám stranou a strkám je do resto artefaktu, ono jich budeš mít velmi dlouho nedostatek a plácat je na zbraň co nepoužíváš mi přijde škoda
    DWAY
    DWAY --- ---
    BIGEM: nebal bych se do lvl 13 se daji celkem rychle nalevlit vsechny tri zbrane. Az pak to roste pekelne
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BARTUC: dik, jde mi o to ze levlim v enha zatim, ale stopro pak pojedu resto, tak abych to vsechno nevyplacal na enha spec a pro resto mel pak malo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BIGEM: utracej to hned, casem budes dostavat artifact knoweledge a ten ti bude zvedat percentuelne objemy ap co dostanes :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam